Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionKleknuti pred Bogom u molitvi... EmptyKleknuti pred Bogom u molitvi...

more_horiz
kada se molim kod kuće, klečim pred Gospodinom ...ako se molim u crkvi stojeći, malo fali da kleknem, nekad to uradim al budem jedina pa izbjegavam da se ističem...da li i vi ponekad klečite kada molite?

descriptionKleknuti pred Bogom u molitvi... EmptyRe: Kleknuti pred Bogom u molitvi...

more_horiz
uglavnom da...u crkvi najcesce sjedim dok molim, ponekad stojim...a kad zarko sam u molitvi tada kleknem...

ja bi najradije stalno klecao u molitvi... Smile

descriptionKleknuti pred Bogom u molitvi... EmptyRe: Kleknuti pred Bogom u molitvi...

more_horiz
iako je problem s koljenima sto znaju boljet...ngh....

more_horiz
Mi u crkve se molimo prepodne dva puta kelcuci!
Ja mislim da kad klecimo stime pokazujemo da se klanjamo pred Bogom i to mi se svida! To je moje misljenje!

more_horiz
Kleknem kad je to god moguce. A nije lose moliti se stojeci. U crkvi
samo na "podizanje". Krunicu ponekad u krevetu. Sad rijetko...

more_horiz
Svjetlos je napisao/la:
kada se molim kod kuće, klečim pred Gospodinom ...ako se molim u crkvi stojeći, malo fali da kleknem, nekad to uradim al budem jedina pa izbjegavam da se ističem...da li i vi ponekad klečite kada molite?

kleknem kad me Duh povede, ponekad i lezim, ponekad i stojim, ovisi, kako kad, samo da nismo religiozni Smile

more_horiz
samo da nismo religiozni

Budi bez brige, koga Duh vodi taj nikad nece biti religiozan. Smile

A onaj kojeg Duh ne vodi, moze i moliti naopacke pa ce i dalje biti religiozan. Laughing

more_horiz
dominik je napisao/la:
iako je problem s koljenima sto znaju boljet...ngh....

Pa što ne poneseš neki jastuk od kuće,možda bi te koljena manje boljela. Very Happy

more_horiz
Bol u koljenima mi pomaze da ne zaspim navecer dok molim. Laughing
U crkvi ne molim na koljenima, to samo doma.

more_horiz
dominik je napisao/la:
Bol u koljenima mi pomaze da ne zaspim navecer dok molim. Laughing
U crkvi ne molim na koljenima, to samo doma.

Shocked Pa kakva je to molitva kad ti se od nje spava.

more_horiz
Svjetlos je napisao/la:

...Ćesto sam potaknuta...da molim klećeći...
a osobno mislim, da je to najdostojanstveniji
položaj tijela pri tom svetom susretu...
...mene i mojega Oca Nebeskoga...!!
Jer ćovjek je najveći pred Bogom...kad kleći...!!

more_horiz
Pa kakva je to molitva kad ti se od nje spava.

Laughing Wink

more_horiz
.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ....

more_horiz
Luka 22,41: I otrgnu se od njih koliko bi se kamenom dobacilo, pade na koljena pa se molio.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply