<BLOCKQUOTE>
E Jevrejine,moze i vama biti lijepo,uzberi sutra bilo kakav cvjet,i kazi zenice,volim te evo ti za tvoju,dobrotu.Nauci napamet recenicu i molim sutra vece izvjesce.Ne moj puno pricati samo ovu recenicu,bit ce blago tebi.Negdje to radi zene negdje to radi muskarac,i nije sramno u ljubavi i postivanju uzivati skupa,Bog se vise veseli,kad se dvoje vole,nego kad su zalosni.</BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:Sandra je napisao/la:Ja sam se tri godine molila da mi Bog da muža po njegovoj volji.Mogla sam se udati za bilo koga ,al ja sam čekala na Božji odgovor.I dobro da je bilo tako,Bog mi dao najbolje što je imao,nikad nisam požalila jer imam jako dobrog muža.A moj muž je za ženu molio šest godina i čekao na Gospoda i naravno ,strpljenje i pouzdanje rađaju Blagoslov,dobio mene i nikad sretniji nije bio.Sad smo deset godina u sretnom braku i imamo četvero krasne dječice,a još uvjek ludo zaljubljeni i romantični.Evo primjera:djeca spavaju,ja čekam da se vrati s posla kasno oko pla dva noću,napravim klopicu,stolnjak,svijeće,ja u haljini ono, ko da idem na primanje neko,on ugodno iznenađen itd.............
Sve puca od ljubavi,uopće se nedamo monotoniji,jer svaki novi dan je izazov.I da,živjeli su tako dugo i sretno,
bajka?
možda?
al ja je živim, jer Bog ima najbolje za svoju djecu.
Ovo je fantasticno, blago vama.
E Jevrejine,moze i vama biti lijepo,uzberi sutra bilo kakav cvjet,i kazi zenice,volim te evo ti za tvoju,dobrotu.Nauci napamet recenicu i molim sutra vece izvjesce.Ne moj puno pricati samo ovu recenicu,bit ce blago tebi.Negdje to radi zene negdje to radi muskarac,i nije sramno u ljubavi i postivanju uzivati skupa,Bog se vise veseli,kad se dvoje vole,nego kad su zalosni.</BLOCKQUOTE>