Ma ne bih se bas slozio, evo ja na primer, po ceo dan ona spava a ja i danju i nocu krpam carape i ostalo.
Noemi je napisao/la:jeste...a to čekati, ne znam na što misliš? jel na ponovnu udaju? ma kakvi , bre, da uništim još jedno nevino biće...? ni čut! jedino ako me netko hoće da mi kuha...dok sam ja zatrpana knjigama..
Noemi je napisao/la:ajd može, pod uvjetom da spavaš u drugoj sobi, da mi kuhaš dalmatinska jela jer je Dina rekla da je to najbolja kuhinja, i treće, da te smijem nekad istuć ako jelo zagori...
Mali princ je napisao/la:ma jel ti kuhas dalmatinski.?</BLOCKQUOTE>Noemi je napisao/la:jeste...a to čekati, ne znam na što misliš? jel na ponovnu udaju? ma kakvi , bre, da uništim još jedno nevino biće...? ni čut! jedino ako me netko hoće da mi kuha...dok sam ja zatrpana knjigama..
Meni ti je knjiga dosta u životu, mogu ti ja kuhati....
Noemi je napisao/la:ajd može, pod uvjetom da spavaš u drugoj sobi, da mi kuhaš dalmatinska jela jer je Dina rekla da je to najbolja kuhinja, i treće, da te smijem nekad istuć ako jelo zagori...
Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>ma jel ti kuhas dalmatinski.?</BLOCKQUOTE>
Mali princ je napisao/la:Noemi je napisao/la:ajd može, pod uvjetom da spavaš u drugoj sobi, da mi kuhaš dalmatinska jela jer je Dina rekla da je to najbolja kuhinja, i treće, da te smijem nekad istuć ako jelo zagori...
A kako sam napola Dalmatinac normalno je da će biti dobre kujinje...
Mali princ je napisao/la:Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>ma jel ti kuhas dalmatinski.?</BLOCKQUOTE>
To mi je specijalnost!
Mali princ je napisao/la:Noemi je napisao/la:ajd može, pod uvjetom da spavaš u drugoj sobi, da mi kuhaš dalmatinska jela jer je Dina rekla da je to najbolja kuhinja, i treće, da te smijem nekad istuć ako jelo zagori...
A kako sam napola Dalmatinac normalno je da će biti dobre kujinje...
Jevrejin je napisao/la:Noemi je napisao/la:ajd može, pod uvjetom da spavaš u drugoj sobi, da mi kuhaš dalmatinska jela jer je Dina rekla da je to najbolja kuhinja, i treće, da te smijem nekad istuć ako jelo zagori...
Zene, zene, sada vidim sto neki muskarce toliko vole pecanje.
Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>
Bravo moj,abraham,dok ti je vidio sliku ,rekao je zenice,ovo je dalmatinac.</BLOCKQUOTE>
Noemi je napisao/la:A kako sam napola Dalmatinac normalno je da će biti dobre kujinje...
ma, gle, da se niste ti i Dina šta dogovarali, neki dan mi rekla da je najbolja dalmatinska kuhinja...? a ti sad veliš da si napola dalmatinac...aaa, to je malo čudno...
a jel znaš krpati čorape i pravit zimnicu?