Predivno,o kad bi i zivejeli po oce nas, mi krscani,ali Krist nas ljubi i ovakve,i da nam prilike doci k njemu,hvala mu i slava za to.
Izrail je napisao/la:Živimo koliko možemo i znamo.
Izrail je napisao/la:Živimo koliko možemo i znamo.
Izrail je napisao/la:Nikakva, ovaj prvi naziv ti je za katolike koji njeguju karizmatični pristup vjeri.
Ali nema razlike između katolika i katoličkih karizmatika.
Mirena je napisao/la:Svi katolici vjeruju u darove Duha Svetog; ne moras biti kariznatik da bi imao darove!
forestsilvy je napisao/la:Mirena je napisao/la:Svi katolici vjeruju u darove Duha Svetog; ne moras biti kariznatik da bi imao darove!
ok, govore li katolici tudim jezicima, da li polazu ruke a ljudi budu iscjeljeni, istjeruju li demone? Ili ako si ti katolik jesi li ikada to radila ili napravila?
forestsilvy je napisao/la:br: "Ispovijed nalazimo jos u antickoj pracrkvi koja je bila progonjena i koja je najslicnija onoj kakvu je Isus htio."
crkva kakvu je Isus htio pise u Bibliji, a ne ono sto ljudi zele.
Kako netko moze tvrditi da je Biblija Bozja Rijec i onda jos osim svega sto sam nabrojala raditi kanone protivne Rijeci Bozjoj,
kao 1950-60 kad je papa rekao da spasenje se moze naci u bilo kojoj religiji a do tada samo u katolickoj, a Biblija kaze da spasenje jedino dolazi kroz vjeru u Krista!!!
braslav je napisao/la:forestsilvy je napisao/la:Mirena je napisao/la:Svi katolici vjeruju u darove Duha Svetog; ne moras biti kariznatik da bi imao darove!
ok, govore li katolici tudim jezicima, da li polazu ruke a ljudi budu iscjeljeni, istjeruju li demone? Ili ako si ti katolik jesi li ikada to radila ili napravila?
Ima i toga. Ja sam osobno prisustvovao jednom duhovnom dogadjaju koji je izgledao poput istjerivanja demona, a imam prijatelja koji govori tudjim jezicima. Cudesna iscjeljenja sam i sam dozivio, moj otac je imao rak koji se cudesno povukao.
Ja osobno zelim za sebe normalan zivot bez puno cuda, ali tko zna kakvi su planovi Bozji. I smatram da ljudi koji trebaju cuda da bi vjerovali da imaju slabu vjeru.
"jednom duhovnom dogadjaju koji je izgledao poput istjerivanja demona,"
"cudesno povukao. "
"I smatram da ljudi koji trebaju cuda da bi vjerovali da imaju slabu vjeru."
braslav je napisao/la:forestsilvy je napisao/la:br: "Ispovijed nalazimo jos u antickoj pracrkvi koja je bila progonjena i koja je najslicnija onoj kakvu je Isus htio."
crkva kakvu je Isus htio pise u Bibliji, a ne ono sto ljudi zele.
Kako netko moze tvrditi da je Biblija Bozja Rijec i onda jos osim svega sto sam nabrojala raditi kanone protivne Rijeci Bozjoj,
kao 1950-60 kad je papa rekao da spasenje se moze naci u bilo kojoj religiji a do tada samo u katolickoj, a Biblija kaze da spasenje jedino dolazi kroz vjeru u Krista!!!
Isus sam kaze da ima puno puteva koji vode do kuce Oca. Na drugom mjestu kaze da je On Istina Put i Zivot i da se samo preko njega dolazi Ocu. Istina je da je oboje istina. Jedino osoba koja stavlja na prvo mijesto ljubav prema bliznjemu je na putu koji je Isus zadao znaci ona putuje po Kristu do Oca bez obzira koje je vjere, moze biti i hinduist jer ga nasljeduje u onome sto je i On radio, a to je ljubio bliznje.
forestsilvy je napisao/la:Mirena je napisao/la:Svi katolici vjeruju u darove Duha Svetog; ne moras biti kariznatik da bi imao darove!
|
|