Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

setanisti

power_settings_newLogin to reply
+9
ragnarok
vijesnik
UČENIK10
Konin
Euro
Fazlija
Bhakti
Mila
Hell master
13 posters

descriptionsetanisti - Page 2 EmptyRe: setanisti

more_horiz
Hm, u svakom slucaju, zali Boze teme. Nista nismo saznali sto je tu uopce setanizam i koja je razlika od sotonizma, ili bilo cega drugoga?!

more_horiz
mene zanima da mi netko kaze kojim danom se sotonisti okupljaju i imaju svoje mise?

more_horiz
Hell master je napisao/la:
ajme..prirodoslovna škola..krivo pišem..

Vjeruješ li u evoluciju ili kreacionizam?

Jesu li i sotonisti uključeni u ekumenski/međureligijski dijalog?

more_horiz
Ja sam davno prije malo istraživala o sotonizmu. Naišla sam na podjelu na tradicionalne i moderne sotoniste. Tradicionalni sotonisti se obraćaju direktno Sotoni, štuju ga kao božanstvo i čak mu prinose i žrtve, prakticiraju crnu magiju i slično. Moderni Sotonisti nemaju baš puno veze sa štovanjem Sotone, tj. nemaju uopće. Oni zapravo štuju prirodu i prirodne sile, a zašto spadaju pod Sotoniste, neznam! Možda zato što ne žele biti članovi ni jedne Crkve ni religije,i što negiraju autentičnost takozvanih religijskih sustava, a nije im baš ni za zamjeriti...I nemojte ovo uzimat kao 100% točno, jer nemam nikakvih osobnih susreta ni iskustava sa sotonistima, to su samo neke od informacija do kojih sam došla.

more_horiz
UČENIK10 je napisao/la:
mene zanima da mi netko kaze kojim danom se sotonisti okupljaju i imaju svoje mise?

Sotonisti obilježavaju solsticije i ekvinocije, i Walpurgisnacht, tj. 30. travnja.

more_horiz
kristina888 je napisao/la:
UČENIK10 je napisao/la:

Sotonisti obilježavaju solsticije i ekvinocije, i Walpurgisnacht, tj. 30. travnja.

ja sam cuo da se okupljaju subotom, dali je to istina?

more_horiz
UČENIK10 je napisao/la:
kristina888 je napisao/la:
UČENIK10 je napisao/la:

ja sam cuo da se okupljaju subotom, dali je to istina?

neznam, nisam o tome ništa čula. ali nije ni čudno, pošto sotonističkih sekti ima mnogo...

more_horiz
vidim da ste skrenuli s teme... setanizam se jako drži egipatske vjere(religije ..kaj god!!) i nemre se uspoređivat sa krščanima jer nema dodirne točke...

a ja smatram da isus nije ni postojao nema povjesne činjenice ... znate da su u isto vrijeme postojala dva isusa?

more_horiz
Prvi put čujemo, daj nam reci jeli moguće biti istovremeno mason i katolički svećenik?

more_horiz
vidim da ste skrenuli s teme... setanizam se jako drži egipatske vjere(religije ..kaj god!!) i nemre se uspoređivat sa krščanima jer nema dodirne točke...

a ja smatram da isus nije ni postojao nema povjesne činjenice ... znate da su u isto vrijeme postojala dva isusa?

sama mrznja sotonista prema Isusu dokazuje da je Isus jedini pravi put i jedini put spasenja i to sto je hula na Isusa u metal i rock pjesmama cesta, a nema hule na allaha, budu ili krisnu...zato i sotonisti mrze bibliju i krscanstvo.

kojim danom se skupljaju sotonisti?

more_horiz

prijatelju, nemoj nasjesti na masonsku pricu, da je lucifer glavni, on ce ti se smijati u lice kad dođe Isus, jer te prevario, on ce traziti od tebe da hulis na Isusa, da mrzis one koji ne vjeruju u lucifera, citaj bibliju i moli se i imat ces blagoslove od Boga i Bog ce te zastiti, NEMOJ MU DOPUSTITI DA TE PREVARI, jer on glumi da je pobjednik a zapravo je gubitnik

more_horiz
ja sam sam svoj bog!!!!!!!!!!!

uglavnom znate što znači ime osuđenika Barabe?

more_horiz
ucenik 10.. ovdje se raspravlja o setanistima (kao što sam ja..) a ne o sotonistima i njihovim okupljanima.. i inače ako te zanima sve  njihove crkve nose naziv po svijetlu...
O setanizmu javnost nezna ništa jer smo mi otpočetka morali šutjeti i ostati u undergrundu...

more_horiz
ucenik 10.. ovdje se raspravlja o setanistima (kao što sam ja..) a ne o sotonistima i njihovim okupljanima.. i inače ako te zanima sve njihove crkve nose naziv po svijetlu...
O setanizmu javnost nezna ništa jer smo mi otpočetka morali šutjeti i ostati u undergrundu...

samo me zanima kojim danom se odrzava crna misa ili kako to zovete,kad se okupljate?

ok, rekao si da si ti bog, a sto se događa kad covjek umre, gdje ide onda?

dali postoje pravila ponsanja prema ljudima i luciferu koja moras drzati?

more_horiz
pošto sam setanist nemem veze sa luciferom.. kad čovjek umre valjda može birati neznam jer nisam umro al znam da se ne događa kaj govore svjetske religije!!

a u vezi crnih misa.. neznam jer nisam jedan od njih!!!!

more_horiz
inače mislim da nikad aneču ni umrijeti..kada jedan ciklus završi tok vremena te prešalta u novo biče.. koje te samo nadopunjuje...

more_horiz
pošto sam setanist nemem veze sa luciferom.. kad čovjek umre valjda može birati neznam jer nisam umro al znam da se ne događa kaj govore svjetske religije!!

kazes da si sotonist, pa onda kazes da nisi jedan od njih?

more_horiz

kako znas da biblija nije u pravu, zasto sotonisti nisu napravili kuran sotonski nego bibliju?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply