odraslih krštenje u bazenu -
Nekada se iznajmljuju veliki bazeni koji imaju veliko gledalište..
To je čest slučaj nakon evangelizacija kada bude i više od 50.000 gledatelja koji sudjeluju u obredu krštenja .. nakada uz bolju organizaciju
nastupaju i muzičari te cijeli stadion pjeva duhovne pjesme..
Kako je Papa Benedict XVI nedavno na dan misionarenja pozvao sve kršćane da budu aktivni misionari a posebno vjernike crkava stare tradicije
vjerujem da će krenuti val evangeliziranja i u samoj Europi kako je to istaknuto i u dokumentu o evangeliziranju Europe..
Krštenje odraslih privlači mnoštvo ljudi ..Tu vidim motiv prema Kristu, želja za umiranjem starom životu.. kao odaziv pozivu Duha Svetoga..
Sugeriram Vam da pričate ljudima o značaju krštenja i ljepoti pokajanja u Kristu..Zamislite, ako se Razapeti krstio - nećemo li mi koji smo Ga razapeli
krstiti se u ime Oca , Sina i Duha Svetoga?
Oprostite mi, uvijek se oduševljavam krštenjem u ime Trojstva..
Gledao sam davno jedan film sa divljeg zapada o bijegu nekih razbojnika iz zatvora optuženih za krađu konja..U toku bijega željezničkom prugom skočivši sa vlaka u rijeku u kojoj se odvijalo krštenje - razbojnici su bili kršteni nekoliko puta dok nisu shvatili da se žele krstiti zato što su se pokajali i što ponovo žele u zatvor na zasluženu kaznu ako ih sud proglasi krivcima..No sud ih je oslobodio krivice i na pitanje što će sada raditi odgovorili su da će svjedočiti za Krista jer ih je on obranio krštenjem..
Sječam se kako su skakali sa vlaka koji je prelazio preko mosta iznad vode..
U želji za izbavljenjem od smrti skočili su u spasenje..Mnogi ljudi su skočili - potražimo ih i ispunimo Veliki Kristov nalog iz Mateja 28,19-20.
Hoćemo li?
Evo, radujem se nađoh sliku scene iz tog filma, gledao li je tko taj film..:
http://wzus.ask.com/r?t=a&d=us&s=a&c=p&ti=1&ai=30751&l=dir&o=12506&sv=0a30050c&ip=54399521&u=http%3A%2F%2Fimages.scotsman.com%2F2004%2F09%2F12%2F1209jordanb.jpg Kako se zove ovaj glumac ?
Zadnja promjena: ; uto 05 lip 2007, 14:24; ukupno mijenjano 3 put/a.