Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

mozgalica

power_settings_newLogin to reply
5 posters

descriptionmozgalica - Page 3 EmptyRe: mozgalica

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
Dina je napisao/la:
E,Noemi,kako si ih super poredala, bubnjeve svira Kristo Josua prvu gitaru, Abraham drugu,ali imamo mi jos ljude Malog Princa,Wiklifa,Laodikejca,ajmo i curice,Mila,Mirjam,Samaritanka.....i ako se sjetis koa jos,

HAJD I TI PJEVAJ NA
www.cyberhymnal.org

Joshua i Noemi i Dina , Krizostome, Feba, Justine,Dominik, Mali Prince, i svi napravite raspored pjesama kao što je i raspored molitava!
voli vas vaš abraham
Izaberite himnu naše crkve , ili, himne naše crkve, vidite koliko ih ima od A-W</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
E,Noemi ,pa djsi,eno Izrael trazi poklon,kao kuzis prvi clan,ove godine,pa mu ja obecala koji dobar stih i sa dobrodoslice ga poslala tebi amo,de ssmisli nekaj,za novog pajtasa,mozgalica - Page 3 030203gnome1_prvmozgalica - Page 3 040103est2_1_prvmozgalica - Page 3 030203pat_prv

mozgalica - Page 3 P

more_horiz
mozgalica - Page 3 Snegikocije

more_horiz
Izraele, bolje od riječi govori ova čestitka, nek ti dedo mrazonja donese punoooo darovaaaaa da ih podijeliš s nama Very Happy

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Izraele, bolje od riječi govori ova čestitka, nek ti dedo mrazonja donese punoooo darovaaaaa da ih podijeliš s nama Very Happy

ništa osobno protiv tebe, Noemi, ali mislim da bi kršćani trebali znati bolje. Crying or Very sad

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
Feba je napisao/la:
Noemi je napisao/la:

ništa osobno protiv tebe, Noemi, ali mislim da bi kršćani trebali znati bolje. Crying or Very sad

Nista osobno protiv nikoga,ali neki krscani misle da je samo uzimanjem batine u ruke krscanstvo,ne,ne,krscani nisu duga lica sa ocnim zastitnicima,nego su mudra duha sve, vole Kristovom ljubavlju,i ono sto zele da njima netko cini, cine oni drugima,djele radosti i zalosti,tjese,prelamaju svoj kruh gladnima,sami ga neimajuci a ja znam takve ljude sa ovog foruma.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Feba je napisao/la:
Noemi je napisao/la:

Febo naša, vidi, ja oču da mi deda mrazonja donese punjene čokolade, fine žvake od kojih mogu puhati velike balone, role da se vozam u predvečerja oko kvarta dok slavim boga koji mi je podario život.

A s obzirom da sam ja s mojim kardinalom Dinkom osnovala novu vjeru koja se zove kristijanstvo, više ne spadam u kršćanstvo od kojeg me boli glava jer tu ljudi jako puno glume. Stvoritelj nas je stvorio da budemo čovjek. Znači, nismo bogići, anđelčići, nismo slonovi i trutovi, nego čovjek, ni veći ni manji nego čovjek.

I ja kao čovjek, oču darove od dede mrazonje, makar to bio Izrael, jer volim punjenu čokoladu. U mojoj novoj vjeri ljudi smiju da se šale i jedu čokoladu.
smoki i paljačinjke s nutelom , i ak treba popiti pivo u slavu božju pivo andjeo

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Feba je napisao/la:
Noemi je napisao/la:

Febo naša, vidi, ja oču da mi deda mrazonja donese punjene čokolade, fine žvake od kojih mogu puhati velike balone, role da se vozam u predvečerja oko kvarta dok slavim boga koji mi je podario život.

A s obzirom da sam ja s mojim kardinalom Dinkom osnovala novu vjeru koja se zove kristijanstvo, više ne spadam u kršćanstvo od kojeg me boli glava jer tu ljudi jako puno glume. Stvoritelj nas je stvorio da budemo čovjek. Znači, nismo bogići, anđelčići, nismo slonovi i trutovi, nego čovjek, ni veći ni manji nego čovjek.

I ja kao čovjek, oču darove od dede mrazonje, makar to bio Izrael, jer volim punjenu čokoladu. U mojoj novoj vjeri ljudi smiju da se šale i jedu čokoladu.
smoki i paljačinjke s nutelom , i ak treba popiti pivo u slavu božju pivo andjeo

PROGLAŠAVAM da moj tjedan traje tri dana, a svaki četvrti dan je Nova Godina. Dinko, lupi pečate. jocolor

more_horiz
mozgalica - Page 3 030104_emM9_prv

mozgalica - Page 3 P

<BLOCKQUOTE>E, Noemi,Maki je za pecate i kalendar,odgovoran,a ja evo 3 pecata,bum,bum,bum,a fali nam Mali Princ,kad nam bude on proracunal vrijeme i stavil vuru na sred trga,tad buju svi gledali kaj se dela.A zaboravila sam Josuji sigurno bude z nami,pa Abramhamcek,pa Krizostom,a tek nasa Samarjankica, Mirjamcek,cjela vojarna je tu ,kaj ne.mozgalica - Page 3 030104_emM11_prvA ti Noemincek bus dobila mnogo mnogo filanih cokoladica tvoj Kardinal Dinko.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Noemi je napisao/la:

Kako želiš, draga Noemi, neka ti bude kako želiš.
Pozdrav.

more_horiz
MOže Dinko. Usvaja se.

Evo vako. Abraham će čuvat ključeve od Istine naše, Feba će dežurat nad našim dušama da ne skrenu prečesto u slastičarnu, Miko će paziti da redovno odkucava vurica, Kristo ima da nam bubnja u 16 : 09, ili kako se strefi, Jošua će nas sa Febom podsječati u koji se kvart ne smijemo ići rolati, samaritanka će nam povezivati rane kad padnemo i ogulimo koljena, mirjam će liječiti rane na duši kad se osjetimo usamljeni i kad nam treba utjeha, Justina ćemo postaviti na fotelju Pravde da sudi po potrebi, Mali Princ nek nam drži misu da ne utekne, darko i dragomir će uzvikivat kao glasnogovornici, ostali će biti na kuli stražarskoj, to je jako važno da nas ne zatekne neprijatelj dok mi udaramo po čokoladi....i da ne zaspemo, pogotovo naš dominik, on neka bude predvodnik....a ja imam jako puno posla.....trebam odsanjati punu zajednicu....Sleep moram kreirati novu stvarnost od cirka 365 dana dok još mogu jerbo novi kalendar kad dođe neću moć kreirat snove u komadu....hehe obred

more_horiz
Feba je napisao/la:
Noemi je napisao/la:

Kako želiš, draga Noemi, neka ti bude kako želiš.
Pozdrav.

A de dobro, nemoj da se sekiraš, ima sladeži pa ćemo bratski podijeliti, neću sama pojesti darove, ja vas sve vojim punoooo zajedništvo

more_horiz
KARDINALE DINKO, osjećam potrebu da se ispovijedim. U posljednje vrijeme sam previše ozbiljna. Nema osmijeha na licu, ne ćaskam s prijateljima, škrtarim na kavi i kolačima, nisam se počešljala ni umila, nisam pjevala ništa baš, joj, pomozi....Dinko, kakvu pokoru da izvršim? Sleep

more_horiz
Ima li kakva brza dijeta, nekakvi inverzni perpetuum mobile prehrambeni, da puno energije unašaš, a još više trošiš? Mislim da će nam trebati ovih dana. Ja sam kod sebe otkrio poznatu fizikalnu zakonitost-odnosno činjenicu da tijelo većeg volumena ne može ući u tijelo manjeg volumena, drugima riječima, ja u svoje predblagdanske hlače....

more_horiz
mozgalica - Page 3 Smiles_licking_lips2_prvmozgalica - Page 3 Smiles_asian_smiley2_prvmozgalica - Page 3 033102food_prv

mozgalica - Page 3 P

<BLOCKQUOTE>PRVA POMOC-URGENT
a)najsigurnije kupi nove hlace
b)prodaj ih kad smrsas
c)ti si muski 3 dana nema jela-podnesi jako muski
d) probaj caj od koprive,i ako ti sve ovo ne pomogne Finska dijeta,jedes malo i skidas salo sa uspjehom</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ma skužio sam, nije kriva hrana, nego deterđent, jako su stisle nakon pranja.....

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Noemi je napisao/la:
KARDINALE DINKO, osjećam potrebu da se ispovijedim. U posljednje vrijeme sam previše ozbiljna. Nema osmijeha na licu, ne ćaskam s prijateljima, škrtarim na kavi i kolačima, nisam se počešljala ni umila, nisam pjevala ništa baš, joj, pomozi....Dinko, kakvu pokoru da izvršim? Sleep
Moze,moze,kad nam je dosel Mali Princ on nas jedini kuzi,vidis svjetlit ce nam ove godine na 220V</BLOCKQUOTE>

more_horiz
mozgalica - Page 3 P

<BLOCKQUOTE>
Mali princ je napisao/la:
Ma skužio sam, nije kriva hrana, nego deterđent, jako su stisle nakon pranja.....
Evo ti nekaj naucnoga, koristi isti deterdzent za pranje sebe,mozgalica - Page 3 020105_emYA15_prv hhhaaaaa</BLOCKQUOTE>

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply