Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Katolička crkva

power_settings_newLogin to reply
+4
kainos
braslav
forestsilvy
Izrail
8 posters

descriptionKatolička crkva - Page 3 EmptyRe: Katolička crkva

more_horiz
braslav je napisao/la:
Ja kazem da oni koji svoju vjeru temelje na cudima da im vjera nije neka jaka. Drugo je kad neki iz vjere cine cuda jer ti vjeruju prije nego sto se cudo vidi dok oni koji svoju vjeru temelje na cudima vjeruju tek poslije.

Forestsilvy to ocito i izgonis vragove i ozdravljas bolesne i govoris u jezicima, ali neka te ne smeta sto vecina ljudi koji vjeruju to ne rade jer im je vjera jednostvno preslaba ko meni.

temelj treba biti Isus, ali ako se netko spasi jer je vido na konferenciji kako ljudi bivaju iscijeljenji Slava BOgu, a ima i toga. Jer nije bitno kako se spasis ako me razumijes, jer je puno vece i vaznije rat za duse, izmedu Boga i davla koji se vodi na zemlji, ispravno me razumij, Bog je pobjednik ali ljudi ne vjeruju zbog puno razloga etcc.... nadam se da me razumijes.

Vjera raste slusanjem i akcijom. Znaci ako cinis ono sto ti je Isus rekao da cinis i vidis da je to istina, tj tvoja vjera u njegovu rijec koja je bila pocetak tvoga djelovanja , nakraju jeste istina , tvoja vjera raste, ispravno me razumij molim te.

more_horiz
Govorenje u jezicima je dar Duha Svetoga i taj dar nemaju svi. Mozda svi imamo neki dar, samo toga nismo svjesni. A zasto bi ja na nekoga polagala ruke i isjeljivala?

Jeste dar Duha Svetoga i svatko tko vjeruje moze, nije to za neke a za druge ne, za sve koji vjeruju,
ti ne mozes polagati i iscjeljivati vec Isus(Duh Sveti) kroz tebe na temelju tvoje vjere. Bog kaze da to radimo, sada ako ti ne zelis, ne znam tvoj izbor,razmisli o tome.
Mi smo duhovna bica i nas duh raste, razvija se, sukladno s nasom vjerom u Boga. Vjera i akcija na temelju vjere.
Osoba koja nije primila krstenje Duhom Svetim ne moze govoriti u jezicima.
Mislim da sam ti dala clanak o tome.

more_horiz
Čini mi se da nije svrha ovih tvojih pitanja informacija nego pametovanje kako ti vidiš koji problem.
Dakle koja svrha tebi pitati kad znaš odgovor?

more_horiz
Čujte, moja tetka ti je katolički karizmatik...u pitanju je poznati svećenik iz indije James...zatim često ide u neki hotel, gdje vlasnica neka časna sestra iz Indije, gdje stavlja ruke na njih i oni padaju...neki svećenici i časne sestre govore da razgovaraju sa Isusom i tako te stvari...zatim isto tako putuje u Bosnu, Međugorje i sve novce potroši na neke seminare, knjige, video kazete...što mislite o ovome...

more_horiz
Pa ako su ove tvoje tvrdnje istinite i očišćene od predrasuda i animoziteta.
Ti ljudi nerazborito postupaju pogotovo što se novca tiče.
Da previše ne osudim zbog pomanjkanja informacija.

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Čini mi se da nije svrha ovih tvojih pitanja informacija nego pametovanje kako ti vidiš koji problem.
Dakle koja svrha tebi pitati kad znaš odgovor?

"I reče im: "Pođite po svem svijetu, propovijedajte evanđelje svemu stvorenju. 16 Tko uzvjeruje i pokrsti se, spasit će se, a tko ne uzvjeruje, osudit će se. 17 A ovi će znakovi pratiti one koji uzvjeruju: u ime će moje izganjati zloduhe, novim će jezicima zboriti, 18 zmije uzimati; i popiju li što smrtonosno, ne, neće im nauditi; na nemoćnike će ruke polagati, i bit će im dobro."

more_horiz
Ma naravno da se plaća taj hotel...koji je u Njemačkoj...a kako ga je dobila besplatno od neke bakice neću da ulazim...a neznam koliko košta par dana u tom hotelu...oko 150 eura čini mi se...mislim da bi se taj novac mogao upotrijebiti u korisnije stvari, pomoći siromašnima, a ne u tom hotelu padati u trans i doživljavati neke osjećaje...

more_horiz
Krizostom je napisao/la:
Ma naravno da se plaća taj hotel...koji je u Njemačkoj...a kako ga je dobila besplatno od neke bakice neću da ulazim...a neznam koliko košta par dana u tom hotelu...oko 150 eura čini mi se...mislim da bi se taj novac mogao upotrijebiti u korisnije stvari, pomoći siromašnima, a ne u tom hotelu padati u trans i doživljavati neke osjećaje...

Koliko ja znam tih padanja u trans i brbljanja nerazumljivim jezicima (pogledajte Borata) ima uglavnom kod protestanata.

more_horiz
Ima toga izobilno u katoličkoj crkvi u Tolisi, u Bosni. Katolici iz raznih strana odlaze tamo i svećenik ih oslobađa demona, prokletstva i iscjeljuje. Koristi duhovne darove prorokovanja, govorenja u jezicima, tumačenje, egzorcizam....

Mnogi su snimili te službe i ljudi se okupljaju po kućama, gledaju i doživljavaju slična stanja kao i u Tolisi.

Tamo se događa isto kao i kod nekih protestanata, također se ruše, govore jezicima i ostalo.
Svećenik je priznat od katoličke crkve i jako puno ljudi tamo ide da se izbavi od svoje nevolje.

Pišem ovo na temelju svjedočanstava mnogih koji su mi to pričali, a pogotovo susjeda koja živi druga kuća od mene i zvala me je da jednom odem s njom, čim napravim putovnicu, odoh da to vidim.

Nemam komentara ni za protestante ni za katolike, samo pripovjedam što sam čula od mojh susjeda.

Pričali su mi da ih svećenik vodi u molitvu radi generacijskog iscjeljenja, od prapradjeda pa naovamo.

more_horiz
Radi se o fra Ivi Paviću.
On svećenik i kao takav priznat.
Sada je u Rimu na studiju pa se vjerojatno molitve ne održavaju.

Teologija o liječenju kroz naraštaje se protivi članku vjere katoličke Crkve tako da on izlazi iz okvira.
No na biskupu je da mu to tolerira ili dopusti.

Recimo fra Smiljan Kožul je morao prestati s tim molitvama.
Mjesni biskup je mjerodavan za takve stvari.

more_horiz
braslav je napisao/la:
Krizostom je napisao/la:

Koliko ja znam tih padanja u trans i brbljanja nerazumljivim jezicima (pogledajte Borata) ima uglavnom kod protestanata.

"Brbljanje u nerazumljivim jezicima" ima kod Boga u njegovoj Rijeci. Ono sto Bog kaze je istina a ne sto ljudi tvrde

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Radi se o fra Ivi Paviću.
On svećenik i kao takav priznat.
Sada je u Rimu na studiju pa se vjerojatno molitve ne održavaju.

Teologija o liječenju kroz naraštaje se protivi članku vjere katoličke Crkve tako da on izlazi iz okvira.
No na biskupu je da mu to tolerira ili dopusti.

Recimo fra Smiljan Kožul je morao prestati s tim molitvama.
Mjesni biskup je mjerodavan za takve stvari.

Vjerujem da ces me ispravno razumijeti, Clanak katlicke crkve usporedo s Bozjom Rijeci je nula. Tko je biskup, ovaj onaj da ide protiv Rijeci Bozje? Nitko i nista.
Mjerodavan za te stvari je Bog Svemoguci a ne biskup.

more_horiz
forestsilvy je napisao/la:

Clanak katlicke crkve usporedo s Bozjom Rijeci je nula.

Ima tema za ovo. Ja ti na ovaj nonsens ovdje odgovarat neću.

Tko je biskup, ovaj onaj da ide protiv Rijeci Bozje? Nitko i nista.

Zanimljivo je da će se s tobom Hrvoje Hrki potpuno složiti.lol! no katolici vjerujuda je tumačenje vjere dato Papi i biskupima koji su s njim u zajedništvu.

Čuj govoriš kao da si uhvatila Boga za bradu pa sve znaš što On hoće.
To je obično znak velike oholosti i krivog puta.
Tako mi to katolici gledamo.

more_horiz

Čuj govoriš kao da si uhvatila Boga za bradu pa sve znaš što On hoće.
To je obično znak velike oholosti i krivog puta.
Tako mi to katolici gledamo.
[/quote]

Sudis brate. Tsk tsk...
Govorim sa pouzdanjem jer uistinu Bozja Rijec je iznad pape, i znam sto hoce jer je objavio u svojoj Rijeci kako gdje kamo i kuda....svima je Biblija "na raspolaganju" tko god zeli.

Sto se tice pape i tumacenja, Bog je izlio svog Duha nakon Kristove smrti da nema vise posrednika izmedu Boga i ljudi kao u SZ vec je posrednik Krist.-Duh Sveti.

more_horiz
Sama si sudila a meni osudu spočitavaš.
Ipak sjeti se zašto su ljudi iz raja izgnani

more_horiz
nemoj brate da mi sudenje ljepis na moje ime jer to nije istina, Bog je jedini sudac

more_horiz
Čuj ja te ne silim da vjeruješ što i ja ali svakom katoliu je važna poslušnost pastirima Crkve.
Isto kao tebi poslušnost Šećku.

more_horiz
Molim vas ukratko opis sakramenata i što je najvažnije u vjerovanju katoličke crkve, kako se gleda na svece, koji su najvažniji blagdani i kako se vrše molitve, treba mi za ispit, please...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply