Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Kloniranje

power_settings_newLogin to reply
+12
ararat
mirjam
Izrail
Djuro Djuric
Mali princ
Aladin
Justin
vivi
Spart
laodikejac
Darko
kainos
16 posters

descriptionKloniranje EmptyKloniranje

more_horiz
Što mislite o kloniranju, i da li kao kršćani podržavate kloniranje?

descriptionKloniranje EmptyRe: Kloniranje

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Kloniranje je proces kreiranja kopije identicne orginali,daklem nije stvaranje i ne vidim velicinu toga.Ako neko to u cilju humane medicine npr,umjetna kost O.K. ali ako netko zeli napraviti drugi JA koji je smisao toga i velicina.?</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Kloniranje nipošto ne podržavam, jer ako kopiraš tijelo što je sa dušom. Samo Bog ima pravo i mog da kompletira ličnost.
Predpotopni ljudi bavili su se kloniranjem. Mislim da to svi znamo. Zato su tako i završili. Vjerujem da su ljudi nakon ovce i njezinih nekoliko stotina neuspješnih pokušaja kloniranja, danas u tajnosti uspjeli i isklonirati čovjeka, samo što javnost to još ne zna!

more_horiz
uh, vidjela sam na TV klonirane krave,telad i svinje....navodno će ih prodavati na europskom tržištu....

more_horiz
Čovek želi isprobat sve što mu život pruža! Bila to atomska bomba, bio sladoled ili što god drugo u čoveku ima želja za nečim! U ovom slučaju je želja zatrudnela grehom pa hoće i da stvore "drugoga JA"
jer ako prvi umre ili nastrada da bi mogo drugi da nastavi da živi! nešto poput Reinkernacije-ali da me ne razumete pogrešno, ni u kom slučaju da je to reinkernacija!
Pozdrav svima u Gospodu! I love you

more_horiz
Možda i uspiju u nakanama da kloniraju ljudsko tijelo,ali ne i čovjeka sa dušom.U svakom slučaju,to je apsolutno zlo,smišljeno ljudskim umom.

more_horiz
Krizostom je napisao/la:

drunken ama nije loše da se kloniram u dva tri primjerka: jedan da kuha, drugi da sprema, pegla i odgaja djecu, treći primjerak da zarađuje, a ja original da lunjam okolo po crkvama. Šta fali? lol!

more_horiz
Miševi klonirani iz matičnih stanica kože
Američki znanstvenici s Rockefeller University i njihovi kolege s Howard Hughes Medical institute su po prvi put iz stanica kože klonirali zdrave miševe.

U istraživanju su korišteni keratinociti, matične stanice kože koje su lako dostupne.

Miševi su nastali iz neoplođenih jajnih stanica čije su jezgre zamijenjene jezgrama keratinocita.

Pišući u znanstvenom časopisu Proceedings of the National Academy of Sciences istraživači navode kako bi se na ovaj način mogli stvoriti embriji koji bi bili iskoristivi kao izvor matičnih stanica.

U budućnosti bi se tako moglo stvarati individualno prilagođene embrionalne matične stanice iz pacijentovih matičnih stanica kože, vjeruju znanstvenici.

Embrionalne matične stanice se u odgovarajućim uvjetima mogu razviti u bilo koji tip tkiva u organizmu te tako poslužiti u tretiranju cijelog niza bolesti.

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Krizostom je napisao/la:

drunken ama nije loše da se kloniram u dva tri primjerka: jedan da kuha, drugi da sprema, pegla i odgaja djecu, treći primjerak da zarađuje, a ja original da lunjam okolo po crkvama. Šta fali? lol!

Kad bi me klonirali u vise primerka, tada nebi bio greh da imam vise zena. Sto bi to bilo dobro.

more_horiz
Ljudi trazim dobro stojeceg sponzora.

Sifra: klon.

more_horiz
Opasno je klonirati Vuka u jagnjecoj kozi.

Dobili bi smo ovna sa kurjakovim krznom.

more_horiz
Koliki bi mu zubi bili?

more_horiz
Krizostom je napisao/la:

Ne. cyclops

more_horiz
Ako cemo o ovoj temi ozbiljno, onda je moj odgovor veliko NE.

more_horiz
Ja isto mislim NE!
Zato sto oni koji to rade misle da su bog!

more_horiz
Strašno je to, šta čovjek radi danas.
Kad samo malo uspije okusiti božansku moć (ili barem misli da ju je okusio), čovjek više ne zna stati... On želi biti Bog! A najgore je što čovjek vidi i shvati da je to što radi loše...ali jednostavno ne može stati...to je jače od njega.

Čovjek bi htio znati sve tajne, imati svo znanje, otkriti svu mudrost...ali nikako da shvati da će ga ti pokušaji samo odvesti u propast... To je kao kad bi slon pokušao letjeti i onda skočio sa visoke litice i onda tako dok je u zraku i dok pada sam sebi laskao: "Vidi, ja letim!" I onda ko u crtiću, padne dole..."...više ne letim."... leti

more_horiz
Neznam gde sam citao ali sam sigurno procitao da su neki tamo naucnici uspeli da pomesaju ljudske celije sa ovcom. Tako se rodila ovca sa neki ljudskim organima ili tako nesto.

Jos stavili neku sliku o ovci, i dok sam citao a je gledam u onu ovce sve mi se cini da vidim ovcucoveka.

Ali na svu srecu to je bila samo obicna ovca, prava pravcata ovca.

more_horiz
Čovečanstvo neće proći nekažnjeno što je ušlo u Božiju laboratoriju. Ali i to je jedan od znakova kraja vremena.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply