Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

setanisti

power_settings_newLogin to reply
+9
ragnarok
vijesnik
UČENIK10
Konin
Euro
Fazlija
Bhakti
Mila
Hell master
13 posters

descriptionsetanisti Emptysetanisti

more_horiz
Imamo novog člana na forumu te otvaramo topik za njega ako želi da podijeli s nama svoje razmišljanje.

Noemi

descriptionsetanisti EmptyRe: setanisti

more_horiz
hvala na razumjevanju...

more_horiz
pa pitanja ako želite!!!

more_horiz
Objasni nam malo sto ti vjerujes,kako vjerujes,zasto je odlika crna boja?

more_horiz
Mene zanima zašto si se nazvao setanist, a ne sotonist? Jel to nešto drugačije ili je stvar žargona?

more_horiz
znači, obožavaš egipatskog boga Seta?

a sad par masonskih pitanja:

kako je došlo do toga da si postao predkandidat za masone? i jel znaš nešto o masonima u Hrvatskoj, odnosno, koliko su utjecajni i koliko ih ima? jesu li neki od vladajućih ljudi (Sanader, npr.) masoni?

more_horiz
Postavljate preteska pitanja srednjoskolcu... U moje doba mi smo svi bili anarhisti samo zato sto su Sex Pistolsli nosili anarhisticki znak na majicama i pjevali jednu pjesmicu na tu temu. Nitko od punkera nikada nije procitao niti jedno djelo teoreticara anarhizma. Sada je valjda moda neki black metal, pa je furka sotonizam, setizam... sto li vec?! Zazivanje Djavla?!

more_horiz
hehe, i ja mislim, ali eto pitam baš da vidim jel furka il ne...

more_horiz
neke detalje nesmim reč
masona je manje od 500
(imam frendove masone zato sam ih zamolio.... btw ti prodsjenjuješ srednjoškolce mi nemamo pameti?
(vidim više od tebe...)

more_horiz
sanader nije mason..ajme...

more_horiz
setanist je napisao/la:

sanader nije mason..ajme...

Molim te možeš li nam nešto napisati o tome.
Mislim, je li Sanader zbilja mason?

pozdrav

Euro

more_horiz
pa pitanja ako želite!!!

U koju (vrstu, smjer) skolu ides? Koliko imas iz knjizevnosti i jezika?

more_horiz
proirodoslovna.geolog...

more_horiz
Fazlija je napisao/la:

U koju (vrstu, smjer) skolu ides? Koliko imas iz knjizevnosti i jezika?

LOL, uzeo si mi riječ iz usta, baš sam ja mislio pitati tako nešto! Twisted Evil

more_horiz
ajme..prirodoslovna škola..krivo pišem..

more_horiz
Hell master je napisao/la:
pa pitanja ako želite!!!

sto za tebe znaci Isus Krist???

more_horiz
Gledao sam jednom jednu emisiju o setanistima na Američkoj televiziji.
Primijetio sam da se oni direkno, otvoreno mole sotoni, to jest đavolu. Nijesu svjesni da će biti uništeni Sotona i svi oni koji ga slijede.
Treba da budemo pažlivi prema neznabožcima, ako želimo da im pomognemo da shvate istinu. Treba da se molimo Gosodu za njih!

Zašto svijet ne služi Gospoda Boga?

Svijet se odvojio od Gospoda Boga, to jest odmakao se od Božije svjetlosti i našao se u tami. Našavši se u tami, svijet je čeznuo za nekom silom koja će ga voditi. Tako su ljudi stvorili sebi raznorazne bogove, ili su se uzdali u sebe. Vjera u sebe i izmišljeni bogovi nijesu u stanju da vode i čuvaju ljude. Zato svijet propada u ovom životu, i gubi vječni život-raj.

U Bibliji u Knjizi proroka Zaharije 7:11, 12, i 13, piše: ''Ali n e htješe slušati, i uzmakoše ramenom natrag, i zatiskoše uši svoje da ne čuju. I srcem svojim otvrdnuše kao dijamanat da ne čuju zakona i riječi koje sla Gospod nad vojskama duhom svojim preko proroka pređašnjih; zato dođe velik gnjev od Gospoda nad vojskama. Zato kao što on vika a oni ne slušaše, tako i oni vikaše a ja ih ne slušah, govori Gospod nad vojskama.''

Druga poslanica Solunjanima 2:10: ''I sa svakom prijevarom nepravde među onima koji ginu: jer ljubavi istine ne primiše, da bi se spasli.''

Prva poslanica Jovanova 5:19: ''Znamo da smo od Boga i sva svijet leži u zlu.''

Druga knjiga dnevnika 15:4: ''A da su se u nevolji svojoj obratili ka Gospodu Bogu Izrailjevu i tražili ga, našli bi ga.''

Omilje im slava ljudska a ne Božija!

Isaije 29:13: ''Zato reče Gospod: što se ovaj narod približuje ustima svojima i usnama svojim poštuje me, a srce im daleko stoji od mene, i strah kojim me se boje zapovijest je ljudska kojoj su naučeni.''

Jovanova 12:43: ''Jer im većma omilje slava ljudska nego slava Božija.''

Luka 16:15: ''I reče im: vi ste oni koji se gradite pravedni pred ljudima; ali Bog zna srca vaša; jer što je u ljudi visoko ono je mrzost pred Bogom.''

Jovanova 5:44: ''Kako vi možete vjerovati kad primate slavu jedan od drugoga, a slave koja je od jedinoga Boga ne tražite?''

Svijet je pod đavolskom kontrolom!

Otkrivenje 12:9: ''I zbačena bi aždaha velika, stara zmija, koja se zove đavo i sotona, koja vara sav vasioni svijet, i zbačena bi na zemlju, i anđeli njezini zbačeni biše s njom.''

Prva poslanica Petrova 5:9: ''Budite trijezni i pazite, jer suparnik vaš, đavo, kao lav ričući hodi i traži koga da proždere.''

Poslanica Jakovljeva 4:7: ''Pokorite se dakle Bogu, a protivite se đavolu i pobjeći će od vas.''

Poslanica Efescima 4:27: ''Niti dajite mjesta đavolu.''

Poslanica Efescima - 6:11: ''Obucite se u sve oružje Božije, da biste se mogli održati protiv lukavstva đavolskoga.''

Slijepi svijet misli da služi Bogu!

Zaludu me poštuju učeći naukama i zapovijestima ljudskim!

U Matejevoj 15:8 i 9, piše: ''Ovi ljudi približavaju se k meni ustima svojijem, i usnama poštuju me; a srce njihovo daleko stoji od mene. No zaludu me poštuju učeći naukama i zapovijestima ljudskim.''

Markova 7:7-10: ''No uzaludu me poštuju učeći naukama, zapovijestima ljudskijem. Jer ostaviste zapovijesti Božije, a držite običaje ljudske, pranje žbanova i čaša; i druga mnoga takova činite. I reče im: dobro ukidate zapovijest Božiju da svoj običaj sačuvate.''

To se vidi po Luci 6:46: ''A što me zovete: Gospode! Gospode! a ne izvršujete što vam govorim?''

Jevanđelje po Mateju 7:22 i 23: ''Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! nijesmo li u ime tvoje prorokovali, i tvojijem imenom đavole izgonili, i tvojijem imenom čudesa mnoga tvorili? I tada ću im ja kazati: nikad vas nijesam znao; idite od mene koji činite bezakonje.''

Jevanđelje po Mateju 25:41: ''Tada će reći i onima što mu stoje s lijeve strane: idite od mene prokleti u oganj vječni pripravljen đavolu i anđelima njegovijem.''

Potražite Gospoda!

Peta knjiga Mojsijeva 4:29: ''Ali ako i ondje potražiš Gospoda Boga svojega, naći ćeš ga, ako ga potražiš svijem srcem svojim i svom dušom svojom.''

Jeremija 33:3: Zovi me, i odazvaću ti se, i kazaću ti velike i tajne stvari, za koje ne znaš.''

Knjiga proroka Jeremija 29:13: ''I tražićete me, i naći ćete me, kad me potražite svijem srcem svojim.''

Knjiga proroka Jeremija 24:7: ''Jer ću im dati srce da me poznadu da sam ja Gospod, i biće mi narod i ja ću im biti Bog, jer će se obratiti k meni svijem srcem svojim.''

Prva poslanica Jovanova 3:22: ''I što god zaištemo, primićemo od njega, jer zapovijesti njegove držimo i činimo što je njemu ugodno.''

Prva poslanica Jovanova 5:14: ''I ovo je sloboda koju imamo k njemu da ako što molimo po volji njegovoj posluša nas.''

Djela apostolska 2:21: ''I biće da će se svaki spasti koji prizove ime Gospodnje.''

Poslanica Rimljanima 10:13: ''Jer koji god prizove ime Gospodnje spašće se.''

Psalmi Davidovi 50:15: ''Prizovi me u nevolji svojoj, izbaviću te, i ti me proslavi.''

Knjiga proroka Joila 2:32: ''I svaki koji prizove ime Gospodnje spašće se; jer će na gori Sionu i u Jerusalimu biti spasenje, kao što je rekao Gospod, i u ostatku koji pozove Gospod.''

Poslanica Jakovljeva 1:5 i 6: ''Ako li kome od vas nedostaje premudrosti, neka ište u Boga koji daje svakome bez razlike i ne kori nikoga, i daće mu se. Ali neka ište s vjerom, ne sumnjajući ništa; jer koji se sumnja on je kao morski valovi, koje vjetrovi podižu i razmeću.''

Jevanđelje po Luki 11:9: ''I ja vama kažem: ištite i daće vam se: tražite i naći ćete; kucajte i otvoriće vam se.''

Poslanica Jakovljeva 5:16: ''Ispovijedajte dakle jedan drugome grijehe, i molite se Bogu jedan za drugoga, da ozdravljate; jer neprestana molitva pravednoga mnogo može pomoći.''

Jevanđelje po Mateju 18:19: ''Još vam kažem zaista: ako se dva od vas slože na zemlji u čemu mu drago, za što se uzmole, daće im otac moj koji je na nebesima.''

Jevanđelje po Mateju 21:22: ''I sve što uzištete u molitvi vjerujući, dobićete.''

Jevanđelje po Mateju 7:7: ''Ištite, i daće vam se; tražite, i naći ćete; kucajte, i otvoriće vam se.''

Knjiga Nemijina 1:9: ''Ali ako se obratite k meni i stanete držati zapovijesti moje i tvoriti ih, ako budete zagnani i na kraj svijeta, sabraću vas odande i odvešću vas na mjesto koje sam izabrao da ondje nastanim ime svoje.''

Božiji blagoslov svima vama!

more_horiz
Fazlija je napisao/la:
Postavljate preteska pitanja srednjoskolcu... U moje doba mi smo svi bili anarhisti samo zato sto su Sex Pistolsli nosili anarhisticki znak na majicama i pjevali jednu pjesmicu na tu temu. Nitko od punkera nikada nije procitao niti jedno djelo teoreticara anarhizma. Sada je valjda moda neki black metal, pa je furka sotonizam, setizam... sto li vec?! Zazivanje Djavla?!

Nije odlika Black Metala sotonisticki tekstovi, hvaljenje Sotone, satanizam...Black Metal je grana Heavy Metala... ako slusas black Metal onda znas o cemu govorim..istina je da ima Black Metal bendova koji se furaju na Sotonu, ali ne zove se black metal zbog Sotone vec zbog nacina sviranja:D Very Happy..jasno ima pojedinaca...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply