Dizma je napisao/la:Pošto si zamolio za odgovor, osječam se dužnim i dati ga. Odgovor je NE.Molim za odgovor. Hvala.
Dizma je napisao/la:Pošto si zamolio za odgovor, osječam se dužnim i dati ga. Odgovor je NE.Molim za odgovor. Hvala.
Totus Tuus je napisao/la:Sram vas bilo nemate osnovnog ljudskog poštovanja prema tuđoj vjeri koje imaju i pogani. Izrugivat se tuđim svetinjama... i nazivate sebe krščanima?
Jesam ja vas zvao oholicama, iskušanicima sotoninim i hereticima? Nisam. Zato, nek bude rasprava na nivou.
Dina je napisao/la:
<blockquote><blockquote><blockquote>Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</blockquote></blockquote></blockquote>
Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>Totus Tuus je napisao/la:Sram vas bilo nemate osnovnog ljudskog poštovanja prema tuđoj vjeri koje imaju i pogani. Izrugivat se tuđim svetinjama... i nazivate sebe krščanima?
Jesam ja vas zvao oholicama, iskušanicima sotoninim i hereticima? Nisam. Zato, nek bude rasprava na nivou.
Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>
Nisam shvatio da se Totus Tuus obratio svim protestantima nego samo onim članovima koji vrijeđaju tuđu vjeru. Stoga mislim da je prozivanje neopravdano.
Izrail je napisao/la:Kaže
Blažena Djevica Marija
Izrail je napisao/la:Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>
Nisam shvatio da se Totus Tuus obratio svim protestantima nego samo onim članovima koji vrijeđaju tuđu vjeru. Stoga mislim da je prozivanje neopravdano.
Dizma je napisao/la:Na koji se kalvinisticki dokument za ovu tezu pozivas?</BLOCKQUOTE>Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>Totus Tuus je napisao/la:Sram vas bilo nemate osnovnog ljudskog poštovanja prema tuđoj vjeri koje imaju i pogani. Izrugivat se tuđim svetinjama... i nazivate sebe krščanima?
Mislim, da ipak nije lijepo i sa tvoje strane, da se svima nama ovako obracas,jer te mi svi nismo vrijedjali,ni tebe ni tvoju vjeru,pa bi bilo fino sad nama ostalima u krscanskom duhu se Totus Tuus,ispricati,jer iako ne djelim tvoje vjersko ubedjenje ja te i ne vrijedjam.Odnos adventista prema katolicima mozes naci na www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>
Što ste politički korektni. Isus je bio osuđen zbog svoje političke nekorektnosti. Osobno više cijenim stav onih katolika koji mi kažu sve u lice nego protestanata koji hode naokolo sa osmjehom broj 14 i igraju se političkom korektnošću.
Živjeli svi zajedno!
Totus Tuus je napisao/la:@ Dina:
Ispričavam se ako sam bio pregrub i time nekoga povrijedio, ali namjerno nisam nikome izričito uputio opomenu, i nisam mislio na svih kako si napisala, već oni koji su se osjetili prozvanima, nek se sami zapitaju zašto su se osjetili prozvanima. I nisam mislio odnos određene zajednice prema katolicima, nego određenih pojedinaca prema tuđoj vjeri bila ona katolička ili budistička.
Da razjasnim neke stvari
gideon je napisao/la:
Zahvalan sam Gospodinu Isusu Kristu koji je u moje srce ulio takvu radost koju nisam vidio kod moje majke.
|
|