Drago mi je da napokon netko ovdje ima IQ veći od anonimne mase koja sljepo prihvaća i odobrava ispiranje mozga po svaku cijenu.
a to plaćanje misa i slične gluparije priuštile su mom don Anti lipoga BMW-a.
Isus je zagovarao siromaštvo..
ako zagovaram plaćanje Misa onda znači da odobravam spaljivanje nevinih ljudi prije par stotina godina ...
ili vi još mislite da se sunce vrti oko zemlje...
haim je napisao/la:Ane, ja sam svoje tvrdnje potkrijepio i Biblijom, i crkvenim dokumentima (pogledaj taxovnik zg nadb.-jasno većina kritičara KC niti ne znaju da to postoji) i dugogodišnjim osobnim katoličkim "stažem". Jasno, nisi mi ničim odgovorila, kao što to obično biva kod standardnog kritizerstva.
A glede ovog gore, nek si pogleda blog, pa će vidjeti samoponižavanje.
haim je napisao/la:Odgovorio bih ti iskreno, međutim tada bi vjerojatno iskočila Dina odnekud sa zanimljivim i kratkim tekstovima o toleranciji i kršćanskoj ljubavi, tako da ću se suzdržati
Dina je napisao/la:haim je napisao/la:Odgovorio bih ti iskreno, međutim tada bi vjerojatno iskočila Dina odnekud sa zanimljivim i kratkim tekstovima o toleranciji i kršćanskoj ljubavi, tako da ću se suzdržati
ma sad jos krace,samo ban
inliner je napisao/la:Svoj novac da, al ak netko kupi auto za 150.000€, a ima 'skromnu plaću' onda to očito nije njegov novac...
Ma apsurdno je uopće raspravljati o tome
|
|