Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Udruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji

power_settings_newLogin to reply
3 posters

descriptionUdruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji - Page 6 EmptyRe: Udruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Noemi, molimo se za to, zar ga vec nisi dobila?

očima vjere ja vidim da imam auto za našu družinu da možemo ići kud moramo i trebamo i želimo, za Gospoda našeg raditi ...

descriptionUdruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji - Page 6 EmptyRe: Udruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji

more_horiz
mali prinčeeeee...ako misliš da jedem ono tvoje napola dalmatinsko kuvanje, oču auto...viče

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Jevrejin je napisao/la:
Noemi, molimo se za to, zar ga vec nisi dobila?

očima vjere ja vidim da imam auto za našu družinu da možemo ići kud moramo i trebamo i želimo, za Gospoda našeg raditi ...

E tako smo i mi molili da nam Bog da auto koji će biti njemu na slavu i hvalu,nije dugo prošlo kad moj djed meni poklanja auto novi novcati.
Šta reć,a taj auto zaista služi jer u crkvu pa iz crkve,pa treba za ove odvest pa one i tako.Muž svaki dan upotrebljava auto za posao jer putuje u zagreb na posao.Ja moram u crkvu predavat vjeronauk pa mi pofali često auto,E sad se mi molimo za još jedan, da mogu ja vozit gdje treba,jer muž i nedjeljom nekad radi a ja moram na službu.I sad nam nešto dolazi,javit ću vam šta je Bog učinio.Halelujaaaaaa

more_horiz
radujem se sandra...sutra ima da mi pričaš na faksu, sješćemo jedna do druge da možemo šaputati, u zadnju klupu...Very Happy znaš da sutra tek oko 12 sati je profesor slobodan, dal ćeš moć dati ispit? ja neću stići , drugi put ću pripremiti dva-tri...

more_horiz
Ma ajd nekako nauči ja,al sljedeći put ću i ja dati dva ispita.Sad ću još ponovit jer imam vremena dok dragi dođe,popila sam kavicu i sad na adrenaliću!Ja bi ti sve šaptala ako budemo zajedno ali mi smo prva godina pa neznam.

more_horiz
JA SAM ŠEĆER A TI MED
PA SMO SKUPA SLADOLED.
slad kiss

more_horiz
Noemi je napisao/la:
mali prinčeeeee...ako misliš da jedem ono tvoje napola dalmatinsko kuvanje, oču auto...viče

Bit će i toga....radi se na tome...

more_horiz
Dakle, ako nam nisu zadovoljene potrebe - da li smo žrtve ili nasilnici?Pokušajmo povezati svoju situaciju sa situacijom drugih koji su u težoj ...
Što kažu programi o suzbijanju nasilja nad ženama, jeste li vidjeli te stranice Hrvatske vlade?
No , usput i o ispitima i autu..
Predložite nastavu i ispite preko računala uz kameru i koncenzus šaptanja..
U iskrenoj vjeri - vjeri koja ne trguje - Bog zadovoljava svaku potrebu potrebnu za život i spasenje..

more_horiz
Vatikan protiv nasilja nad ženama

Postoje
predrasude prema ženi, te je ona i danas na neki način shvaćena
inferiorna muškarcu, upozorio je nadbiskup Celestino Migliore.
Udruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji - Page 6 Point
http://www.kriz-zivota.com/zoom/2021/vatikan_protiv_nasilja_nad_zenama/

more_horiz
edukacija: broj 1. To je stvarno dobro.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:
Vatikan protiv nasilja nad ženama

Postoje
predrasude prema ženi, te je ona i danas na neki način shvaćena
inferiorna muškarcu, upozorio je nadbiskup Celestino Migliore.
Udruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji - Page 6 Point
[url=http://www.kriz-zivota.com/zoom/2021/vatikan_protiv_nasilja_nad_zenama/
http://www.kriz-zivota.com/zoom/2021/vatikan_protiv_nasilja_nad_zenama/[/quote[/url]]
Ma nisu problem visoke crkvene institucije ni u cemu,nego spliteri,auscajderi,zavrci,serpici,i pate i zene i djeca a ne vide da tako starada cjelo covjecanstvo.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Deklaracija UN-a o eliminaciji nasilja nad ženama definira nasilje kao bilo kakav akt nasilja koje se temelji na rodu, a koji kao posljedicu ima, ili je vjerojatno da će imati, fizičku, seksualnu ili psihološku štetu ili patnju u žena, uključujući prijetnje takvim radnjama, prisilu ili samovoljno lišavanje slobode, bilo u javnom ili privatnom životu.
preuzeto
http://www.zinfo.hr/hrvatski/stranice/istrazivanja/nasiljenadzenama/Nasilje.htm

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply