Kad sam večeras sjeo za računalo i spoio se na naš web te pročitao neke postove došla mi je misao da postavim novu temu koliko,kako i zašto se dnevno molimo.Ja ću poći od sebe,kad se ujutro dignem prvo što je to je da se prekrižim te poljubim križ i zamolim gospodina da bude danas samnom.Kad dođem na radno mjesto dok drugi piju kavu i puše ja uzmem svoj molitvenik te molim litanije srcu Isusovu i Lauratanske te jutarnju molitvu kao i za duše u čištišištu te za one koje ću taj dan susretat.Poslje molitve osjećam se takodivno da se to nemože opisati.Ja pjevam a drugi me pitaju da jesam li normalan no oni neznaju za radost koju nosim u svom srcu ,a ja im ništa ne govorim o svemu tom dali sam u pravu neznam ?Inače molim se i u podne te naveče prije spavanja, kleknut i pomolit se u Duhu čini mi radost.Nekad je bio veliki problem kleknut i ponizit se ali to je prošlost.Radostan sam što mogu sa vam podjelit sve što mi gospodin daruje kroz ovaj život koji kao dašak vjetra u prolazu.Bibliju čitam i ona me nadahnjuje a posebno kad je teško Psalmi me dižu da je to nemoguće opisati.