Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Udruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji

power_settings_newLogin to reply
3 posters

descriptionUdruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji - Page 5 EmptyRe: Udruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:
Sandra je napisao/la:
Ja sam se tri godine molila da mi Bog da muža po njegovoj volji.Mogla sam se udati za bilo koga ,al ja sam čekala na Božji odgovor.I dobro da je bilo tako,Bog mi dao najbolje što je imao,nikad nisam požalila jer imam jako dobrog muža.A moj muž je za ženu molio šest godina i čekao na Gospoda i naravno ,strpljenje i pouzdanje rađaju Blagoslov,dobio mene i nikad sretniji nije bio.Sad smo deset godina u sretnom braku i imamo četvero krasne dječice,a još uvjek ludo zaljubljeni i romantični.Evo primjera:djeca spavaju,ja čekam da se vrati s posla kasno oko pla dva noću,napravim klopicu,stolnjak,svijeće,ja u haljini ono, ko da idem na primanje neko,on ugodno iznenađen itd.............
Sve puca od ljubavi,uopće se nedamo monotoniji,jer svaki novi dan je izazov.I da,živjeli su tako dugo i sretno,
bajka?
možda?
al ja je živim, jer Bog ima najbolje za svoju djecu.

Ovo je fantasticno, blago vama.

E Jevrejine,moze i vama biti lijepo,uzberi sutra bilo kakav cvjet,i kazi zenice,volim te evo ti za tvoju,dobrotu.Nauci napamet recenicu i molim sutra vece izvjesce.Ne moj puno pricati samo ovu recenicu,bit ce blago tebi.Negdje to radi zene negdje to radi muskarac,i nije sramno u ljubavi i postivanju uzivati skupa,Bog se vise veseli,kad se dvoje vole,nego kad su zalosni.</BLOCKQUOTE>

descriptionUdruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji - Page 5 EmptyRe: Udruga Forum protiv nasilja nad ženama u društvu i obitelji

more_horiz
ili neka mala čokoladica pa je podjelite,pa govor o tome šta ti znači,koliko si joj zahvalan itd.onako nešto neobično ali slatko i maštovito.to su male radosti braka.

more_horiz
Vidim ovdje se titra onima koji su u braku.A što je sa nama koji smo u vezi,a ne u braku Shocked mi smo zapostavljeni affraid

more_horiz
Jushua, zar to nebi trebalo da bude isto.

Nego zar ti ne vidis da ce nas Sandra i Dina nauciti kako se treba radovati u zivotu.

PS: Nesmem se vise saliti, jer kad se Sandra naljuti, opasna je.

more_horiz
ili zajednička šetnja za ručice pa lagano.........

u srce sam te zaključala nemožeš izaći ključić sam izgubila nemogu ga naći................
eee na ovo se moj muž sav raznježi.............
to su školski stihovi ali nekako slatko.........
nezna dal bi se smijo il plakao od sreće ya

more_horiz
Joj, a kad se naljutis, onako kao na mene?

more_horiz
Joj da, jevrejine ti si ipak čovjek ono s iskustvom pa ipak godine donesu svoje,ajd kaži jer nam nisu dobri savjeti?
A ono što sam opasna oooooooo daaaaaaaaaaaaa
nebi bilo ovako dobro da nisam opasna,to ide jedno s drugim. cat

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Joshua je napisao/la:
Vidim ovdje se titra onima koji su u braku.A što je sa nama koji smo u vezi,a ne u braku Shocked mi smo zapostavljeni affraid

E oprostite a vama treba jos i vise,vi nesmijete,zaboraviti i serenade pivati,ali sitnice cine radost zajednistva,a ja sad,tako savjetovala decku da da curi neku sitnicu pa makar i jedan bonbon i on to odlicno napravio,u vremenskom razmaku po jednu,par komada,a kad je odlazio dao joj je punu saku,super,a da veza je bila na pocetku,sutradan savjetujem njoj sad mu daj jedan bonbon od juce on ce shvatiti to kao vasu zajednicu,a on se jadnicak uplasio da ona ne prihvata vezu,e,jao meniali sad su presretni u vezi,sitnice zivot cine.Ali mora i duga osoba biti sretna,ma u nasoj kuci ima kamencica,travcica,granjcica,suhih cvetica,koje ja skupim pa onako ispod selotejpa napravim markere za Biblije,u nasim ocaklskim futrolama pise,volim te,lila,milo,sreco,i na lusteru nam stoji zeleni papiric u obliku srca volim te,u Bibliji gdje citamo jutarnji stih,u notezu imam ljubicice od jesenjih do sad proljecnih,za srecu treba tako malo.Kad bi meni moj muz za srecu kupio kuhinju,ili spvacu sobu bez mene,ma izletio bi i on i stvari van,ali kad on uzbere glogov cvjet,sipkovu ruzicu,tratincicu,izljubim ga silno i veselimo se,najvaznije je ljubav priznati i pred prijateljima i neprijateljima.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Eeeee Dina davno je to bilo kad je cura padala na bombone Very Happy sad je potrebno puno više brblja

more_horiz
Kaže muž da bi mu bilo jako dosadno da sam neka nezainteresirana,pa dakle? Kad sam ljuta kaže:joj što si slatka kad se ljutiš ,i odma se nasmijem i kraj već znate.........

more_horiz
Sandra je napisao/la:
Joj da, jevrejine ti si ipak čovjek ono s iskustvom pa ipak godine donesu svoje,ajd kaži jer nam nisu dobri savjeti?
A ono što sam opasna oooooooo daaaaaaaaaaaaa
nebi bilo ovako dobro da nisam opasna,to ide jedno s drugim. cat

Naravno, ti mi licis na leptira koji kada se razmase, a ono cvetovi se uskovitlaju.

Blago tvom muzu.

more_horiz
Joshua je napisao/la:
Eeeee Dina davno je to bilo kad je cura padala na bombone Very Happy sad je potrebno puno više brblja

To si u pravu,pa vidi ima dobrih mobitela sada,pa i nešto od krpica.........
pa šta ako žena traži više?tu ste vi da neku željicu ispunite.Ajd samo naprijed.

more_horiz
ja oču auto...

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Joshua je napisao/la:

Znas Josua,ti joj od prve moras odgojiti okus.Evo moje jedne price,zaljubila se ja kao mlada svrsena akademicarka u mladog svecenika,i dobro /a vec sam imala 101 fiat/ u prici, pita on da li ce mi tata dati auto kad sam se udam,a ja pukla,e idi ti kod tate za auto,a ja odo i tako i bi,ode on i od mene i od auta i tate,tko voli,ne treba mu materijalno to se stjece,meni treba ljubav i njeznos,a na kamenu ce ispod mojih ruku procvjetati badem.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Noemi je napisao/la:
ja oču auto...
e ti pobi moju teoriju Noemi......cheers </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Noemi, molimo se za to, zar ga vec nisi dobila?

more_horiz
Uf neće ići,ona već odgojena kako ona hoće!
a kad smo kod auta već,ja dobila od svog djede auto ibicu seat,to bilo u petoj godini braka i super,kuću smo zajedno stekli i sve drugo(satove i ostalo)he-he-he.

more_horiz
eto, strefila se tema iznad pa ispod, ali ja stvarno oču auto...a di je sad onaj mali princ sa svojom pričom, ah ti muškarci, samo brbljaju a kad treba nešto konktreno, oma begaju...hm...šta ti je ljubav...lol!

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply