Jevrejin je napisao/la:Ma daj pusti me na miru.
I ako je moguce zaobidji me.
To je baš kršćanski, nema što.
Jevrejin je napisao/la:Ma daj pusti me na miru.
I ako je moguce zaobidji me.
Nevjernik je napisao/la:Mislim da ovo nece ici! Ovi ce izazvati novi rat :(
Ljudi dragi, Braco pa svi smo mi od jednog Oca na nebesima
trebamo biti bar malo svesniji Bozanskih osobina koje trebamo slijediti! Ako se vec ovi u Politici i svijetu mlate zar mi kao djeca Bozja koja znaju sta je pravo i imamo otkrivenja i darova koja trebamo iskoristiti na dobrobit sviju a i nas samih, mozemo tako skakati jedni po drugaima dokazivajuci da onaj drugi nis ne vrijedi?
Umjesto da se ohrabrujemo i pokusamo uciniti svijet boljim mjestom za zivot!
Krizostom je napisao/la:Najbolje da jedan drugom više ne pišete...ja sam samo rekao da imam takav osjećaj, nisam ja pljuvao ni po kome...ja sam već jednom opomenuo Izraila što je rekao sotona za tebe, on zna, i opet koristi te riječi...prvo jevrejin kako sam ja razumio nije Srbin, niti je nacionalista, jer toga u adventizmu nema, npr. u crkvi u Njemačkoj imate i hrvata i srba i bivših muslimana...s druge strane ne koristite više takve riječi sotona otac laži, blesan, glupan, jer ćete onda dobiti opomene...tri opomene i onda gotovo...sve će vam sada biti oprošteno, a oprostite i vi jedan drugom što ste do sada ružno rekli...da, rekao sam kad pišete dajite argumente, neću sto puta govoriti...i izbrisat ću temu je li papa antikrist ako tako nastavite, kud ju je braslav i započinjao...nek se onda otvori tema je li Petar stijena ili tako nešto...
Izrail je napisao/la:Samo me nemoj zaklati.
Izrail je napisao/la:Jevrejin je napisao/la:Ne govori neistinu.
Ekumenizam ima za cilj povezivanje svih svetskih religija.
I tacno je da ce biblijski hriscani platiti veliku cenu.
Ti si obični lažov a otac laži je sotona.
Čitavo vrijeme pričaš laži, bez ijednog dokaza, kako te nije sramota.
Nevjernik je napisao/la:Mislim da svrha ovog foruma nije da se medjusobno dokazujemo i pljujemo po drugim denominacijama. Sreca moja sto neznam ovdje tko je tko, niti gledam kroz naocale odredjenih predrasuda o pojedincu ili denominaciji a i smatram da ovaj forum moze biti blagoslov za sve koji ga ne zloupotrebljavaju.
Zasto ljudi nebi na jednom ovakvom forumu mogli istrazivati za sebe i utvrdjivati se u vjeri?
Ja sam na primjer puno korisinih savjeta i informacija saznao na ovom forumu, ali ujedno kao netko tko bas nije aktivan u temama i dijalogu vec vise u primjenjivanju vjere u praksi pomazuci ljudima da duhovno rastu a ne na stetu istih.
Ono na sto bih pozvao iz ovoga dvije sukobljene strane je da se pomole i razmisle o napisanom, jer Isus nikad nije vrijedjao i ponizavao ljude vec ih ohrabrivao i dao nadu.
Ako nemate nista lijepo i korisno za reci onda bolje da sutite!
Ovo vas molim U ime svih smrtnika koji posjecuju ovaj forum.
npr. kako Allah, transendentalan Bog, visa sila etc mogu biti jedanki tj isto kao i Jahve?
Nikada.
inliner je napisao/la:Ja sam definitivno za ekumenizam. Ako bi katolička crkva prihvatila Božje zapovijedi umjesto svoje nakaradne verzije, i ako bi prihvatila Sveto pismo kao jedini autoritet vezano uz doktrinalne stvari ja bi se tog trena vratio u nju:)
|
|