evo ovdje jedan krscanin iz evandjesko crkve iz siska
tihi je napisao/la:evo ovdje jedan krscanin iz evandjesko crkve iz siska
dominik je napisao/la:joj Izraile, citaj sto pise, pise 1 jehovin svjedok tj. 2% ukupne populacije
imhotep je napisao/la:pa svi smo mi na neki način jehovini svjedoci, samo možda ne pripadamo napasnoj zajednici, ali naša djela svjedoče za Boga
Euro je napisao/la:
Da, u pravu si. Samo nemoj to reći Izrailu, jer kad čuje da su jehovini svjedoci većina na ovom Forumu, zbrisat će glavom bez obzira.
Justin je napisao/la:Zanimljivo je kako vjernici danas sve više teže k tome da budu "nesvrstani"...
Ja sam kršćanin protestant.
Medeni je napisao/la:Justin je napisao/la:Zanimljivo je kako vjernici danas sve više teže k tome da budu "nesvrstani"...
Ja sam kršćanin protestant.
Eto ja se zalažem za tu "nesvrstanost".
Ovoj forum mi je pomogao da shvatim da u biti ne želim biti kršćanin.
Zašto:
Pa zato što su kršćani oni koji sljede Isusa i ako nisu njegove izdajice i svaku njegovu rečenicu.
Ja nisam četveronožno biće zvano ovca-zvano životinja.
Kad bi priznao da sam ovca ili neka druga životinja lagao bi samom sebi.
Ja samo volim istinu i ništa više,koju mi Isus po Bibliji ne pruža.
Meni je zanimljivo da, na protestantskom forumu, protestani nisu apsolutna većina... (ne prelaze preko 50%)
Valjda je to posljedica činjenice da je Hrvatska katolička zemlja, kao i da su ovakvi forumi idealno mjesto za skupljanje pripadnika raznih manjih religijskih zajednica i sekti.
Dina je napisao/la:
Znas Medeni ,covjek dobije sto trazi,ako ti trazis istinu dobit ces istinu,ako trazis nesto drugo dobit ces nesto drugo.
Pa sjeti se samo raja,kako je sve divno i skladno bilo,najednom se nasao netko,koji je htio vise od drugih,i potrazio sredstvo,i ucinio sto je ucinio.Bog nam je hvala Njemu dao slobodnu volju,mozemo birati i mi biramo,ili put spasenja ili put propasti.
|
|