Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

setanisti

power_settings_newLogin to reply
+9
ragnarok
vijesnik
UČENIK10
Konin
Euro
Fazlija
Bhakti
Mila
Hell master
13 posters

descriptionsetanisti - Page 4 EmptyRe: setanisti

more_horiz
ti si izgubljen slučaj.. kaj si ti umišljaš??

more_horiz
Hell master je napisao/la:
ti si izgubljen slučaj.. kaj si ti umišljaš??

prijatelju moj, zivot s Isusom je puno bolji od zivota bez njega, vjeruj mi...ne mozes zivjeti bez onog to te stvorio, kao sto ni ti nisi mogao zivjeti bez roditelja kad si bio mali

more_horiz
... vao uspoređuješ vidljivo s izmišljenim...

more_horiz
Isus je u mom srcu...tako da nije izmisljen

more_horiz
u tvom srcu..to su tvoji osječaji nisu pipljivi...

more_horiz
ali osjetim i vidim kako je promjenio moj zivot na bolje

more_horiz
ok---..misli kaj hočeš... briga me..

more_horiz
Hell Master, daj nam reci da li si ti mason ili sotonist, i zanima me ako jesi sotonist vjerujes li da postoji Sotona (na nacin opisan u BIbliji), isto pitanje i ako se smatras masonom...

more_horiz
Hell master je napisao/la:
ok---..misli kaj hočeš... briga me..

vidis mene je briga, jer ces odlutati:

http://video.google.com/videoplay?docid=-2257603426892317827

http://video.google.com/videoplay?docid=3937838591522473867

more_horiz
UČENIK10 je napisao/la:
ako si krscanin koji se bavi yogom onda si u problemu i molim te da se toga ostavis, za tvoje dobro...

Nisam krscanin, hvala na pitanju, koji se bavi yogom, nego sam tantrik koji se bavi tantra yogom. Hvala ti na brizi, ali ne nalazim te mjerodavnog za prosudbu o tome jesam li u problemu ili nisam, niti sto je za mene dobro ili cega da se ostavim. Brini ti radje svoje probleme.

more_horiz
UČENIK10 je napisao/la:
vidis mene je briga, jer ces odlutati

Nije li to pomalo oholo biti toliko umisljen o svojoj velicini i vaznosti u svemiru da mozes o drugima voditi brigu i skrbiti hoce li odlutati?! Koje li velicine, koje li odgovornosti, kojeg li vaznog svemirskog poziva za jednog tako mlada i nadobudna momcica?! Bog sigurno ima vrlo visoko misljenje o tebi kada ti je povjerio tako vazan zadatak?!

more_horiz
Fazlija je napisao/la:
UČENIK10 je napisao/la:
vidis mene je briga, jer ces odlutati

Nije li to pomalo oholo biti toliko umisljen o svojoj velicini i vaznosti u svemiru da mozes o drugima voditi brigu i skrbiti hoce li odlutati?! Koje li velicine, koje li odgovornosti, kojeg li vaznog svemirskog poziva za jednog tako mlada i nadobudna momcica?! Bog sigurno ima vrlo visoko misljenje o tebi kada ti je povjerio tako vazan zadatak?!

fazlija ima pravo.pa nisi ti s isusom ovce paso..tj ti si njegova ovca....

ja nisam sotonist ja sam setanist i mason( ta titula nije religijska..).. ali pošto svi znate nemogu biti čisti kandidat masona nego samo pretkandidat...jer nemam 21 godinu..još..

more_horiz
Dobro, hocemo li cuti vec jednom nesto o tom setizmu? Ucenice obuzdaj svoje propovjedi za spas tudjih dusa i pusti momka neka prica o setizmu. Jel' se kaze setizam ili setanizam? Mislim, ako je do imena boga Seta, onda je setizam, a ne setanizam?!

more_horiz
vjeruj mi ljudi več 7000 god nisu našli pravo ime... inače naki kažu setiani...kaj god... gle setanizam, setinizam , setizam ajme,,zovite kak hočete . nema obreda, molitva i nekih kompliciranih dogmi.. jer bi prema setu život trebao biti kao pustinja jako jednostavna ali i zla i okrutna.. znači jednostavnost života...osobno uvjerenje...

more_horiz
Ima li to veze sa Setom i Ozirisom il sam polupo lonce? Smile
Nemojte zamjeriti, golem je ovaj svijet pa se ne stigne sve doznati.

more_horiz
Ustvari, pravo pitanje je hoces li ikada smoci snage da uoblicis u jednu smislenu recenicu koje su osnovne postavke i vjerovanja te religije?! Na cemu se zasniva, tko je osnivac, koje su prakse, kakva je tradicija?! Ako ostanes toliko intelektualno ogranicen i sa 21 godinu, ne vjerujem da ce te masoni ikada pozvati u svoje clanstvo. Oni su vrlo probrana ekipa. Dakle, vjerujes da je zivot pustinja, sta li?!

Dok nas setanist razmislja kako da izrazi osnove svojeg pogleda na zivot, za sve koje zanima odgovor na pitanje sto bi to doista moglo biti steizam, evo nekoliko linkova:

http://www.answers.com/topic/sethianism

http://www.creedopedia.com/topics/Sethian

more_horiz
E sad mi je doslo u glavu da sam vec nesto citao o ovome. Medjutim jos mi nije jasno kakve veze slobodni zidari sad imaju sa ovim.

more_horiz
Fazlija je napisao/la:
UČENIK10 je napisao/la:
ako si krscanin koji se bavi yogom onda si u problemu i molim te da se toga ostavis, za tvoje dobro...

Nisam krscanin, hvala na pitanju, koji se bavi yogom, nego sam tantrik koji se bavi tantra yogom. Hvala ti na brizi, ali ne nalazim te mjerodavnog za prosudbu o tome jesam li u problemu ili nisam, niti sto je za mene dobro ili cega da se ostavim. Brini ti radje svoje probleme.

budi ponizan i pokloni se Bogu

Otkrivenje 14,7: Viče iza glasa: "Bojte se Boga i dajte mu slavu jer dođe čas suda njegova! I poklonite se njemu koji stvori nebo i zemlju i more i izvore voda!

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne možeš odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply