Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Koje ste vjere

power_settings_newLogin to reply
+17
Medeni
Justin
Magic Master
KRAJVREMENA
Euro
Aladin
dominik
Trešnja
Totus Tuus
Izrail
Bhakti
ziger
cubela
Spart
vanja777
maxadsl
kainos
21 posters

pollKojoj vjerskoj zajednici pripadate

kršćanin katolik
21
32%
kršćanin pravoslavac
8
12%
kršćanin protestant
28
42%
mormon
1
2%
jehovin svjedok
1
2%
židov
1
2%
musliman
1
2%
istočnjačka religija
3
5%
ateist
2
3%
Ukupno glasova:
66

descriptionKoje ste vjere - Page 2 EmptyRe: Koje ste vjere

more_horiz
evo ovdje jedan krscanin iz evandjesko crkve iz siska

more_horiz
tihi je napisao/la:
evo ovdje jedan krscanin iz evandjesko crkve iz siska

I ja isto samo iz Orahovice,ja predajem vjeronauk a muž propovjeda.
Pozdrav

more_horiz
Ima li koga na našem forumu iz Osijeka, Crkva Riječ života?

more_horiz
Mislim da ovo nisu realni podatci

Kojoj vjerskoj zajednici pripadate?

kršćanin katolikKoje ste vjere - Page 2 Vote_lcapKoje ste vjere - Page 2 Voting_barKoje ste vjere - Page 2 Vote_rcap 25% [ 9 ]
kršćanin pravoslavacKoje ste vjere - Page 2 Vote_lcapKoje ste vjere - Page 2 Voting_barKoje ste vjere - Page 2 Vote_rcap 2% [ 1 ]
kršćanin protestantKoje ste vjere - Page 2 Vote_lcapKoje ste vjere - Page 2 Voting_barKoje ste vjere - Page 2 Vote_rcap 45% [ 16 ]
mormonKoje ste vjere - Page 2 Vote_lcapKoje ste vjere - Page 2 Voting_barKoje ste vjere - Page 2 Vote_rcap 2% [ 1 ]
jehovin svjedokKoje ste vjere - Page 2 Vote_lcapKoje ste vjere - Page 2 Voting_barKoje ste vjere - Page 2 Vote_rcap 2% [ 1 ]
židovKoje ste vjere - Page 2 Vote_lcapKoje ste vjere - Page 2 Voting_barKoje ste vjere - Page 2 Vote_rcap 2% [ 1 ]
muslimanKoje ste vjere - Page 2 Vote_lcapKoje ste vjere - Page 2 Voting_barKoje ste vjere - Page 2 Vote_rcap 2% [ 1 ]
istočnjačka religijaKoje ste vjere - Page 2 Vote_lcapKoje ste vjere - Page 2 Voting_barKoje ste vjere - Page 2 Vote_rcap 8% [ 3 ]
ateistKoje ste vjere - Page 2 Vote_lcapKoje ste vjere - Page 2 Voting_barKoje ste vjere - Page 2 Vote_rcap 5% [ 2 ]

Ukupno glasova : 35

study

Nemamo ni jehovinih svjedoka i to još dva, moš mislit?
A ni židova.
Ova anketa je nerealna i krivo postavljena.
Te osima za
lol! lol! nije za drugo što ozbiljno.

more_horiz
joj Izraile, citaj sto pise, pise 1 jehovin svjedok tj. 2% ukupne populacije Laughing Wink

more_horiz
dominik je napisao/la:
joj Izraile, citaj sto pise, pise 1 jehovin svjedok tj. 2% ukupne populacije Laughing Wink

MA Dominiče 1 ili 2 koja razlika ali poanta je da je njih 0%
lol! lol! lol!

more_horiz
pa svi smo mi na neki način jehovini svjedoci, samo možda ne pripadamo napasnoj zajednici, ali naša djela svjedoče za Boga

more_horiz
Samo Hrišćanin bez svih gore navedenih prideva!!!

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
imhotep je napisao/la:
pa svi smo mi na neki način jehovini svjedoci, samo možda ne pripadamo napasnoj zajednici, ali naša djela svjedoče za Boga

Da, u pravu si. Samo nemoj to reći Izrailu, jer kad čuje da su jehovini svjedoci većina na ovom Forumu, zbrisat će glavom bez obzira.Cool

more_horiz
Euro je napisao/la:

Da, u pravu si. Samo nemoj to reći Izrailu, jer kad čuje da su jehovini svjedoci većina na ovom Forumu, zbrisat će glavom bez obzira.Cool

Čuj ti si očito odlučio nosati me iz posta u post.
Pa nije smisao tvog pisanja samo karakterizacija Izraila.
Ako je ja ću reći điha. lol! lol! lol!

more_horiz
biblijski-vjernik iz Požege

more_horiz
+ 1 za pravoslavce Very Happy

more_horiz
Zanimljivo je kako vjernici danas sve više teže k tome da budu "nesvrstani"...

