Želislav je napisao/la:Dina je napisao/la:Muski lingvisticki cod.
Pod uvijetom,da je muz, kao Krist koji ljubi svoju crkvu i predade je za sebe.
Naglasak je na ljubiti,a ne slusati.
Dina imam jedno pitanje za tebe: Da li ti slušaš svoga muža?Dina je napisao/la:Ljubav u Bogu je dovrsetak zakona,treba muza dovesti na pokajanje i privoliti ga Kristu,a ako je on bambus,zamislite koliko truda treba vjernoj zeni dovesti ga Kristu,je li to ljubav ili sto?
Ne slažem se sa tobom Dina. Niko ne može nikoga privoleti ka Bogu. Sam Bog je taj koji zove i dovodi ljude ka sebi. Biblijski dokaz:
Rimljanima 9:15. Ivan 6:65Dina je napisao/la:A pogledajte malo crnu kroniku,kako danasnji ,,vjernici,,muzevi ljube svoje zene.Ne biraju orudja za njeno unistenje.A imaju sve oblike ,,vjernika,,a Boga su se u svom zivljenju odrekli.
Izvini Dina ali ja sam mislio da je Biblija za vernike a ne za nevernike. To što si rekla nisu vernici. Jedan hrišćanin će ljubiti svoju ženu onako kako Isus ljubi svoju crkvu.
Da li ti slušaš svoga muža?
Nisam shvatila najbolje ovo pitanje.Mislim da smo ovu temu vec jako dobro obradili,i netreba ponavljati.Bog nije stavio muza i zenu u ropskim odnosima,nego u krscanskim,a tocno je definirano kakvi su to odnosi.Ako ljubav u istini nema problema.
Ne slažem se sa tobom Dina. Niko ne može nikoga privoleti ka Bogu. Sam Bog je taj koji zove i dovodi ljude ka sebi. Biblijski dokaz:
Rimljanima 9:15. Ivan 6:65
14 Što ćemo dakle reći? Možda da u Boga ima nepravde? Nipošto!
Rim 9:14
16 Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni. 17 Ta Bog nije poslao Sina na svijet da sudi svijetu, nego da se svijet spasi po njemu
Ivan 3:16
Izvini Dina ali ja sam mislio da je Biblija za vernike a ne za nevernike. To što si rekla nisu vernici. Jedan hrišćanin će ljubiti svoju ženu onako kako Isus ljubi svoju crkvu
Oprosti,ali po rodovima njihovijem se prepoznaju,ne zelim suditi nikome i ne sudim,svatko stoji pred Bogom sam za svoju vjeru.