U bibliji jasno piše kako i kome se treba moliti ...
10 je napisao/la:U bibliji jasno piše kako i kome se treba moliti ...
dominik je napisao/la:Molitva Mariji i svecima je grijeh i uvreda Bogu. Jer nema posrednika do jednoga - Isusa Krista. Bog nikada nije dopustio obracanje ikome osim Njemu. Ni nebeskoj vojsci, ni andjelima, ni mrtvim ljudima, ni duhovima, ni laznim bogovima koji bogovi nisu. Sve to je idolopoklonstvo i daje pravo demonima i necistim duhovima nad onime tko tako cini i moli, te izaziva ljubomoru i gnjev Pravednog Boga. Kako je ap. Ivan rekao: "Djecice, cuvajte se idola."
dominik je napisao/la:Isus Krist, Bozji Sin - nema majke, Isus je izasao iz Oca...tko je vidio da Bog ima majku??? kakve su to smicalice...? Samo tijelo Isusa je rodjeno od dijela mesa Marije, ali je to ne cini majkom Boga.
nisam ja nacitan, a jos manje obrazovan, ali takve stvari su jasne same po sebi. I ne bojim se sto ce mi Bog, ni Isus reci po tom pitanju. Vjerujem da ce kada se sazna na nebu sto sam govorio i sama Marija cestitati sto sam branio pravu istinu o njoj.
hrvoje hrki je napisao/la:10 je napisao/la:U bibliji jasno piše kako i kome se treba moliti ...
u ružariju se moli i Oče naš i ZM i Slava Ocu i Sinu i duhu svetome, te fatimska molitva
Isus se spominje na sredini svake ZM:!:
samo tebi to pastori i starješine sigurno nisu objasnili i pojasnili
barem ne onoliko, koliko su oblatitli Krunicu i BDMariju
10 je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:10 je napisao/la:U bibliji jasno piše kako i kome se treba moliti ...
u ružariju se moli i Oče naš i ZM i Slava Ocu i Sinu i duhu svetome, te fatimska molitva
Isus se spominje na sredini svake ZM:!:
samo tebi to pastori i starješine sigurno nisu objasnili i pojasnili
barem ne onoliko, koliko su oblatitli Krunicu i BDMariju
nikad mi nije bila jasna svrha ponavljanja vec unaprijed iskreiranih tzv. molitava i da ne kazem njihovo ponavljanje unedogled, to je sve samo ne razgovor sa Bogom ...
kao prvo ne blatimo nikog, ali to ne znači da se moramo sa svakakvim vjerovanjima slagati ...
kao drugo nije mi ni potreban ni pastor ni starješina da bi vidio šta naučava biblija, a šta ljudska filozofija ...
slično tebi , netko može reći ja ne vidim uopće svrhu da idem u crkvu na euharistiju- kao možemo se moliti i kod kuće bez da idemo na misu:shock:
ILIJA je napisao/la:slično tebi , netko može reći ja ne vidim uopće svrhu da idem u crkvu na euharistiju- kao možemo se moliti i kod kuće bez da idemo na misu:shock:
Upravo tako!
Tako su radili prvi i pravi krscani.
Problem je sto ti govoris o crkvi podrazumjevaci adresu i lokaciju a Bog podrazumjeva tvoje srce za svoju crkvu i zeli da se useli unj.
Isus se molio u vrtu,a pisano je :"
MAT 6:6 "Kad ti hoćeš da se moliš, uđi u sobu svoju, zatvori vrata i moli se Ocu svojemu u tajnosti! Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, platit će ti.
MAT 6:7 Kad se molite, ne brbljajte kao neznabošci! Oni misle, da će biti uslišeni za mnoge riječi svoje.
MAT 6:8 Ne povodite se za njima, jer zna Otac vaš, što vam treba, prije nego ga zamolite"
|
|