Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionSamo sam ga pljusnuo,sto mislite o ovakvoj kulturi? EmptyRe: Samo sam ga pljusnuo,sto mislite o ovakvoj kulturi?

more_horiz
'Samo sam ga pljusnuo'
Samo sam ga pljusnuo,sto mislite o ovakvoj kulturi? 0613007.17
Foto: Bruno Konjević / CROPIX
Božidar Alić optužio je redatelja Branka Ivandu da ga je pretukao, no Ivanda kaže da ga je samo blago ošamario, te da nije kriv za otekline na Alićevu licu, što može i dokazati snimkama.

"Meni je jako žao Božidara Alića, ali on je bolestan čovjek. Stalno maltretira cijelu ekipu. Urla na glumce, šminkere, tehničare i svi su ogorčeni. Prevršio je svaku mjeru. Izluđuje me na snimanjima. Taj dan je urlao da nema remena i da neće igrati bez njega. Došao sam k njemu u garderobu i rekao mu da se skocka, da idemo snimati i da ga nitko više neće angažirati bude li se tako ponašao. On je počeo urlikati i vrijeđati", rekao je redatelj i dekan Akademije dramskih umjetnosti, Branko Ivanda Slobodnoj.

"Tada sam jednostavno eksplodirao i lagano ga pljusnuo. Žao mi je, ali nemoguće je da je od toga dobio potres mozga i otekline koje se vide na fotografijama. To si je sam napravio ili je pao ili ga je žena udarila. Sve se to pojavilo tek sutradan navečer", rekao je Ivanda.

"Alić se nakon pljuske rasplakao, ali smo nastavili snimati još nekoliko sati, što potvrđuju i snimke na kojima nema tih povreda", tvrdi Ivanda.

Iako je najprije rekao da "nema pojma" o incidentu, kaže da je odlučio progovoriti kada je u medijima vidio što si je "Alić umislio".

"Nisam mu nanio takve ozljede. Ne znam je li njegova supruga bila tamo ni tko je uopće bio tamo. Ali snimka će sve potvrditi. Policija me još nije kontaktirala, a Alić me, što se mene tiče, može tužiti i Haaškom sudu.

No, on je problematičan čovjek. Na snimanju se neprofesionalno ponaša, dere se na tehničko osoblje, svađa se u garderobi, šminci. Ne znam što hoće s ovom situacijom. Dao mu Bog da se pribere", izjavio je Ivanda.

Priča se da su producenti Ava produkcije već ranije s Alićem željeli raskinuti suradnju i izbaciti ga iz serije u kojoj glumi grofa Ratkaja.

Međutim, sada ne zna što će biti s daljnjim Alićevim angažmanom jer tu odluku donose producenti, a ne redatelj.

"Alićevo ponašanje je prevršilo svaku mjeru. Poznato je da je već dobivao batine od redatelja", rekao je Ivanda Jutarnjem.

Sanda, supruga Božidara Alića, angažirala je odvjetnika Željka Olujića i tvrdi kako njezin suprug nije zaslužio da ga se fizički napada te da nije vrijeđao Ivandu riječima da namješta ispite na ADU.
net.hr

descriptionSamo sam ga pljusnuo,sto mislite o ovakvoj kulturi? EmptyRe: Samo sam ga pljusnuo,sto mislite o ovakvoj kulturi?

more_horiz
ma to za mene nije nikakva klutura, kad se ljudi biju itd.
Bog nam je dao dar govora, moze se zato sve na lep nacin sa razogovorom resiti...to je moje misljenje!

more_horiz
Mozda je samo htio previse biti u centru paznje. Nije to nista.
Postoji sto puta gorih americkih rezisera koji se za vrijeme snimanja prostacki deru na ekipu, ruse kante otpada, urlicu na sve strane. To je takav neizvjestan pothvat, jer nikad ne znaju kako ce im proci film i koliki budzet ce zaraditi.

Ovi nasi "balkaci" previse seru. A mozda su se i dogovorili tako..

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply