Hm, u svakom slucaju, zali Boze teme. Nista nismo saznali sto je tu uopce setanizam i koja je razlika od sotonizma, ili bilo cega drugoga?!
Hell master je napisao/la:ajme..prirodoslovna škola..krivo pišem..
UČENIK10 je napisao/la:mene zanima da mi netko kaze kojim danom se sotonisti okupljaju i imaju svoje mise?
kristina888 je napisao/la:UČENIK10 je napisao/la:mene zanima da mi netko kaze kojim danom se sotonisti okupljaju i imaju svoje mise?
Sotonisti obilježavaju solsticije i ekvinocije, i Walpurgisnacht, tj. 30. travnja.
UČENIK10 je napisao/la:kristina888 je napisao/la:UČENIK10 je napisao/la:mene zanima da mi netko kaze kojim danom se sotonisti okupljaju i imaju svoje mise?
Sotonisti obilježavaju solsticije i ekvinocije, i Walpurgisnacht, tj. 30. travnja.
ja sam cuo da se okupljaju subotom, dali je to istina?
Hell master je napisao/la:vidim da ste skrenuli s teme... setanizam se jako drži egipatske vjere(religije ..kaj god!!) i nemre se uspoređivat sa krščanima jer nema dodirne točke...
a ja smatram da isus nije ni postojao nema povjesne činjenice ... znate da su u isto vrijeme postojala dva isusa?
Hell master je napisao/la:vidim da ste skrenuli s teme... setanizam se jako drži egipatske vjere(religije ..kaj god!!) i nemre se uspoređivat sa krščanima jer nema dodirne točke...
a ja smatram da isus nije ni postojao nema povjesne činjenice ... znate da su u isto vrijeme postojala dva isusa?
Hell master je napisao/la:ucenik 10.. ovdje se raspravlja o setanistima (kao što sam ja..) a ne o sotonistima i njihovim okupljanima.. i inače ako te zanima sve njihove crkve nose naziv po svijetlu...
O setanizmu javnost nezna ništa jer smo mi otpočetka morali šutjeti i ostati u undergrundu...
Hell master je napisao/la:pošto sam setanist nemem veze sa luciferom.. kad čovjek umre valjda može birati neznam jer nisam umro al znam da se ne događa kaj govore svjetske religije!!
a u vezi crnih misa.. neznam jer nisam jedan od njih!!!!
Hell master je napisao/la:pošto sam setanist nemem veze sa luciferom.. kad čovjek umre valjda može birati neznam jer nisam umro al znam da se ne događa kaj govore svjetske religije!!
a u vezi crnih misa.. neznam jer nisam jedan od njih!!!!
|
|