Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

mozgalica

power_settings_newLogin to reply
5 posters

descriptionmozgalica - Page 4 EmptyRe: mozgalica

more_horiz
Noemi je napisao/la:
MOže Dinko. Usvaja se.

Evo vako. Abraham će čuvat ključeve od Istine naše, Feba će dežurat nad našim dušama da ne skrenu prečesto u slastičarnu, Miko će paziti da redovno odkucava vurica, Kristo ima da nam bubnja u 16 : 09, ili kako se strefi, Jošua će nas sa Febom podsječati u koji se kvart ne smijemo ići rolati, samaritanka će nam povezivati rane kad padnemo i ogulimo koljena, mirjam će liječiti rane na duši kad se osjetimo usamljeni i kad nam treba utjeha, Justina ćemo postaviti na fotelju Pravde da sudi po potrebi, Mali Princ nek nam drži misu da ne utekne, darko i dragomir će uzvikivat kao glasnogovornici, ostali će biti na kuli stražarskoj, to je jako važno da nas ne zatekne neprijatelj dok mi udaramo po čokoladi....i da ne zaspemo, pogotovo naš dominik, on neka bude predvodnik....a ja imam jako puno posla.....trebam odsanjati punu zajednicu....Sleep moram kreirati novu stvarnost od cirka 365 dana dok još mogu jerbo novi kalendar kad dođe neću moć kreirat snove u komadu....hehe obred

tu vidi samaritanko, kad mi stradamo, ti nam vidaš rane....

more_horiz
lol!

more_horiz
Noemi je napisao/la:
lol!

mozgalica - Page 4 180px-ADN_animation

more_horiz
mozgalica - Page 4 Clock_012

brzo, brzooooo.......nekud žurim, trebam negdje stići, joooj, uh,puf, kh,kh, ......

a znam! trčim na duhovnu obnovu!

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Noemi je napisao/la:
mozgalica - Page 4 Clock_012

brzo, brzooooo.......nekud žurim, trebam negdje stići, joooj, uh,puf, kh,kh, ......

a znam! trčim na duhovnu obnovu!
Draga Noemi,tako se veselim tvom krscanskom duhu koji moze i zaplakati,i razveseliti se i sve nas utjesiti da ti znas koji ti je to veliki dar od Boga,verojatno mozes predpostaviti pakleni zivot drvenijeh srca ljudi,budi nam vesela.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Noemi je napisao/la:
Noemi je napisao/la:
lol!

mozgalica - Page 4 180px-ADN_animation

Znam DNK ,RNK ma koja je ovo struktura Princcccce,upomoc.I zasto je koja odgovorna X ili Y cromosomi,o davno bijase Prince nemoj reci samo totalno krivo.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dinoko, upomoć, čudne stvari na forumu, neko mi je nešt u kafu stvaio i ja sad više ništ ne razmem, ljudi se ne razumeju na forumu, joj, jel došla kod nas babilonska kula jopet busi

Kardinale, jesam ti reko dok tvoj papa drijema da ne daš da se digne babilonska kula, eh, heh....spava na komp

more_horiz
- Župljanke su odbacile raznovrsne odjevne predmete. Možete ih vidjeti u podrumu župnog dvora u petak popodne.
- Marija Jelić i Vinko Magdić vjenčali su se 24. listopada u našoj crkvi. Tako je završilo prijateljstvo koje je trajalo od školskih klupa.
- U nedjelju se daju prilozi za novi sag. Svi koji žele nešto napraviti na sagu neka se jave u župni ured da im damo papir.
- Danas popodne sakupit ćemo se na sjevernoj i južnoj strani crkve. Djeca će biti krštena na oba kraja.
- Za one koji imaju djecu, a to ne znaju, u prizemlju imamo novi dječji vrtić.
- Župnik će održati oproštajnu propovijed, nakon čega će zbor zapjevati 'Radujte se, narodi'.
- Budući da je sljedeće nedjelje Uskrs, zamolit ćemo gospođu Nadu Horvat da na oltar položi jaje.
- U utorak u pet popodne održat će se sastanak Kluba mladih majki. Sve one koje žele postati Mlade majke neka se jave u ured župniku.
- Druge nedjelje na jutarnjoj misi solistica će biti gospođica Staničić. Nakon toga će župnik govoriti 'O tom strašnom iskustvu'.
- Zbog župnikove bolesti, nedjeljne mise za ozdravljenje neće se održavati do daljnjeg.
- U svojim molitvama sjetite se onih koji su bolesni od naše crkve i zajednice.
- Učenici osmih razreda u petak popodne u 17 sati u crkvi će izvesti predstavu 'Hamleta'. Poziva se pučanstvo da bude nazočno ovoj tragediji.

more_horiz
Najbolje je biti bosanac, od svih religija, jer bosancima ništa ne možeš zamjeriti. Very Happy

more_horiz
Ako je u crkvi Bog, zašto onda crkve imaju gromobrane?

more_horiz
smjeh smjeh umirem od smijeha

zbilja imaš smisla za humor Mali prinče.....

more_horiz
Ej, ja ću se obojati u plavušu.....pirat

more_horiz
Plavušu? Zanimljivo....postaje ovdje doista zanimljivo, o mea culpa, o mea maxima culpa...

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
Mali princ je napisao/la:
Plavušu? Zanimljivo....postaje ovdje doista zanimljivo, o mea culpa, o mea maxima culpa...

Po zakonu verojatnoce,nema mea maxima culpa,i plavusa i ured, i sve moral si se prije kajat,nema sad pregovori na pola sa zupnikom,jer i on bi stel plavu o kaj je vama ljudi,buju nam samo plavuse gradom hodale,pa ni crnke nisu coprnjice.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
a nisam još ništa rekao niti odu spjevao o crnkama, što mi tek onda spremaš...

more_horiz
Profesionalni ured,udaja i zenidba svetih,svetica ma ja ti zivim u kapitalizmu odavno,rijec je o profitu,tko bu pozenil tolke ljude na brzake, ak ne jedan pravi ured s dobrim profitom,ak se uzme da se netko dugo nije zenil,po zakonu verojatnoce ima lovu,ak nije sve prijavil FINI jos bu bolje,ukljuceni i mjedeni tjedan,mjesec je bil prije,sa cistom mjedovinom,no pa kaj je imali jos koga,sve je tu mladi gospon i gospodicna.

more_horiz
rofl rofl rofl rofl rofl

...zar da ja papinka ostanem brez teksta....umirem od smijeha

more_horiz
Mozgam li mozgam na temu najnovijh vijesti. Gay parovi kod pape. Ništa. afro

Ajd vako! Muškarci u kojima se probudila ženstvenost traže muškarca koji je pravo muško. geek Muškarci koji žele dati svoje nježne zagrljaje ne nađu dovoljne jake žene ( ŽENE) da zadovolje nježnost, da im uzvrate onoliko kiloponda kolko im treba, dovoljno da tik samo što ne popucaju rebarca. Basketball

Pod hitno reći muškarcima gayima da vrate ukradene ženske hormone natrag ženama koje su u menopauzi i trpe uslijed nedostatka hormona koje su im nježni muški pokrali. Pa su dobile jadne osteoporozu. Pa ih bole kosti. confused

Ha! Sad znamo zašto žene imaju osteoporozu lol!

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply