Izrail je napisao/la:Mislim da su ovdje neki ljuti što ih ne puštaju u ekumenske susrete i molitve.
No sami su se isključili i uopće mi nije žao kad vidim koju ne toleranciju šire.
da li je Isus po tebi bio tolerantan?
Izrail je napisao/la:Mislim da su ovdje neki ljuti što ih ne puštaju u ekumenske susrete i molitve.
No sami su se isključili i uopće mi nije žao kad vidim koju ne toleranciju šire.
Izrail je napisao/la:Za vjernike dobre volje koji žele saznati pravu istinu o Ekumenizmu dajem link sa svim mjerodavnim podatcima.
http://www.karmel.hr/Ekumenizam.htm
Bratu Jevrejinu preporučam da to prouči pa ako je spreman razgovarati možemo ali bez podmetanja i vrijeđanja.
Istina će vas osloboditi mržnje.
Neobično mi je drago da ekumenizam počinje ići od vrha među vjernike to rezultira razumijevanjem i međusobnom tolerancijom.
Te se ne gladamo jedni druge više kao otpadnike već kao braću.
Možda bi bilo zgodno da se svi uključimo ako ne sudjelujući a ono bar otvorenošću i gladajući u drugom brata.
Daniel je napisao/la:
da li je Isus po tebi bio tolerantan?
Noemi je napisao/la:Ili, ja se molim Isusu, a drug do mene Alahu. Neće on htjeti ekumenu drugi put jer u Kuranu nešto piiišeeee.....da,da!
Izrail je napisao/la:Noemi je napisao/la:Ili, ja se molim Isusu, a drug do mene Alahu. Neće on htjeti ekumenu drugi put jer u Kuranu nešto piiišeeee.....da,da!
Strašno je koliko moderatorica malo zna o ovoj temi a očito niti ne čita postove.
Ekumenizam se odnosi na Kršćane a na muslimane Međureligijski dijalog.
Ako nećemo uvažiti osnovne pojmove samo ćemo se prepucavati besplodno.
Pa nismo kumice s placa ili jesmo?
Izrail je napisao/la:Noemi je napisao/la:Ili, ja se molim Isusu, a drug do mene Alahu. Neće on htjeti ekumenu drugi put jer u Kuranu nešto piiišeeee.....da,da!
Strašno je koliko moderatorica malo zna o ovoj temi a očito niti ne čita postove.
Ekumenizam se odnosi na Kršćane a na muslimane Međureligijski dijalog.
Ako nećemo uvažiti osnovne pojmove samo ćemo se prepucavati besplodno.
Pa nismo kumice s placa ili jesmo?
Izrail je napisao/la:E, jel' ti to samo zbog rime, ili ta dva pojma,nemaju bas veze jedno sa drugim au,pazi ,ti ako ti u ekumenu udju ateisti i inovjernici. </BLOCKQUOTE>Bolje ekumenista nago komunista
Noemi je napisao/la:Izraele, ja sam iz krila komunističkog tate, titov pionir.
Izrail je napisao/la:Joj koje temeljno nepoznavanje materije.
Ma bez uvrede ali jeste svi ovdje neznalice ili se pravite.
Pa zar nitko ne čuje na koga se odnosi ekumenizam.
Očito je stanje takvo da najbolje prolaze parole a ne ozbiljan razgovor koji bi zahtijevao ponešto i znanja.
|
|