Aladin je napisao/la:www.nevesta-hristova.org[/quote[/url]]Dobro Justine,
Reci mi šta je bio plod koji su pojeli? Kakvo je to bilo drvo sa koga su ga pojeli? Sa kog drveta možeš jesti plod pa da ti se otvore oči, odnosno da dođeš do spoznaje nečega, u ovom slučaju u Edenu golotinje svog tela?
Pa Adam i jest bio iskušan preko Eve, jer ona joj je ponudila istu stvar koju je njoj zmija!
No Eva je morala biti izvađena iz Adama jer je ona bila deo njegovog života. Upravo kao što smo i mi deo Hristovog života, i morali smo doći.
Inače Prvi Adam je prema Pismu slika Drugog Adama koji je Hrist. Da li ti to nešto govori?
Hriščanstvo nije filozofija, HRIŠĆANSTVO JE HRISTOV VEČNI ŽIVOT U NAMA, koji je veoma evidentan i koji donosi rodove Hristovog života u nama! Nanovorođenje nije filozofija, već POBEDA NAD: GREHOM, SVETOM, TELOM i ĐAVOLOM.
"Bog nam je dao život i taj život je u Njegovom Sinu."
"A ovo je Večni Život, poznati Tebe jedinog istinitog Boga, i onoga koga si poslao Isusa Hrista."
Brat Aladin
[url=http://www.nevesta-hristova.org
Mi Aladine nemamo sto dokazivati kakv j to plod ,jer imamo tocno u Postanku kakav je ,plod i zasto je zabranjen,pomalo mi smeta koriscenje u prazno tvoje rijeci filosofija i filosoviranje.Krista treba prihvatiti i zivjeti s njim,i to je najveca mudrost,za odsustvo Eve od Adama,podjednako su krivi,nitko nju dragu ,moju nije odveo za rucicu od adama,i nije napravila preljubu kao grijeh nego jednu drugu vrstu grijeha,neposlusnost Bogu s katastrofalnim posljedicama.