Ja sam kršćanin protestant.

more_horiz
Justin je napisao/la:

Eto ja se zalažem za tu "nesvrstanost".
Ovoj forum mi je pomogao da shvatim da u biti ne želim biti kršćanin.
Zašto:
Pa zato što su kršćani oni koji sljede Isusa i ako nisu njegove izdajice i svaku njegovu rečenicu.
Ja nisam četveronožno biće zvano ovca-zvano životinja.
Kad bi priznao da sam ovca ili neka druga životinja lagao bi samom sebi.
Ja samo volim istinu i ništa više,koju mi Isus po Bibliji ne pruža.

more_horiz
Ja sam Hriscanin koji odlazi na sastanke i clan sam evandjeoske zajednice protestanske crkve, koja se zove Protestansko Evandjeoska Crkva Svete Trojice, koja je pentakostalnog ucenja.
Ali mnogo mi je lepse da kazem da sam Hriscanin, jer bez toga bi bio samo clan neke organizacije, udruzenja ljubitelja biblije, i mislim da kako god okrenes biti Hriscanin znaci prevazici ogranicenja denominacije i biti deo Bozije porodice.Ali raditi u okviru onoga polja u kojem nas je Isus pozvao.Very Happy

more_horiz
Meni je zanimljivo da, na protestantskom forumu, protestani nisu apsolutna većina... (ne prelaze preko 50%) Smile

Valjda je to posljedica činjenice da je Hrvatska katolička zemlja, kao i da su ovakvi forumi idealno mjesto za skupljanje pripadnika raznih manjih religijskih zajednica i sekti.

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Justin je napisao/la:

Eto ja se zalažem za tu "nesvrstanost".
Ovoj forum mi je pomogao da shvatim da u biti ne želim biti kršćanin.
Zašto:
Pa zato što su kršćani oni koji sljede Isusa i ako nisu njegove izdajice i svaku njegovu rečenicu.
Ja nisam četveronožno biće zvano ovca-zvano životinja.
Kad bi priznao da sam ovca ili neka druga životinja lagao bi samom sebi.
Ja samo volim istinu i ništa više,koju mi Isus po Bibliji ne pruža.

Znas Medeni ,covjek dobije sto trazi,ako ti trazis istinu dobit ces istinu,ako trazis nesto drugo dobit ces nesto drugo.
Pa sjeti se samo raja,kako je sve divno i skladno bilo,najednom se nasao netko,koji je htio vise od drugih,i potrazio sredstvo,i ucinio sto je ucinio.Bog nam je hvala Njemu dao slobodnu volju,mozemo birati i mi biramo,ili put spasenja ili put propasti.
Meni je zanimljivo da, na protestantskom forumu, protestani nisu apsolutna većina... (ne prelaze preko 50%) Smile

Valjda je to posljedica činjenice da je Hrvatska katolička zemlja, kao i da su ovakvi forumi idealno mjesto za skupljanje pripadnika raznih manjih religijskih zajednica i sekti.

Je si li siguran da su svi prisutni napravili anketu?A drugo, Bogu netreba vecina,nego vjerni judi,to sto su mnogi nominalni krscani,mnoge nece niti spasti.Ovo je forum interdenominacijskog tipa,i kao takav egzistira,otvoren je za krscane i nekrscane i za ateiste,za sve ljude koji znaju cjeniti vrijednost covjeka.

more_horiz
Dina je napisao/la:

Znas Medeni ,covjek dobije sto trazi,ako ti trazis istinu dobit ces istinu,ako trazis nesto drugo dobit ces nesto drugo.
Pa sjeti se samo raja,kako je sve divno i skladno bilo,najednom se nasao netko,koji je htio vise od drugih,i potrazio sredstvo,i ucinio sto je ucinio.Bog nam je hvala Njemu dao slobodnu volju,mozemo birati i mi biramo,ili put spasenja ili put propasti.

Uopće ne mislim da je u raju bilo sve divno i skladno.
U raju su Adam i Eva bili poput životinja koji su samo hranili,a ne i ljubili.
Hvala ljubavi koja je poslala zmiju i oslobodila nas od takve divnoće i skladnosti.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply