Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionLjubav EmptyLjubav

more_horiz
Ljubiš li me, pitao je Isus. Ljubiš li me, Pita Isus.

Ljubite li Isusa našega? Što nam možete reći, kako doživljate Isusa, hodate li s Njim?

moli

descriptionLjubav EmptyRe: Ljubav

more_horiz
U mom zivotu doslo je do velikog preporoda kada sam poceo da odrzavam zajednicu upoznavanja Isusa.

On je dosao u moj zivot.

Tada se slika o Njemu sasvim iz korena promenila. Ljubav kojom ljubi ispunila je moje srce.

O kako je to veliko iskustvo. I dan danas On ponovo dodje i ja dozivim Njegovu prisutnost.

I, tako da kazem, kamo bih drugde otisao, jer On ima reci vecnog zivota.

more_horiz
Izjeda me revnost za Dom tvoj, Boze. To bi bio moto mog zivota.

Isus je za mene svrha zivota. Amen!

more_horiz
Kako bi živio u istinskom smislu,čovjek treba Boga i Njegovu ljubav.Promaši li tko u tome ili se od toga udalji,njegovo (čovjekovo) postojanje postaje besmisleno.Bog je zbog ljubavi prema svojim stvorenjima,djelovao na slijedeći način: "Bog je poslao svog jedinorođenog Sina u svijet da živimo po njemu." (1. Ivanova poslanica 4:9)
Primanjem Božje ljubavi prihvaćamo i Isusa Krista,Njegovog Sina.To uključuje osobno priznanje da je Njegovo djelo na križu učinjeno za naše dobro.Jesmo li svi to učinili?
Bog je u svojoj ljubavi poduzeo prvi korak.No kako mu mi uzvraćamo?Jedini prikladan odgovor na Njegovu ljubav jest naša ljubav : "Mi ga ljubimo jer je on prvi ljubio nas" (1. Ivanova 4:19). Svi oni koji poznaju Boga,na isti će način potvrditi tu činjenicu.

more_horiz
Ljubav je to što me Bog prihvaća takvu kakva jesam sa svim mojim manama i vrlinama, i on svojim dodirom i prebivanjem u meni , uči me, oblikuje i ja se radujem u Njegovoj ljubavi i milosti, jer me poznaje i zna da ga volim najviše na svijetu, i mijenja me tako da me zalijeva i obrezuje jer sam mu to dopustila, zato što ga volim, a ne zato što ga se bojim.

more_horiz
znam jedanput u molitvi da sam pitao Boga da mi pokaže svoju Ljubav, i tada odjednom sam samo vidio duhom (nije bila vizija, nego) nekak neobjašnjivo, nekako sam vidio obris islamskog terorista sa puškom uperenom prema meni, tak nekak, a ja sve što sam htio u tom trenutku je njega ići zagliti, doći do njega i zagliti ga najviše što mogu, i tad su mi suze došle na oči da sam se htio rasplakati...malo sam se dvoumio da ovo napišem, ali nek bude ak je na Božju Slavu...pozdrav

more_horiz
Ima to smisla Daniel, jer da oni imaju ljubavi ne bi to činili što čine. Njima treba najviše da osjete Božju ljubav u sebi, i da se promjene. Bog i njih ljubi, ali oni su daleko da to osjete. Neka ih Božji putovi odvedu do toga da vide tu ljubav.

more_horiz
thnx, ja sam mislio da sam poludio tad, hehhe

more_horiz
Daniel je napisao/la:
thnx, ja sam mislio da sam poludio tad, hehhe

Interesantno svedočenje. Hvala što si ga podijelio sa nama. Jesi li ikad razmislio ili dobio neki nagovještaj šta bi ovo moglo značiti? Mislim neko dublje značenje ovoga iskustva. sunny

more_horiz
nisam, nisam...poslije sam i zaboravio na to, pa sam se sada sjetio kada sam vidio temu

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply