Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Kloniranje

power_settings_newLogin to reply
+12
ararat
mirjam
Izrail
Djuro Djuric
Mali princ
Aladin
Justin
vivi
Spart
laodikejac
Darko
kainos
16 posters

descriptionKloniranje - Page 3 EmptyRe: Kloniranje

more_horiz
Ne bi,ali se isto tako ne bi širile ni kad bi crkva dopustila uporabu kondoma.Zašto ne imati i sex i zdravlje,a ne samo zdravlje?

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Djuro Djuric je napisao/la:
Ne bi,ali se isto tako ne bi širile ni kad bi crkva dopustila uporabu kondoma.Zašto ne imati i sex i zdravlje,a ne samo zdravlje?
Daj Djuki,objasni kad je kondom izmisljen,kako je bilo prije,sto je bilo prije ,sex ili kondom,da li je crkva izmislila nemoral,ili prjestupnici,Bozje zapovjedi ne cini preljub,ako hoces kaj se mene dotikava mores imati,i 3-7 kondoma,ali,vidi dao je Bog i druga pravila,ne spavati sa zenom dok je,necista ili kako vi to ucite na satu sexsualnog odgoja ima menzis,zasto zato sto je Bog poznavao tjelo,koje je stvorio,
znao je da je zena u tim danima i emotivno drugacije,i niz takvih stvari...koje sad sebi pripisuju ateisti,kao svoju izmisljotinu,a Bog na pocetku stvaranja dao uredbe.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Kao prvo,mi nemamo seksualni odgoj,i to zahvaljujući našoj dragoj crkvi.OK,recimo da je bog dao neka pravila,ali zašto ne nadograđivati na njih?Zar sve treba ostati kako je bilo prije 2000 god.?

more_horiz
Djuro, dobro je o svemu pričati, pa bih te molila otvori topik na tu temu o kojoj želiš da se piše, jer ovdje se radi o kloniranju.

Nemam ništa protiv tebe, samo nemoj nikog vređati, ako tebe netko vrijeđa, tada mi to javi na privatnoj poruci jer ne stignem sve obići na forumu. mouse

more_horiz
OK,nemam ni ja ništa protiv svih koji mogu pristojno razgovarati.A kloniranje se može i proširiti na utjecaj crkve na cjelokupnu znanost,kloniraje je samo dio toga.

more_horiz
znanost ce nezaustavljivo napredovati.kloniranje je opasno podrucje ukoliko se jako dobro ne razumiju sami postupci koji se koriste.ja opravdam ovo : rodite se iz vase pupkovine se uzmu maticne stanice i spreme.bilo kad u zivotu se razbolite i zatreba vam nesto - znastvenici potaknu te stanice da izrastu u novu jetru, bubreg...i presade vam.sto je tu lose???
naravno zloupotrebljena znanost - manipulacija embrijima, kloniranje nekoga iz zelje su patologija.ali kloniranje moze donijeti mnogo dobrog - recimo hrane za sve na planetu.

more_horiz
U svakom slucaju kloniranje moze biti dobro ako je za potrebe transplatacije organa i za zdravlje a sve ostalo ulazi u sferu u kojoj Bog mora raditi pa tako nisam aza to..Inace slazem se sa Djurom...zasto ne i sex i zdravlje i Crkva bi se trebala prikloniti novim trendovima jer ne zivimo vise prije 2000 godina i sam Isus je bio napredan i liberaran za svoje vrijeme pa tako sto nebi i mi...Ali to je ipak drugi topic!!!Very Happy Pa ga otvori da malo razgovaramo!!!Smile

more_horiz
istina...pojam seksualnosti u svim vjerama jest donekle tabu.posebno ako postoji duuuga tradicija u tom pogledu ( kao sto ju ima krscanstvo ).naravno da se nece odreci nekh svojih ucenja jer bi izgubili na vjerodostojnosti.ali biti toliko perfidan da se ljudima u africi koji umiru od AIDSA zabranjuje upotreba kondoma - to ja zovem pravim zlocinom protiv zivota

more_horiz
ararat je napisao/la:
istina...pojam seksualnosti u svim vjerama jest donekle tabu.posebno ako postoji duuuga tradicija u tom pogledu ( kao sto ju ima krscanstvo ).naravno da se nece odreci nekh svojih ucenja jer bi izgubili na vjerodostojnosti.ali biti toliko perfidan da se ljudima u africi koji umiru od AIDSA zabranjuje upotreba kondoma - to ja zovem pravim zlocinom protiv zivota

Pa naravno ali to ti je sve tradicija i dogma a to se nazalost najteze rusi....

more_horiz
* Prvobitno sam i ja bio protiv pokusaja da se klonira covjek. Iako je
za sad jos to uvijek bezuspjesno, jer bi zivot klona bio vrlo kratak.
Ali, zasto nebi? Nek probaju. Ne treba znaciti da ce se odmah klonirati
vojska i neznam sto sve ne.

Najvise me muci ona radoznalost: Da bi se covjek po tom pitanju "igrao se
Boga", jel bi klonirao Dušu, ili bi podsvijest klona bila drukcija...
Bezbroj pitanja bez odgovora. Pretpostavljam da bi taj klon bila savim
druga osoba. Nesto kao blizanac s novim bitkom

more_horiz
Jesu li tijelo i duh odvojive kategorije? Što je to duša?

more_horiz
Kloniranje je demonski posao,samim tim sto covjek manipulise sa stvorenjima i sa samim Covjekom,u proslosti su takve stvari bile stvarne pod demonskim religijama,polucovjek polu bik i slicno nisu samo mitoloska bica vec su stvarnost ljudskog naucnog uplitanja u sfere koje su covjeku zabranjene.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply