Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Gospod ima smisao za humor

power_settings_newLogin to reply
+5
Izrail
No Nick
vivi
Daniel
dominik
9 posters

descriptionGospod ima smisao za humor - Page 2 EmptyRe: Gospod ima smisao za humor

more_horiz
Ja sam jednom čula od jednog studenta teologije da Bog najčešće ne uslišava molitve osobno nego putem posrednika tj. anđela a oni su drugačiji od ljudi i često ne razumiju ljude. Oni ispunjavaju molitve doslovno prema njihovom intezitetu i ako čovjek nešto zaželi sa previše strasti i emocija može mu se desiti da dobije previše. Tako je jedan od Kristovih učenika u pustinji zamolio vode ali s previše strasti i dobio je pravu poplavu.

descriptionGospod ima smisao za humor - Page 2 EmptyRe: Gospod ima smisao za humor

more_horiz
Ma ljudi pričaju svakakve gluposti. Ne obaziri se na to.

more_horiz
Dragi moji evo šta ja mislim.. Bog ima smisao za humor i vjerujem da je radostan kad se mi slatko nasmijemo. Nemojmo Boga trpati u kutiju naših predrasuda, vjerujem da što smo bliži Njemu,stvari će nam biti jasnije. Ne kužim šta ste se odmah pobunili, ne valja suditi nikoga i hvala sestri što je nama podijelila svoje svjedočanstvo. Sestro,budi blagoslovljena!!

more_horiz
Zar naš otac ne želi da se smijemo? Humor da samo ne crni humor.
A na temu od Sunrise_an. Jednom sa i ja molio Boga da mi da snage (imao sam problema na poslu) i Bog mi je dao. Što sam učinio? Izvrijeđao sam direktora. Od tada jako pazim što želim, a najbolje je kada se molim i kažem Bože molim te da ti rješiš ..... I sve je OK.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply