Drag stefani, sta Kur`an kaze o Isusu (Issa a.s.) smo ti toliko puta rekli, tako da mi je drago da se bar u necemu slazemo.
Sura En-Nisa - ajet 171
O sljedbenici Knjige, ne zastranjujte u svome vjerovanju i o Allahu
govorite samo istinu! Mesih, Isa, sin Merjemin, samo je Allahov poslanik, i Riječ Njegova koju je Merjemi dostavio, i Duh od Njega;
zato vjerujte u Allaha i Njegove poslanike i ne govorite: ”Trojica su!”
Prestanite, bolje vam je! Allah je samo jedan Bog – hvaljen neka je
On! – zar On da ima dijete?! Njegovo je ono što je na nebesima i
ono što je na Zemlji, i Allah je dovoljan kao svjedok.
Sta su kontradiktornosti znamo, imali smo ih priliku viditi. I ja i Adnan smo ti objasnili te tvoje kontradiktornosti:) . Drago mi je da su najvece, a kad budes citala Kur`an, nadam se iskreno da hoces, pisi sve sto ti bude nejasno pa izlozi na forum, a i kontradikcije(pod uslovom da ih nadjes). I jos nesto, volio bih da se izjasnis o ovom mom postu vezanom za biblijske kontradikcije.
Zadnja promjena: zanki; uto 29 ruj 2009, 19:19; ukupno mijenjano 1 put.
Sura En-Nisa - ajet 171
O sljedbenici Knjige, ne zastranjujte u svome vjerovanju i o Allahu
govorite samo istinu! Mesih, Isa, sin Merjemin, samo je Allahov poslanik, i Riječ Njegova koju je Merjemi dostavio, i Duh od Njega;
zato vjerujte u Allaha i Njegove poslanike i ne govorite: ”Trojica su!”
Prestanite, bolje vam je! Allah je samo jedan Bog – hvaljen neka je
On! – zar On da ima dijete?! Njegovo je ono što je na nebesima i
ono što je na Zemlji, i Allah je dovoljan kao svjedok.
Sta su kontradiktornosti znamo, imali smo ih priliku viditi. I ja i Adnan smo ti objasnili te tvoje kontradiktornosti:) . Drago mi je da su najvece, a kad budes citala Kur`an, nadam se iskreno da hoces, pisi sve sto ti bude nejasno pa izlozi na forum, a i kontradikcije(pod uslovom da ih nadjes). I jos nesto, volio bih da se izjasnis o ovom mom postu vezanom za biblijske kontradikcije.
Zadnja promjena: zanki; uto 29 ruj 2009, 19:19; ukupno mijenjano 1 put.