Pa Ok, samo sam se sad ja zainteresirao za ove stihove pa me baš zanima. Nemoraš mi pisat na grčkom. Neznam ni ja grčki Napiši samo koji su.
Istina je napisao/la:Evo! Pa kad citas i Hrvatsku Bibliju kraj 4 poglavlja ukazuje na postojanje jos nekih ljudi,jer Bog kaze tko god ubuje Kajina sedmerostruka osveta na njega..I Grckoj Bibliji pise tko god od "onih"znaci u potupnosti se moze zakljuciti nekih drugih ljudi a i na kraju u 16 poglavlju pise da se Kain nastanio u zemlji Nod kod ( a Nod znaci na Grckom u smisli poganih ali ne ta tocno rijecn, nego onih koji nisu cisti...)A ikad pise dalje u 17 citatu Kajin pozna svoju zenu, znaci nji koju je upoznao u Nodu, a u Nodu nije zivjela njegova rodbina.Nadam se da ti malo pomoglo....
Istina je napisao/la:Neznam jeli ova tema vec postavljena, nisam primjetila ali ako moderatori ce me opomenuti.
Evo ovako pozanto je da su Adam i Eva bili prvi ljudi i jedini,dobili su dva sina koji su se nakon toga ozenili i imali djecu,ali za koga????Kad su Adam i Eva bili prvi ljudi?Koju teoriju podrzavate?Da su bila dva stvaranja, da su ljudi postojali od prije,da su se ozenili za svoje sestre?????
Pozdrav!
cubela je napisao/la:
A ja pitam: je li o tom nešto govori Biblija ili ne? Ako ne govori, to znači da sv.piscima to nije bilo od primarne važnosti ili ...?
Pozdrav.
Iznio je svoje misljenje bs kao i mi...
dominik je napisao/la:
Sveto Pismo nije misljenje. Ako ne vjerujemo u nadahnuce Biblije - u sto se covjek na kraju moze pouzdati?
Konin je napisao/la:dominik je napisao/la:
Sveto Pismo nije misljenje. Ako ne vjerujemo u nadahnuce Biblije - u sto se covjek na kraju moze pouzdati?
Ovo je već malo OT, ali nije mi jasno zašto konstantno miješaš pojmove Božanskog nadahnuća i izravne Božje Riječi? Biblija je naravno Božanski nadahnuta, ali nikako nije izravna Božja Riječ, meni je to sasvim očito.
Da odgovorim na pitanje.... na kraju se čovijek može pouzdati u Boga i samo u Boga, nikakve riječi i slova ne mogu to zamijeniti, ako nam nešto nije jasno, to može potvrditi jedino direktan uvid u Božansku Istinu.
Justin je napisao/la:
Možda bi bilo najbolje da svi prijeđemo na neko meditiranje, yogu i te stvari... Onda nećemo morati čitati...
Justin je napisao/la:Konin, najbolje nemoj čitati Bibliju, jer su to samo nekakva bezvezna slova.
Možda bi bilo najbolje da svi prijeđemo na neko meditiranje, yogu i te stvari... Onda nećemo morati čitati...
Euro je napisao/la:Justin je napisao/la:Konin, najbolje nemoj čitati Bibliju, jer su to samo nekakva bezvezna slova.
Sada mi je tek jasno zašto si postavljao onakva pitanja na topicu Buddhizam.
Dragi moj Justine, kada bi se ti samo počeo baviti Yogom morao bi pročitati jako puno knjiga debelih kao Biblija. A teško ti je pročitati Bhagavad Gitu od 40 stranica.
No, drugima koji govore iz svog znanja držiš lekcije o onome što ti sam ne znaš. To vodi u fanatizam.
pozdrav
Euro
dominik je napisao/la:zasto bi i jedan normalan krscanin citao knjige laznih religija? radi rasprave? pa onda radi rasprave moze ici u bordel tako da moze kasnije raspravljati s prostitutkama!!!
to su sve nebuloze....
podrzavam Justina 100%!
citanje lazi nikamo ne vodi, a najmanje u istinu.
|
|