zanima me zasto ih svi nevole a u mojoj župi su jedino aktivni oni.mene osobno ne zanimaju.Čine velike stvari koliko ja sam vidim.
lkaster je napisao/la:zanima me zasto ih svi nevole a u mojoj župi su jedino aktivni oni.mene osobno ne zanimaju.Čine velike stvari koliko ja sam vidim.
lkaster je napisao/la:čine za župu jer su najaktivniji u svem u hodočaščima i svim župnim dijlatnostima,u njihovim je zajednicama preko 50 mladih koji su bili izgubljeniu drogi,alkoholu,razoreni brakovi a sad uz pomoč toga što su došli na taj put obračenja,žive radosno i ispunjeni ljubavlju
lkaster je napisao/la:čine za župu jer su najaktivniji u svem u hodočaščima i svim župnim dijlatnostima,u njihovim je zajednicama preko 50 mladih koji su bili izgubljeniu drogi,alkoholu,razoreni brakovi a sad uz pomoč toga što su došli na taj put obračenja,žive radosno i ispunjeni ljubavlju
petrus3 je napisao/la:Pa Simpley, ja se nebi slozio sa tobom, onaj koji grijesi, koji zivi u grijehu, taj sigurno nije sretan.
stefani je napisao/la:Petrus3, definitivno nije tema, ali moram primetiti da (na avataru koji imaš) je poprečna strana krsta izokrenuta na dole što ima veliku pozadinu. ne znam da li si znao da je taj znak korišćen od sotonista kao znak da se obezvredi isusovo raspeće, (predpostavljam da nisi).
petrus3 je napisao/la:stefani je napisao/la:Petrus3, definitivno nije tema, ali moram primetiti da (na avataru koji imaš) je poprečna strana krsta izokrenuta na dole što ima veliku pozadinu. ne znam da li si znao da je taj znak korišćen od sotonista kao znak da se obezvredi isusovo raspeće, (predpostavljam da nisi).
Znam, tema su neokatekumeni, ali ne poznajem ih dovoljno da bi mogao o njima govoriti. Poznato mi je znacenje izokrenutog kriza, ali pokazi mi gdje si ti to vidio ma mojem avataru vidio izokrenut kriz? (p.s. bez uvrede, ali ako nevidis dobro uvecaj sliku).
Dino, na koji grijeh tocno mislis u virtualnom svjetu?
Znam, tema su neokatekumeni, ali ne poznajem ih
dovoljno da bi mogao o njima govoriti. Poznato mi je znacenje
izokrenutog kriza, ali pokazi mi gdje si ti to vidio ma mojem avataru
vidio izokrenut kriz? (p.s. bez uvrede, ali ako nevidis dobro uvecaj
sliku).
resilina je napisao/la:Stefani, ovo o križu nisam niti ja znao. Molim te gdje se to može pročitati, volio bih to znati. Hvala unaprijed.
petrus3 je napisao/la:Vidim ja da ti je moj avatar trn u oku. :-) Ovaj film sa jutuba je tragi-komican, cim se sve ljudi bave a jos su jaci oni koji padaju na to. :-)
Dino, ja vjerujem da istinski nije sretan onaj koji cini grijeh, ni u virtualnom svijetu ni u stvarnom.
Dina je napisao/la:
Pa ako ti je tako zanimljivo prenesi na svoje forume.Ovdje nije mjesto ovakvim filmicima.
amos je napisao/la:Dina je napisao/la:
Pa ako ti je tako zanimljivo prenesi na svoje forume.Ovdje nije mjesto ovakvim filmicima.
Pa nemam ja nijedan svoj forum.Postoji forum na kojem sam moderator, ali to nije moj forum.Forum pripada forumašima koji pišu na njemu, a ja sam samo sluga koji rasprema kada se nakupi krš, no nisam vlasnik koji može da radi šta god želi, već i sam podležem pravilima foruma kao i svi drugi.To mi je jedino pošteno, ako bih se drugačije vladao onda bih se ponašao inkvizitorski, i to bi onda uklonilo mogućnost da svako ispoveda ono što veruje, pa makar to bilo i upereno protiv neke organizovane religije.Uostalom religije se oduvek međusobno suprote i isključuju, i po meni je pošteno da svako kaže šta misli i veruje.Još jedna bitna informacija ne postoje forumi(množina) već jedan forum na kojem sam moderator i petrus3 može slobodno da postavi svoj klip ako želi, dok stefany to već radi bez zabrana.Svako može slobodno da se izjašnjava da sve bude uredu i da se ne prebacuje na ličnu osnovu tipa ti si ovakav ili onakav dok sa druge strane ni ne poznajemo se realno.Sve drugo je ok, može da veruje da je islam jedini put, ali će dobiti kontru.Može da veruje da je antihrist bilo ko i to da ispoveda.To se zove sloboda govora zar ne?
Dina je napisao/la:
Offtopic i trolanje nije fer zbog drugih ucesnika foruma.
Dopustimo ljudima diskutirati na temi.
|
|