Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Duhovnost kroz zajedništvo

power_settings_newLogin to reply
+4
moki72
Bhakti
dominik
Justin
8 posters

descriptionDuhovnost kroz zajedništvo - Page 3 EmptyRe: Duhovnost kroz zajedništvo

more_horiz
Neki kažu da je potrebno držati "biblijske sate", a ne "druženja", kad želimo pomoći ljudima da upoznaju Boga.

Osobno smatram da jedno bez drugog ne ide. Biblijski sati bez druženja su hladno racionaliziranje, a druženje bez biblijskih sati je uglavnom uzaludan trud.

Pavao je "svakome bio sve", ali ih je i podučavao. Mislim da je to kombinacija koju možemo uspostaviti samo ako imamo Kristovu riječ i ljubav u svom srcu.

descriptionDuhovnost kroz zajedništvo - Page 3 EmptyRe: Duhovnost kroz zajedništvo

more_horiz
Justin je napisao/la:

Osobno smatram da jedno bez drugog ne ide. Biblijski sati bez druženja su hladno racionaliziranje, a druženje bez biblijskih sati je uglavnom uzaludan trud.

Slažem se.

more_horiz
Moj stav:vi mi krscani moramo doseci sami ili u zajednistvu onu ljubav koja se ocituje bez rijeci i prihvacati svakog kakav jest.slazem se s justinom.pa daj molim te dominik zar nije Isus rekao:ako vi cinite dobro samo prema svojima zar tako isto ne cine i pogani?a prijatelju moj to je uprvo rekao radi takvih stavova.Bog vas blagoslovio da shvatimo sto je bitno u Bozjim ocima a ne sto mi mislimo da je bitno.

more_horiz
Meni je zajedništvo sa mojom braćom jako puno pomoglo.Ali je najviše pomogao Krist i upoznavanje Krista kroz Sveto Pismo. Braća su i razlog zašto sam danas tu gdje jesam. Da nije bilo braće možda bih ostao u onom mulju u kojem sam bio i nikad nebih učinio te odlučne korake u potpunom predanju Kristu. Naravno najveća zasluga i zahvalnost pripadaju Bogu koji, unatoč tomu što sam stvarno bio svakakav i što sam ga kušao na dnevnoj osnovi, me je unatoč svemu neizmjerno ljubio i nije dizao svoje milostive ruke od mene. Braća su mi dala podršku i stala iza mojih odluka na koje su me prethodno potaknuli. Uglavnom Bog ih je iskoristio da me dovede natrag k sebi i zato sam mu neizmjerno zahvalan. Danas sa njima imam takvo zajedništvo da se to neda riječima opisati. Isto takvo zajedništvo želim i svima vama te da nam Bog pomogne da se međusobno podupiremo i zajedno jačamo i rastemo u Kristu. Hvala. Mir vam u Isusu Kristu Gospodinu našemu.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply