<BLOCKQUOTE>
Ruta je napisao/la:Ruta ovo je ispravno,slazem se stobom.</BLOCKQUOTE>Moj Aladine nas nece pitati Gospod gdje su otisle te pare,vec da li si ti sine Aladine dao?Pa Gospod kaze da damo i porez a da li ti samo mozes zamisliti gdje ide taj novac.Na nama je da damo a svak ce odgovarati za svoja djela.Ja znam za svoju crkvu jer imam uvid u financije gdje ide novac.Ne zelim da se hvalim sa svojom crkvom i da neko ne misli da je uzdizem,koliko smo gladnih nahranili,koji je novac otisao u Indiju gdje su se pravljni smjestaji za gladnu i napustenu djecu.Napraljena je i bolnica.Nema djela bivse Jugoslavije gdje nije otisla pomoc.Moramo gledati i drugi dio medalje moj Aladine.Jedno mi vjeruj da kada das biti ces blagoslovljen obilno a sa tim ce se sloziti sva braca i sestre koji imaju svakodnevni blagoslov.Moj Aladine kazu ako je ruka pruzena na davanje ona ce biti otvorena i za dobivanje.Ako zatvoris svoju ruku iz nje nece nista izaci ali isto tako ni uci.Ja te ne nagovaram,ovo prihvati kao savjet nekoga ko je sve to isto prosao.Bozi blagoslov.