Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionKoliko dnevno molim i kako EmptyKoliko dnevno molim i kako

more_horiz
Kad sam večeras sjeo za računalo i spoio se na naš web te pročitao neke postove došla mi je misao da postavim novu temu koliko,kako i zašto se dnevno molimo.Ja ću poći od sebe,kad se ujutro dignem prvo što je to je da se prekrižim te poljubim križ i zamolim gospodina da bude danas samnom.Kad dođem na radno mjesto dok drugi piju kavu i puše ja uzmem svoj molitvenik te molim litanije srcu Isusovu i Lauratanske te jutarnju molitvu kao i za duše u čištišištu te za one koje ću taj dan susretat.Poslje molitve osjećam se takodivno da se to nemože opisati.Ja pjevam a drugi me pitaju da jesam li normalan no oni neznaju za radost koju nosim u svom srcu ,a ja im ništa ne govorim o svemu tom dali sam u pravu neznam ?Inače molim se i u podne te naveče prije spavanja, kleknut i pomolit se u Duhu  čini mi radost.Nekad je bio veliki problem kleknut i ponizit se ali to je prošlost.Radostan sam što mogu sa vam podjelit sve što mi gospodin daruje kroz ovaj život koji kao dašak vjetra u prolazu.Bibliju čitam i ona me nadahnjuje a posebno kad je teško Psalmi me dižu da je to nemoguće opisati.

descriptionKoliko dnevno molim i kako EmptyRe: Koliko dnevno molim i kako

more_horiz
Žao mi je da mi nitko nije odgovorio na ovu moju temu koju sam postavio da bih svi bili još bliže jedni drugima kao i jedno u Gospodinu no jedno mi se nameće pitanje ?.Ali otom potom .

more_horiz
Zaboravio sam napisati da mi pojedini članovi ovog foruma šalju PM da kako moram moliti i što trebam raditi.Po njihovim godinama starosti nebih mogao zaključiti da imaju veliko Duhovno iskustvo.Svima se ispričavam i molim za oprost ako sam bilo koga uvrjedio.Snaga naše vjere se očituje u našoj snagi praštanja.Neka vas uskrsli Gospodin Isus sve Blagoslovi i ispuni zadovljstvom kako tjelesnim tako i Duhovnim.Bog vas Blagoslovio!!!

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply