Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

mozgalica

power_settings_newLogin to reply
5 posters

descriptionmozgalica - Page 2 EmptyRe: mozgalica

more_horiz
Božić. Dan kada se slavi rođenje Isusovo.
Milion pitanja, odgovora i misli u mojoj glavi. A u srcu tuga, nijemi vrisak, osječaj užasan. Hoću izaći negdje u šumu i vrištati, al neću da poplašim nevinu šumu i šumske stanare.

Svake godine isto.
mozgalica - Page 2 Icon_cry

Svud u susjedstvu okićene kuće, bljeskaju lampice. Večer, kupaju se, spreme, dotjeraju, našminkaju, kiti se bor. Nakon dva dana jurnjave po trgovinama, kupovine, kuhanje,pečenje kolača, pripremanje vina, rakije, pečenke,sarme za doček Božića. Božić, dan rođenja spasitelja.

Dolazi dublja večer, mnogi već pripiti, sve se smišlja kud će tko večeras da slavi božić. Jedni tamo u Emporio bar, drugi u Parišku u Genšer bar, treći će svud po malo.

Petarde pucaju, sve trešti. Svi slave Božić. Smiju se, vriskaju, zezaju, pjevaju, nadvikuju i kao obično svađaju. Svud smrad po alkoholu i cigaretama, oči crvene, usitnjene nakon cijele pijane noći i bogoslavlja.

Tako je svake godine, a vala ove će još i gore.

Steglo me u grudima. Teško mi je živjeti u laži i prevari i bahatostima pijanim, svud oko mene.

Em Isus nije rođen na 25.12.
Em se Božić ne slavi u kafani.
Em se ne mora toliko novca potrošiti za božić.

Kakve to veze ima s bogom, piti, žderati, trošiti, majmunisti se, kupovati nove haljine za provod božića u disku klubu. Okej, Isus je i u kafani.

Al dobro. Nema veze. To je božić. svete pjesme se vrte na TV i radiu.

Barem su ljudi generalno pospremili kuću.

more_horiz
Noemi je rekla,,ljudi su barem pospremili kuce''

Da kuce,ako ih imaju ,a beskucnici? A sto je sa praznim dusama?

<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Sleep Sleep

king sunny sunny

Dižte se ljudi! Ajmo! U revoluciju! Ma nema veze kakvu, samo nek se revolucionira. I protestuje. lol!

Protestram u ime nas surfera. Zašto mi surferi po netu nemamo besplatnu šetnju. Mi smo odani tastaturi, mišu i ekranu. Kolko surfamo već su nam oči početvrtačile se i prsti nam se produžili, leđa nam se izgrbila, kičma u slovo s. Nje fer. Mi redovito surfajući držimo liniju i mislim da trebamo štrajkat. Da dobijemo povlasticu. spava na komp

Očemo da za 1 nečega surfamo pola dana u mjesecu. Ko je za neka digne znak navodnika!

more_horiz
ja na čatu....Smile

more_horiz
Opet ja mozgam li ga mozgam, potaknuta postovima iz najgornjeg sokaka našeg foruma.

Prvo, saznali smo da je jedina prava rimokatolička crkva i da se neće spasiti oni koji ne drže subotu.

Drugo, smozgala sam da naš forum iako u njemu ima nas s raznih strana, nije više kršćanski nego subotarski i zakonski.

Treće, saznali smo da je i nije zemlja stara 6000 godina i da je/nije elektro-/magnet za frižidere.

Četvrto, saznali smo da ima nas ovdje ima jako lukavih pod okriljem biblije, jer, citiramo što i kako hoćemo, lupimo nekog lopatom po glavi, i onda da ispadnemo fini i kulturni, ubacimo koju ljupku riječ, a iz aviona se vidi da je licemjerna i odvratno zrači na ovom forumu na kojem smo odpočetka gradili ljubavlju za Krista, a polako prerasta u forum u zamiranju jer malo tko piše iz srca i duše, nego se počelo pisati diplomatski, sročeno unaprijed s određenom namjerom i ciljem, te se osjeti lagana manipulacija ovim forum.

Peto, nema straha božjega i svetosti kojim bi trebalo da odišu toliki silni postovi.

Šesto, ne jede mi se kamenje i grumenje, jede mi se mana s neba.

Sedmo, nikad me ovakav osjećaj nije prevario, pa nije ni sada. Zato idem na koljena pred Boga.Odoh u tišinu.

Želim svima , kako ko vjeruje subotnji ili nedeljni blagoslov. I želim, mimo tih blagoslova, svima od srca, Kristov blagoslov.

Muslimanima veliki topli pozdrav, u Ime Kristove ljubavi, la llahe illalah!

Bog vas blagoslovio! Noemi

more_horiz
<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Draga naša Noemi,
Evo nas sa molitve.Bog nas uči iskorijeniti gorčinu, svako licemjerstvo, manipulaciju sa pobožnošću, vjerom, ljubavlju i nadom, bratoljubljem i svakom krepošću, sa kajanjem, zakonom, pravdom, znanjem, svojim mišljenjem itd.
Kršćani su često opterećeni svojim denominacijskim naukom i isključivošću, umjesto da budemo rasterečeni otvorenošću za sve duše.Ovaj veliki mozaik večih i manjih kamenčića
trebao bi značiti bogatstvo kojim se trebamo obogatiti tolerancijom i uvečavanjem kulture ljubavi - tj. kulture života a ne smrti.Svakodnevni život nije lak ni jednostavan.
To nas sve drži u brigama.Mnogi smo i osjetljivi i neosjetljivi, ali sve to može Isus harmonizirati - koji je naddenominacijski i nadekumenski i nadsubotarskim i nad katolički i nadadventistički i nadbaptistički i nadpentakostalni i nadnad i nadpolitički i nadnacionalni i nadznanstveni i nadobrazovni i nadsocijalni i nadekonomski i nad smrću i nad životom - AlfaiOmegaitd.Mi smo učenici Alfe i Omege.Jer On je glava Crkve i sklapa udove svoga tijela i svakome udu daje povijesnu zadaću.Mnoštvo je duša stradalo u vjerskim progonima.
Ovdje na ovom forumu virtualne crkve nitko ne smije stradati.
I ja kao jedan od uzmimo poticajnih začetnika virtualne crkve primam ukor za sve.
Pozivam sve da se usmjerimo oblikovati istinsku biblijsku kulturu kristovih učenika u direktnom učeništvu Isusa Krista.
Imajmo na umu opomene Isusove za ovo vrijeme.Pokajmo se i nemojmo se natjecati u diciplini kršćanskijeg kršćanstva već u disciplini stalnog kajanja.Budimo svakome dom u ovoj zajednici virtualne crkve.Naučimo trezveno gledati na svjedočanstvo Duha proroštva kako stoji na kraju Otkrivenja.Raduj se Noemi - ova crkva neće nikada umrijeti.Doživjet će i rast i padove itd.Važno je da se uvijek digne kada posrne.Ispričavam se u ime svih.
Nučimo se smjernosti od Isusa!
Pozdrav crkvi AlfaiOmege - Ljubavi virtualnoj crkvi
na ovom forumu!Ljubav se ne može odvojiti od razuma i istinskog znanja u istraživanju tajne pobožnosti.Na nebu će naime vladati sklad još i mnogobrojnijim postovima i topicima.Ali sad pretrpimo se u molitvi i kajanju jedni za druge.Nedajmo se đavolu, još se više približimo Bogu!
Ne budite malodušni.Mnoštvo znanja nas neće spasiti
već spoznaja Isusa Krista u IsusuKristu Duhu Svetom u Bogu punine vječnosti i svetosti života.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Zadnja promjena: abraham; uto 26 pro 2006, 18:45; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
Evo i ja sam malo promozgo...bio sam na mnogo foruma i tražio jedan savršeni i skladni...no nisam ga našao...jedni davaju argumente da bi uvjerili druge...doduše malo sklada sam našao na denominacijskim forumima...no, i tamo se spuste neki padobranci i naruše taj sklad, jer se ne slažu s učenjem denominacije čiji je forum...no promatrah i ovaj naš kršćanski forum, na kojem su i adventisti, evanđelisti, katolici...neki više vremena provode na apologetici jer vole teologizirati, neki na molitvi, neki na znanosti...no ja to ne vidim kao nešto negativno...naprotiv uvijek nešto naučim i od jednih i od drugih...no, jednom kada budem želio imati skladan forum, nazvat ću ga "Ekumenski"...tu neće biti foruma poput apologetika, biblija, pitanje spasenja...nego kršćanska ljubav, zajednička molitva i slične...No, zasad mi se sviđa ovaj naš forum...unatoč različitosti, sviđa mi se zbog virtualne crkve...različiti kršćani pišu propovijedi koje hrabre, jačaju, oplemenjuju sve nas....Neka nas sve Bog blagoslovi i uputi na Krista, našeg brata i prijatelja...

more_horiz
Naravno Krizostome da ako je na izgradnju Crkve,i apologetika i znanost u skladu sa Božjom Riječi,nije naodmet.Uvijek se treba pronaći vremena za razmišljanje o Bogu i svom kršćanskom životu,za molitvu i jačanje u vjeri pa tako i za čitanje postova koji se dotiču navedenog mudri

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>
Joshua je napisao/la:
Naravno Krizostome da ako je na izgradnju Crkve,i apologetika i znanost u skladu sa Božjom Riječi,nije naodmet.Uvijek se treba pronaći vremena za razmišljanje o Bogu i svom kršćanskom životu,za molitvu i jačanje u vjeri pa tako i za čitanje postova koji se dotiču navedenog mudri

Izgrađujmo se u topicu i postovima Duha Svetog - ucimo se toleranciji i budimo pažljivi prema početnicima ili iskusnima svetkovanja u Svetom Duh po svjetlosti koju su imali koji su do subote ili nedjelje ili nekog drugog dana došli sami po svome iskustvu bez svjedočenja od strane vjernika ili tradicije..a znamo koji je dan prava Subota da ona nije Nedjelja ili svi dani..Neka niko ne ostavlja Isusa Krista i tada neće svetkovati sveti dan bez ljubavi prema svetkovateljima drugoga dana.Ako se ljubimo Istina će prodrijeti u um..</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Zadnja promjena: abraham; uto 26 pro 2006, 20:23; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
Cool

Brrr, hladno je danas, niš nam nije pomogo štefek, pijani ,
joj, Dinko moja, moraćemo novog sveca si zemit, kad je toplije, a ne vakooo hladno

Tamo neđe, u 7-8 mjesecu, možda da se zove Limunko? pepsi

more_horiz
Mozgam nešto o buđenju svijesti Twisted Evil

Mislim da se svijest budi onda kad mi odemo spavati Sleep Sleep

Dok spavamo, nemamo ime, prezime, spol, nemamo ništa dok spavamo, ne znamo ni tko smo dok spavamo.Krevet mili, jastuk dragi lol!

more_horiz
spava na komp

more_horiz
klap

more_horiz
svirka

more_horiz
mozgalica - Page 2 Mrsclaus

more_horiz
Ovo gore su jošua, abraham i kristo : pjevaju i svirju u našoj virtualnoj crkvi: kad spašeni u nebu tam stanu pred spasa Isusa.....

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Noemi je napisao/la:
mozgalica - Page 2 Mrsclaus

www.cyberhymnal.org

ajd , pjevajmo zajedno, samo izaberite pjesmu sa te adrese prema abecedi - sve su dobre , ajd prvu od A</BLOCKQUOTE>

more_horiz
E,Noemi,kako si ih super poredala, bubnjeve svira Kristo Josua prvu gitaru, Abraham drugu,ali imamo mi jos ljude Malog Princa,Wiklifa,Laodikejca,ajmo i curice,Mila,Mirjam,Samaritanka.....i ako se sjetis koa jos,

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply