Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Mariologija

power_settings_newLogin to reply
+45
10
servus dei
jakob
Surrealist
Medeni
pavao
apostol
Istina
emanuel
Caesar
Peaceful_warior
ILIJA
moki72
tomahowk1
mikic
Trešnja
Djuro Djuric
Češljugar
gideon
Tomasso
forestsilvy
Stena
dominik
Totus Tuus
cubela
bolna
No Nick
kon
Darko
Sinke
Mistagog
Justin
Živac
braslav
Wiklif
Spart
Izrail
laodikejac
hrvoje hrki
Daniel
Ruta
Mali princ
samaritanka
mirjam
kainos
49 posters

descriptionMariologija - Page 25 EmptyRe: Mariologija

more_horiz
Dizma je napisao/la:
Molim za odgovor. Hvala.
Pošto si zamolio za odgovor, osječam se dužnim i dati ga. Odgovor je NE.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>
Totus Tuus je napisao/la:
Sram vas bilo nemate osnovnog ljudskog poštovanja prema tuđoj vjeri koje imaju i pogani. Izrugivat se tuđim svetinjama... i nazivate sebe krščanima?
Jesam ja vas zvao oholicama, iskušanicima sotoninim i hereticima? Nisam. Zato, nek bude rasprava na nivou.

Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:

<blockquote><blockquote><blockquote>Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</blockquote></blockquote></blockquote>

Nisam shvatio da se Totus Tuus obratio svim protestantima nego samo onim članovima koji vrijeđaju tuđu vjeru. Stoga mislim da je prozivanje neopravdano.

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>
Sram vas bilo nemate osnovnog ljudskog poštovanja prema tuđoj vjeri koje imaju i pogani. Izrugivat se tuđim svetinjama... i nazivate sebe krščanima?
Jesam ja vas zvao oholicama, iskušanicima sotoninim i hereticima? Nisam. Zato, nek bude rasprava na nivou.

Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Što ste politički korektni. Isus je bio osuđen zbog svoje političke nekorektnosti. Osobno više cijenim stav onih katolika santa koji mi kažu sve u lice nego protestanata koji hode naokolo sa osmjehom broj 14 i igraju se političkom korektnošću. rendeer

Živjeli svi zajedno! lol!

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Nisam shvatio da se Totus Tuus obratio svim protestantima nego samo onim članovima koji vrijeđaju tuđu vjeru. Stoga mislim da je prozivanje neopravdano.

slažem se:pop:

more_horiz
Mariologija - Page 25 Blazena Mariologija - Page 25 Djevica Mariologija - Page 25 Marija

more_horiz
[quote=&quot;Izrail&quot;]Mariologija - Page 25 Blazena Mariologija - Page 25 Djevica Mariologija - Page 25 Marija[/quote

ibre brate

tko je ovaj i šta , ba , kaže??sunny

more_horiz
Kaže
Blažena Djevica Marija

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Kaže
Blažena Djevica Marija

Uvijeke blažena !!zajedništvo

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Iz nedefiniranog partikularnog plurala ne mozemo zakljuciti,da se radi o ne namjernoj aluziji,osude na totalni plural.Ovo nije prozivanje vec usmjerenje autoru,na postivanje zlatnog paravila dijaloga.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Dizma je napisao/la:
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>

Što ste politički korektni. Isus je bio osuđen zbog svoje političke nekorektnosti. Osobno više cijenim stav onih katolika santa koji mi kažu sve u lice nego protestanata koji hode naokolo sa osmjehom broj 14 i igraju se političkom korektnošću. rendeer

Živjeli svi zajedno! lol!
Na koji se kalvinisticki dokument za ovu tezu pozivas?</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Nadbiskup Stepinac je tom prigodom, 7. srpnja 1935. u svojoj zavjetnoj propovijedi izrekao zavjet Majci Božjoj:

“Obećajemo da ćemo Ti ostati vjerni i iskreni štovatelji.
Vjerni dok budu žuborili potočići naši,
šumile rijeke naše,
dok se bude pjenilo sinje more naše.
Vjerni dok se budu zelenile livade naše,
dok su budu zlatile njive naše,
dok se budu sjenile tamne šume naše,
dok bude mirisalo cvijeće domovine naše!”
Mariologija - Page 25 Blagoslov Mariologija - Page 25 Amen

more_horiz
@ Dina:
Ispričavam se ako sam bio pregrub i time nekoga povrijedio, ali namjerno nisam nikome izričito uputio opomenu, i nisam mislio na svih kako si napisala, već oni koji su se osjetili prozvanima, nek se sami zapitaju zašto su se osjetili prozvanima. I nisam mislio odnos određene zajednice prema katolicima, nego određenih pojedinaca prema tuđoj vjeri bila ona katolička ili budistička.
Da razjasnim neke stvari Wink

more_horiz
@ Dina:
Ispričavam se ako sam bio pregrub i time nekoga povrijedio, ali namjerno nisam nikome izričito uputio opomenu, i nisam mislio na svih kako si napisala, već oni koji su se osjetili prozvanima, nek se sami zapitaju zašto su se osjetili prozvanima. I nisam mislio odnos određene zajednice prema katolicima, nego određenih pojedinaca prema tuđoj vjeri bila ona katolička ili budistička.
Da razjasnim neke stvari Wink

Ovo je lijepa ,gesta sa tvoje strane,ali zato je bolje ubuduce ,obratit se covjeku,jer nas ima malo previse ovdje razlicitih,tako se desva,da i mi imamo pogrresne intuicije.

more_horiz
Rođen sam od mojke koja je bila revna štovateljica BDM.
Sjećam se kako bi se budila ujutro u 4 kako bi molila krunicu, nakon toga budila je oca oko 5 sati kako bi s njim popila kavu prije njegovog odlaska na posao. Potom je slijedila molitva do 7 kada je bila jutarnja misa.Tek nakon toga išlo se u kupovinu namirnica za taj dan, a u pauzi kućanskih poslova nastavak molitve.
Dan je završavao sa još jednim prebivanjem svetoj misi.U Međugorju je moja majka bila jako puno puta. Kada je počeo rat samo bi moja majka pozivala susjedu Dušanku na kavu..., kada smo zaratili sa muslimanima ona bi im nosila hranu..., činila je mnoga dobrih djela...
Od 1993.-1998. polako je kopnila. U tih 5 godina malo tko iz crkve je posjećivao, a svećenik samo za blagoslova kuća. Nastavila je sa svojim obraćanjem BDM, ali je nisam slušao govoriti o Bogu koji je ljubi.
Danas je njen sin nanovorođeno dijete Božje koji je silno blagoslovljen kada posjeti 86.god. brata koji zna napamet većinu Psalama, koji slavi svog Gospoda pjesmom i koji koristi svaku priliku kako bi govorio o silnoj ljubavi Božjoj!
Zahvalan sam Gospodinu Isusu Kristu koji je u moje srce ulio takvu radost koju nisam vidio kod moje majke.

more_horiz
gideon je napisao/la:

Zahvalan sam Gospodinu Isusu Kristu koji je u moje srce ulio takvu radost koju nisam vidio kod moje majke.

Božja je zapovjed da poštujemo roditelje. Ne znam tvoju majku ali Bog joj je u srce sigurno ulio radost dok je molila ova radosna otajstva.

Zdravo Marijo, milosti puna, Gospodin
s tobom! Blagoslovljena ti mešu ženama i blogoslovljen
plod utrobe tvoje, Isus *

Sveta Marijo, Majko Božja, moli za
nas grešnike sada i na čas smrti naše. Amen

Mariologija - Page 25 Radosna1
*...
KOGA SI, DJEVICE, PO DUHU SVETOM ZAČELA

Anđeo uđe k njoj i reče:
"Zdravo, milosti puna! Gospodin s Tobom!"

(Lk 1, 28)

Mariologija - Page 25 Radosna2
*...
KOGA SI, DJEVICE, ELIZABETI U POHODE NOSILA

I napuni se Elizabeta Duha
Svetoga i povika iz sveg glasa: "Blagosovljena
ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje!"

(Lk 1, 41-42)

Mariologija - Page 25 Radosna3
*...
KOGA SI, DJEVICE, RODILA

I
porodi sina svoga, prvorođenca, povi ga i položi
u jasle, jer za njih nije bilo mjesta u svratištu.

(Lk 2, 7)

Mariologija - Page 25 Radosna4
*...
KOGA SI, DJEVICE, U HRAMU PRIKAZALA

Šimun reče Mariji: "Ovaj
je evo postavljen na propas i uzdignuće mnogima
u Izraelu i za znak osporavan a tebi će samoj
mač probosti dušu"

(Lk 2, 34 - 35)

Mariologija - Page 25 Radosna5
*...
KOGA SI, DJEVICE, U HRAMU NAŠLA

Nakon
tri dana nađoše ga u Hramu gdje sjedi pored učitelja,
sluša ih i pita. I siđe s njima, dođe u Nazaret
i bijaše im poslušan.

(Lk 2, 46 - 51)

more_horiz
Božja je zapovjed da poštujemo
roditelje. Ne znam tvoju majku ali Bog joj je u srce sigurno ulio
radost dok je molila ova radosna otajstva.

Svoju majku ja jesam poštivao.
Radost koju vidim kod svog 86.god. brata nisam vidio kod svoje voljene majke.

more_horiz
Ne misliš da je njezina molitva imala išta s tvojim i bratovim novim rođenjem?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply