Spoznala sam dragog Boga. Prihvatila sam ga. Mučim se u ovom životu, ništa mi ne ide od ruke a stopljena sam sa dragim Bogom.Zašto to tako mora biti? Mislila sam da život s njim će biti raj na zemlji. Ali, prepreka je mnogo. Posla ne mogu dobiti, ograničena sam u svemu, nemam ni za osnovno za život. A donekle živim na roditeljskom računu. Naravno, i tu sam preograničena. Ljubim Boga svim srcem. Idem u katoličku crkvu. Upisala sam fakultet a ne znam ni kako ću to izmoći. Bojim se svega, nema rauzmijevanja, prijateljice me ne razumiju, naturaju mi svoja mišljenja, a jako žele ustvari da me imitiraju, kupe sve od mene, kako ja tako hoće i one da izgledaju i ponašaju se a u isto vrijeme mene hoće mijenjati. Čudno skroz.
Molim vas, pomozite mi da nađem odgovor i izlaz iz ove zbrke moje, molite se za mene, jako mi je naporan ovaj život, jedva čekam da odem sa ove zemlje.
Molim vas, pomozite mi da nađem odgovor i izlaz iz ove zbrke moje, molite se za mene, jako mi je naporan ovaj život, jedva čekam da odem sa ove zemlje.