nije li Bog izvadio iz Adamovog boka rebro i načinio družicu čovijeku .i to je slika KRISTA i njegove nevjeste.
Autor: | Nancy Vyhmeister (ed) |
Seiten: | 340 |
Ausgabe: | 1998 |
ISBN-13: | 978-1-883925-22-2 |
Format: | Paperback |
Sprache: | Englisch |
KRAJVREMENA je napisao/la:Bog je rekao da žena šuti, a to tvoje nije od Boga.
KRAJVREMENA je napisao/la:Bog je rekao da žena šuti, a to tvoje nije od Boga.
nije li Bog izvadio iz Adamovog boka rebro i načinio družicu čovijeku .i to je slika KRISTA i njegove nevjeste.
,SUTI
Ili da ti sad ne navodim retke iz Biblije,kako se njezno Krist ophodi sa svojom crkvom.a to tvoje nije od Boga.
KRAJVREMENA je napisao/la:A njegova riječ kaže da je muž glava ženi ,i oni su jedno tijelo. i ono što glava kaže tijelo sluša. Ako bi to tijelo imalo dvije glave ,pa se u nekim stvarima ne bi mogli složiti to bi bilo gnusoba pred Bogom ,zato je Bog rekao da muž bude glava ,jer nije čovijek radi žene , već žena radi čovijeka .
KRAJVREMENA je napisao/la:Krist je ostavio zapovijed ,a zapovijed je da držimo njegovu riječ.
I to cijelu riječ, i tu više nema pa možda ,pa ja mislim,pa sigurno je to tako .Nego tu je amen,ili ste otišli od toga .I vi možete biti toliko religiozni, da svaki dan molite ,da svaki dan čitate riječ Božju,da idete u crkvu to vam ništa neće koristiti ,jer ste vi potpuno promašili, ostavljajući riječ. A njegova riječ kaže da je muž glava ženi ,i oni su jedno tijelo. i ono što glava kaže tijelo sluša. Ako bi to tijelo imalo dvije glave ,pa se u nekim stvarima ne bi mogli složiti to bi bilo gnusoba pred Bogom ,zato je Bog rekao da muž bude glava ,jer nije čovijek radi žene , već žena radi čovijeka . To nije to da muž maltretira ,tuče, da se opija itd.
On je mora ljubiti kao što je Kris ljubio crkvu. Ali crkva mora slušati njegov glas,i to je amen,i tu nema više zdogovaranja .Nego tu je samo ono što on kaže ,to je slika.Muža i žene.
On je mora ljubiti kao što je Kris ljubio crkvu.
Marta je napisao/la:Malo si ti falio.U mome tekstu gore također mozes vidjeti da sam napisala da je muz glava zene.A ti si napisao citiram: "Bog je rekao da zena suti,a to tvoje nije od Boga" pa ja te molim da mi navedes taj primjer gdje je Bog to rekao,tako da rijesim eventualnu zabludu ako sam u njoj.Navedi mi gdje to pise da se mogu i ja u to uvjeriti.
Medeni je napisao/la:KRAJVREMENA je napisao/la:A njegova riječ kaže da je muž glava ženi ,i oni su jedno tijelo. i ono što glava kaže tijelo sluša. Ako bi to tijelo imalo dvije glave ,pa se u nekim stvarima ne bi mogli složiti to bi bilo gnusoba pred Bogom ,zato je Bog rekao da muž bude glava ,jer nije čovijek radi žene , već žena radi čovijeka .
Ovdje kao da je riječ o sijamskim blizancima a ne o dvijema osobama.
Čak i sijamski blizanci su dvije osobe koji silom prilika žive skupa.
Isus je skoro pa sve pričao dvosmisleno,malo ovako pa malo onako.
Eto što kaže o rastavljanju:
Ta došao sam rastaviti čovjeka od oca njegova i kćer od majke njezine i snahu od svekrve njezine;i neprijatelji će čovjeku biti ukućani njegovi.
Izgleda da je zaboravio tu spomenuti i muža od žene,ali takvo rastavljanje
spominje kad uspoređuje ljude sa ovcama i jarcima.
Zar stvarno mislite da nema(po Isusovim riječima)oženjenih jaraca i ovca.
Marta je napisao/la:A ti si napisao citiram: "Bog je rekao da zena suti,a to tvoje nije od Boga"
Dina je napisao/la:
Ovi se tekstovi u krscanstvu ipak malo drugacije tumace.Ne mog odrediti kom pravcu pripada ovo tvoje tumacenje.
Zar ti mislis da je Isus neprijatelj Nr.1 covjeku.Zar Krist zeli stvoriti nesrecu ljudima?
Medeni je napisao/la:Dina je napisao/la:
Ovi se tekstovi u krscanstvu ipak malo drugacije tumace.Ne mog odrediti kom pravcu pripada ovo tvoje tumacenje.
Zar ti mislis da je Isus neprijatelj Nr.1 covjeku.Zar Krist zeli stvoriti nesrecu ljudima?
Pa onaj tko šalje svoje prijatelje među vukove,a nenaoruža ih potrebnim oružjem u najmanju ruku ga se može smatrati nerazumnim.
Marta je napisao/la: A ti si napisao citiram: "Bog je rekao da zena suti,a to tvoje nije od Boga"
Ovo što citiraš,gdje to piše u mojem postu?
|
|