Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionSelma Hayek: Ne sviđa joj se Biblija EmptySelma Hayek: Ne sviđa joj se Biblija

more_horiz
«Ne sviđa mi se način na koji Biblija gleda na žene – recimo, ta stvar
o Marijinom bezgrešnom začeću – što znači da ste, kad dijete začnete
seksom, učinili nešto prljavo i nedostojno!?» izjavila je Selma Hayek u
intervjuu za svibanjski broj američkog Marie Clairea. Glumica koja je
ostala trudna u 40. godini i upravo očekuje prinovu sa suprugom
Francoisom – Henrijem Pinaultom u mladosti je pohađala katoličku školu
i bila odgojena u obitelji katoličkih vjernika. Nekada je, priznaje,
redovno odlazila i u crkvu, no kako je odrasla tako je izgubila vjeru u
instituciju crkve. Iako i dalje vjeruje i smatra se katolkinjom,
glumici se ne sviđa način na koji Biblija obrađuje njoj trenutno
najvažniju temu – majčinstvo: «Upravo je majčinstvo ono što nas čini
posebnima – ta mogućnost da stvorimo novi život trebala bi podsjećati
nas žene da smo upravo mi one koje rađaju čovjeka na sliku i priliku
božju».

Kakav je vaš stav o ovome? Gleda li Biblija stvarno na začetak djeteta kao na nešto grešno? Dali je to stav Biblije? Ili je Selma nešto pogrešno protumačila? Otkud onda naziv bezgrešno začeće?

descriptionSelma Hayek: Ne sviđa joj se Biblija EmptyRe: Selma Hayek: Ne sviđa joj se Biblija

more_horiz
Selma Hayek po mojem mišljenju nema pojma šta priča. Očito joj odlasci u crkvu nisu puno pomogli da razumije Bibliju, što nije čudo, jer čovjek nema puno od pasivne pripadnosti nekoj religiji.

descriptionSelma Hayek: Ne sviđa joj se Biblija EmptyRe: Selma Hayek: Ne sviđa joj se Biblija

more_horiz
Jaoojjjj mislila sam da je žena pametnija kad ono.................

more_horiz
Žena vjeruje u što? Smatra se katolkinjom... zašto? Njoj se Biblija ne sviđa...pa što? Ne sviđa se mnogima.

Sve je to površnost i pusta tlapnja...

more_horiz
jadnica, netko joj rekao da je kršćanstvo u modi i sad daje neku izjavu bez imalo smisla samo da bi bila zapaženija u javnosti, joj,joj,joj....ccccc

more_horiz
bilo bi super kad bismo mogli sebi prilagođavati zakone Božje.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply