Izrail je napisao/la: UČENIK10 je napisao/la: bitan je jer ako se netko naziva krscaninom onda bi se trebao zdravo hraniti i paziti sto jede, jer je nase tijelo hram Duha Svetoga, Duh Sveti ce te poticati da se zdravo hranis, sigurno ti nece reci da jedes sto hoces, jer hrana utjece na raspolozenje i na um i tu sotona dosta djeluje i tu je mnoge prevario, ako mislis da to nije bitno, pitaj Boga pa ces vidjeti
Da li to znači da je čovjek koji pojede komad mesa u smrtnom grijehu???
brate ja te ne kuzim, ne kuzim jos neke ljude ovdje, bas vi neki provocirate...ali dobro to je tvoja volja...
smrtni grijeh, kad postavaljas takvo pitanje vec pokazujes time da ne poznajes bibliju, jer me to nebi pitao, jer je Bog dozvolio da se jede meso....
znaci meso nije grijeh...
za mene je jer bi isao protiv svojih uvjerenja i protiv onoga sto mi je Bog rekao...
ako se razbolis, to znaci da si negdje pogrijesio i da nesto krivo radis, a inace moje misljenje je da bi bilo bolje svakom krscaninu da ne jede meso, a ja ti preporucam da pitas Boga da ti kaze da li je dobro jesti meso, ali naravno da su neciste ziv. zabranjenje
to ne spasava kao sto niti zakon ne spasava ali moras drzati zakon i zivjet
i onako kako je Bog odredio.
Bog je rekao da ce nas spasiti od bolesti ako budemo drzali njegove zakone, ako se razbolimo to znaci da ih nismo drzali, a hrana utjece na nas vise od icega drugoga
Pitaj Boga da ti kaze da li je meso dobro?