Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Neokatekumeni nisu sekta

power_settings_newLogin to reply
+3
petrus3
simply
lkaster
7 posters

descriptionNeokatekumeni nisu sekta EmptyNeokatekumeni nisu sekta

more_horiz
zanima me zasto ih svi nevole a u mojoj župi su jedino aktivni oni.mene osobno ne zanimaju.Čine velike stvari koliko ja sam vidim.

descriptionNeokatekumeni nisu sekta EmptyRe: Neokatekumeni nisu sekta

more_horiz
lkaster je napisao/la:
zanima me zasto ih svi nevole a u mojoj župi su jedino aktivni oni.mene osobno ne zanimaju.Čine velike stvari koliko ja sam vidim.

Pozdrav i dobro dosao.
Je si li sam neokatekumen,i zasto te ne zanimaju?A kako je ovdje interdenominacijski forum,mozemo o svemu lijepo u miru razgovarati.Mislim da niko nema prava,nekoga ne voljeti zato sto je drugaciji od drugih,svaki covjek ima prava na izbor svoje vjere.
Pa evo za pocetak,mozes li nam reci koje velike stvari cine i za koga?

more_horiz
čine za župu jer su najaktivniji u svem u hodočaščima i svim župnim dijlatnostima,u njihovim je zajednicama preko 50 mladih koji su bili izgubljeniu drogi,alkoholu,razoreni brakovi a sad uz pomoč toga što su došli na taj put obračenja,žive radosno i ispunjeni ljubavlju

more_horiz
lkaster je napisao/la:
čine za župu jer su najaktivniji u svem u hodočaščima i svim župnim dijlatnostima,u njihovim je zajednicama preko 50 mladih koji su bili izgubljeniu drogi,alkoholu,razoreni brakovi a sad uz pomoč toga što su došli na taj put obračenja,žive radosno i ispunjeni ljubavlju

Ako si temu postavio na Apologetika,daj nam to malo bolje pojasni,sto to znaci-put obracenja?

more_horiz
lkaster je napisao/la:

Živjeti radosno i biti ispunjen ljubavlju može svaki zli čovjek: ljubi tuđeg bračnog druga - i zbog toga je radostan; voli krasti i obmanjivati - pa je presretan; fanatizam donosi radost fanatiku - i srce ispunjeno ljubavlju prema sebi, prama svojoj "svetosti i dobroti".

Radost i ljubav sami po sebi ništa dobro ne znače. Zato je potrebno proanalizirati kakva ljubav pokreće čovjeka, što ga čini radosni, na kojim temeljima zida svoju vjeru.
Zato molim pojasni o kakvom se tu obraćenju radi, o kakvoj ljubavi i radosti. Pozdrav.

more_horiz
Pa Simpley, ja se nebi slozio sa tobom, onaj koji grijesi, koji zivi u grijehu, taj sigurno nije sretan.

more_horiz
Petrus3, definitivno nije tema, ali moram primetiti da (na avataru koji imaš) je poprečna strana krsta izokrenuta na dole što ima veliku pozadinu. ne znam da li si znao da je taj znak korišćen od sotonista kao znak da se obezvredi isusovo raspeće, (predpostavljam da nisi).

more_horiz
Stefani, ovo o križu nisam niti ja znao. Molim te gdje se to može pročitati, volio bih to znati. Hvala unaprijed.

more_horiz
petrus3 je napisao/la:
Pa Simpley, ja se nebi slozio sa tobom, onaj koji grijesi, koji zivi u grijehu, taj sigurno nije sretan.

A sto onda cini grijeh, a nije sretna u tome?Vrijedi li to i za virtualni svijet?

more_horiz
stefani je napisao/la:
Petrus3, definitivno nije tema, ali moram primetiti da (na avataru koji imaš) je poprečna strana krsta izokrenuta na dole što ima veliku pozadinu. ne znam da li si znao da je taj znak korišćen od sotonista kao znak da se obezvredi isusovo raspeće, (predpostavljam da nisi).

Znam, tema su neokatekumeni, ali ne poznajem ih dovoljno da bi mogao o njima govoriti. Poznato mi je znacenje izokrenutog kriza, ali pokazi mi gdje si ti to vidio ma mojem avataru vidio izokrenut kriz? (p.s. bez uvrede, ali ako nevidis dobro uvecaj sliku).

Dino, na koji grijeh tocno mislis u virtualnom svjetu?

more_horiz
petrus3 je napisao/la:
stefani je napisao/la:

Znam, tema su neokatekumeni, ali ne poznajem ih dovoljno da bi mogao o njima govoriti. Poznato mi je znacenje izokrenutog kriza, ali pokazi mi gdje si ti to vidio ma mojem avataru vidio izokrenut kriz? (p.s. bez uvrede, ali ako nevidis dobro uvecaj sliku).

Dino, na koji grijeh tocno mislis u virtualnom svjetu?

Pa na svaki,kao i u realnom svijetu.Lazi,podmetanja,kradje IP adrese,pisanje tudjim nikom,vrijedjanje pripadnika druge denominacije,omalovazavanje,lazno predstavljanje kao pripadnika druge denomkinacije i jos masu toga.

more_horiz
petrus
Znam, tema su neokatekumeni, ali ne poznajem ih
dovoljno da bi mogao o njima govoriti. Poznato mi je znacenje
izokrenutog kriza, ali pokazi mi gdje si ti to vidio ma mojem avataru
vidio izokrenut kriz? (p.s. bez uvrede, ali ako nevidis dobro uvecaj
sliku).

bez uvrede pročitaj moj post još jednom

more_horiz
resilina je napisao/la:
Stefani, ovo o križu nisam niti ja znao. Molim te gdje se to može pročitati, volio bih to znati. Hvala unaprijed.

sada nemam vremena da tražim na netu, ali čim stignem poslaću ti.pozdrav

more_horiz
Vidim ja da ti je moj avatar trn u oku. :-) Ovaj film sa jutuba je tragi-komican, cim se sve ljudi bave a jos su jaci oni koji padaju na to. :-)

Dino, ja vjerujem da istinski nije sretan onaj koji cini grijeh, ni u virtualnom svijetu ni u stvarnom.

more_horiz
petrus3 je napisao/la:
Vidim ja da ti je moj avatar trn u oku. :-) Ovaj film sa jutuba je tragi-komican, cim se sve ljudi bave a jos su jaci oni koji padaju na to. :-)

Dino, ja vjerujem da istinski nije sretan onaj koji cini grijeh, ni u virtualnom svijetu ni u stvarnom.

Slazem se.

Zadnja promjena: Dina; pet 08 sij 2010, 14:24; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Dina je napisao/la:

Pa ako ti je tako zanimljivo prenesi na svoje forume.Ovdje nije mjesto ovakvim filmicima.

Pa nemam ja nijedan svoj forum.Postoji forum na kojem sam moderator, ali to nije moj forum.Forum pripada forumašima koji pišu na njemu, a ja sam samo sluga koji rasprema kada se nakupi krš, no nisam vlasnik koji može da radi šta god želi, već i sam podležem pravilima foruma kao i svi drugi.To mi je jedino pošteno, ako bih se drugačije vladao onda bih se ponašao inkvizitorski, i to bi onda uklonilo mogućnost da svako ispoveda ono što veruje, pa makar to bilo i upereno protiv neke organizovane religije.Uostalom religije se oduvek međusobno suprote i isključuju, i po meni je pošteno da svako kaže šta misli i veruje.Još jedna bitna informacija ne postoje forumi(množina) već jedan forum na kojem sam moderator i petrus3 može slobodno da postavi svoj klip ako želi, dok stefany to već radi bez zabrana.Svako može slobodno da se izjašnjava da sve bude uredu i da se ne prebacuje na ličnu osnovu tipa ti si ovakav ili onakav dok sa druge strane ni ne poznajemo se realno.Sve drugo je ok, može da veruje da je islam jedini put, ali će dobiti kontru.Može da veruje da je antihrist bilo ko i to da ispoveda.To se zove sloboda govora zar ne?

more_horiz
amos je napisao/la:
Dina je napisao/la:

Pa ako ti je tako zanimljivo prenesi na svoje forume.Ovdje nije mjesto ovakvim filmicima.

Pa nemam ja nijedan svoj forum.Postoji forum na kojem sam moderator, ali to nije moj forum.Forum pripada forumašima koji pišu na njemu, a ja sam samo sluga koji rasprema kada se nakupi krš, no nisam vlasnik koji može da radi šta god želi, već i sam podležem pravilima foruma kao i svi drugi.To mi je jedino pošteno, ako bih se drugačije vladao onda bih se ponašao inkvizitorski, i to bi onda uklonilo mogućnost da svako ispoveda ono što veruje, pa makar to bilo i upereno protiv neke organizovane religije.Uostalom religije se oduvek međusobno suprote i isključuju, i po meni je pošteno da svako kaže šta misli i veruje.Još jedna bitna informacija ne postoje forumi(množina) već jedan forum na kojem sam moderator i petrus3 može slobodno da postavi svoj klip ako želi, dok stefany to već radi bez zabrana.Svako može slobodno da se izjašnjava da sve bude uredu i da se ne prebacuje na ličnu osnovu tipa ti si ovakav ili onakav dok sa druge strane ni ne poznajemo se realno.Sve drugo je ok, može da veruje da je islam jedini put, ali će dobiti kontru.Može da veruje da je antihrist bilo ko i to da ispoveda.To se zove sloboda govora zar ne?

Offtopic i trolanje nije fer zbog drugih ucesnika foruma.
Dopustimo ljudima diskutirati na temi.

more_horiz
Dina je napisao/la:

Offtopic i trolanje nije fer zbog drugih ucesnika foruma.
Dopustimo ljudima diskutirati na temi.

Ok briši onda slobodno i ovo moje.
Pozdrav.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply