braslav je napisao/la:Ja kazem da oni koji svoju vjeru temelje na cudima da im vjera nije neka jaka. Drugo je kad neki iz vjere cine cuda jer ti vjeruju prije nego sto se cudo vidi dok oni koji svoju vjeru temelje na cudima vjeruju tek poslije.
Forestsilvy to ocito i izgonis vragove i ozdravljas bolesne i govoris u jezicima, ali neka te ne smeta sto vecina ljudi koji vjeruju to ne rade jer im je vjera jednostvno preslaba ko meni.
temelj treba biti Isus, ali ako se netko spasi jer je vido na konferenciji kako ljudi bivaju iscijeljenji Slava BOgu, a ima i toga. Jer nije bitno kako se spasis ako me razumijes, jer je puno vece i vaznije rat za duse, izmedu Boga i davla koji se vodi na zemlji, ispravno me razumij, Bog je pobjednik ali ljudi ne vjeruju zbog puno razloga etcc.... nadam se da me razumijes.
Vjera raste slusanjem i akcijom. Znaci ako cinis ono sto ti je Isus rekao da cinis i vidis da je to istina, tj tvoja vjera u njegovu rijec koja je bila pocetak tvoga djelovanja , nakraju jeste istina , tvoja vjera raste, ispravno me razumij molim te.