Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Homoseksualnost

power_settings_newLogin to reply
+42
braslav
amos
magdalena
matej24
Mika
Eutanasije
Domenika
otpadnik
servus dei
Surrealist
QEA
crusader
Medeni
mickey_mouse
Fazlija
Hell master
Daniel
Želislav
Mila
cubela
ararat
moki72
Cosa Nostra
Spart
Istina
NJEGOVA
Češljugar
Bhakti
senka
Feba
Euro
Izrail
Djuro Djuric
simply
Justin
Totus Tuus
mirjam
Aladin
vivi
ziger
dominik
kainos
46 posters

descriptionHomoseksualnost - Page 24 EmptyRe: Homoseksualnost

more_horiz
Homoseksualnost čovjeka koja se smatra alternativnom seksualnosti, u stvari je svjesno neopravdano usmjerenje koje se čini lakšim i različitim od obaveza koje muškost nameće. Osim toga, homoseksualnost se ne može podvesti pod kategoriju seksualnosti, jer negira osnovnu premisu seksualnosti (odnos suprotnih spolova). U tom smislu homoseksualnost predstavlja otpadništvo najgore vrste koje može biti stavljeno u grupu patoloških poremećaja i ne zaslužuje da bude stavljeno pod okrilje pojmova vezanih ze termin seksualnosti, jer negira najvažniji modus žive prirode - dvospolnost.
Homoseksualnost zna da koristi mogućnosti novog mozga i taktičke postavke njegovih nosilaca u kontaktima sa istim i suprotnim spolom što često garantira uspješnost ovih osoba u društvu. Nema sumnje da veliki mozak može da razluči kakav je odnos prema suprotnom spolu povoljan a kakav ne za vrstu kojoj pripada, tako da ima uvid u štetnost te pojave. Ako je tako, ostaje pitanje da li bahat odnos prema svojoj vrsti ne potiče od viška tolerantnosti okoline, koja se u okviru opće liberalizacije društvenih odnosa zapaža posljednjih decenija. Tako se po navodima agencije ATN, država Kolorado koja je zaštitila lezbejke i homoseksualce, suočila sa bojkotom posjetilaca zimslih centara iz drugih država Amerike, koji su tamo redovno išli na odmor. To znači da postoji otpor heteroseksualnog djela populacije prema homoseksualcima i njihovoj organiziranoj nesmetanoj aktivnosti čak i u Americi, koja važi za kalup zapadne demokracije. Zaštita i ozakonjivanje homoseksualnosti primjer je zloupotrebe demokratskih dostignuća civilizacije. Slično se dešavalo u antičkoj Grčkoj u kojoj je demokracija za ono vrijeme bila razvijena.
Hormonski hendikep u smislu manjka muških endokrinih faktora ne predstavlja opravdanje i služi homoseksualcima kao omiljeni izgovor za njihovu nemušku aktivnost, koju mnoge današnje kulture lakonski prepuštaju samim akterima.

Jovo Toševski, Skrivena seksualnost

more_horiz
servus dei je napisao/la:

pada u oči uticaj žena na povećenje broja stečenih homoseksualaca muškaraca kojih je sve više posljednjih decenija.
Mušku homoseksualnost favorizira jaka biovlast najprije majke a zatim cijele okoline, a žrtve su one osobe muškog spola koje imaju slabu muškost po rođenju.

Dodao bih samo da i nedostatak ocinskog odnosa oca prema sinu ima veliki uticaj na razvoj homoseksualnih sklonosti kod muskaraca. Kao sto muskarac ciji je otac tukao majku ne zna da se ophodi prema svojoj zeni drugacije osim da se ugleda na primer svoga oca, isto tako i nedostatak ljubavi i rekao bih ,,drugarskog" odnosa izmedju oca i sina baca decaka u narucje majci (jer detetu je potrebna roditeljska ljubav, a kad nece otac da je pruzi dete se celo prepusti majci) i na taj nacin ga ,,feminizira", prisvaja princip misljenja kakav je zastupljen kod zena. Ovakvi odnosi u porodici su ,,fabrika" za proizvodnju homoseksualaca.

Na nama hriscanima (i svima koji su normalni,a nisu hriscani) je da od porodice stvorimo fabriku za proizvodnju zdravih licnosti.

descriptionHomoseksualnost - Page 24 Emptyre:gde tako da stanes na kraj temi?

more_horiz
crusader je napisao/la:
Da stanem na kraj ovoj temi; i kako neki sudionici ovog foruma stalno pišu kako je jedini krivac za sve satan, napravio sam nekoliko pokusa sa životinjama u svom dvorištu:
Dakle, dvojca pasa mužjaka skakala jedan na drugog, zatim sam prepustio dva zeca, također mužjaka u isti kavez, ovaj jači mužjak silovao je ovog mlađeg i tako to... Možda je i kod životinja sveprisutan đavoo..?
Da stari moj, ali to nema nikakve veze sa seksualnim odnosom.Zivotinje ne rade to sto ti mislis da rade, doduse lici jako, ali nije to. Dok se kod coveka ili zene medjusobni seksualni onos dogadja stvarno i posledica je greha.satan jeste krivac zato sto je greh usao u svet, ali je krivac i covek sto mu je to dopustio.I satan moze kusati coveka takvim zeljama u telu, ali covek moze i treba da im se odupre do konacnog osobodjenja miloscu Isusa Hrista.Ali ovo je takvo vreme, ljudi misle da sve sto leti da se jede, pa se tako ophode i prema protivpririodnom bludu i bludu uopste.I naravno posle trpe posledice svojih zabluda.Verujem da neko ima i tacnu statistiku, ali najvise obolelih od side su upravo homoseksualci.Koja steta, tako upropastiti svoj zivot zbog necega sto ne vredi nicemu.Da jos jedna stvar, homosekualizam je posledica vec postojeceg gresnog stanja, tako da ako zelis da sa bavis pomaganjem homoseksualcima, nemoj pocinjati od homoseksualizma, pocni od pocetka od greha koji je postojao pre praktikovanja protivprirodnog bluda.Kada se covek izistinski pokaje od svog greha koji je od utrobe majke, onda cemu se otvoriti oci pa ce itekako znati da treba da se odrekne gresnih rabota.Jer lecenje homoseksualizama, je kao kada te boli zub, a ti pijes lekove za bolove.Nemoze, popravi pokvaren zub pa neces ni imti potrebe za lekovima.Neka se ime Bozije proslavi kroz Njegovu crkvu, kroz one koji su spremni svega da se odreknu radi Njegovog imena.

more_horiz
amos je napisao/la:
satan jeste krivac zato sto je greh usao u svet, ali je krivac i covek sto mu je to dopustio.

Optuživati satana zbog svih grijeha zvalo bi se licemjerje,nije satan samog sebe stvorio.
Nije li se Jahve u Jobu hvalio svojim demonima koje je stvorio?

more_horiz
Medeni je napisao/la:
amos je napisao/la:
satan jeste krivac zato sto je greh usao u svet, ali je krivac i covek sto mu je to dopustio.

Optuživati satana zbog svih grijeha zvalo bi se licemjerje,nije satan samog sebe stvorio.
Nije li se Jahve u Jobu hvalio svojim demonima koje je stvorio?
Trebao bi malo bolje procitati, ili bih ja trebao jasnije pisati, alu u svakom slucaju si me pogresno razumeo.Rekao sam da je satan krivac sto je greh usao u svet, ali da mu je to covek dopustio, tako da iskljucujemo licemerje.I dali znas uopste sta je licemerje, licemerje je kada glumis da si nesto sto inace nisi.Dakle iskljucujemo tu opciju koja se zove licemerstvo coveka.A sada ovo drugo osetljivo pitanje: Nekako mi se cini iz tvoje izjave da optuzujes Boga za nesto, mislis da je on licemer?Ne bih smeo da se uplicem u to jer nemam toliko razumevanje, ali jedno znam.Bog je Sveti Bog, pravedni Bog, istrazuj ali neka te ne napusta ova pomisao.Razmisljaj, ali ovo je temelj.Mene je pravo da ti kazem strah da se petljam u te stvari, i tacno znam na kojoj sam strani.Mozda ces reci da sam glup i zaostao i da je u znanju resenje, ali ja bih ipak vise razumevanje nego znanje, a u Boga imam apsolutno poverenje da ce me odvesti do tog mesta kada On bude to zeleo.Sa ovim sto razumem, mogu ti reci samo cuvaj se..Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena! 

more_horiz
amos je napisao/la:
Rekao sam da je satan krivac sto je greh usao u svet, ali da mu je to covek dopustio, tako da iskljucujemo licemerje.

Ako naprimjer uspredimo satana sa bijesnim psom,što možemo zaključiti:
1.Bog je stvorio satana.
2.U njegovo prisustvu taj satan je i pobjesnio.
3.Umjesto da ga upuca,baca ga na zemlju da grize ljude.
4.Lažni zagovornici Boga kažu da je to i u redu.
5.Bijesni satan grize ljude,ljudi podivljaju poput njega i opet ti isti lažni zagovaratelji Boga kažu da je to u redu i optužuju ljude koji su se razbolili.
6.Što je pravedno:
Pravedno je da i ti isti ljudi koje druge optužuju osjete kako je to kad te satan ugrize.
7:Što je idealno:
Idealno bi bilo da Bog upuca tog satana i stvar je riješena
8.Sto je glupo,nerazumno,licemjerno:
Pa to što Bog po tom pitanju nije ništa učinio,osim što je poslao svog sina
da i njega satan malo ugrize,sin umire,Bog ga diže iz mrtvih,sin dobiva svu vlast na nebu i zemlji ali opet se sve nastavlja po starom.
Sin daje obećanje o skorom dolasku,sina već otprilike 2000 godine nema,
satan i dalje grize.Sin ne želi upucati satana iz ko zna kojih razloga,niti daje tu zapovjed svojoj hrpi anđela.
Isti taj sin postaje sudac,ugrižene ljude od bijesnog psa pita gdje vam je vjera,a zaboravlja da je i sam umro od tog ugriza i da ga Bog nije uskrsnuo i dan danas bi ležao u grobu.

Mislim da su ovo dovoljno dobri razlozi da budem ljut na Boga.

more_horiz
Medeni je napisao/la:

1.Bog je stvorio satana.
5.Bijesni
satan grize ljude,ljudi podivljaju poput njega i opet ti isti lažni
zagovaratelji Boga kažu da je to u redu i optužuju ljude koji su se
razbolili.
6.Što je pravedno:
Pravedno je da i ti isti ljudi koje druge optužuju osjete kako je to kad te satan ugrize.
da
i njega satan malo ugrize,sin umire,Bog ga diže iz mrtvih,sin dobiva
svu vlast na nebu i zemlji ali opet se sve nastavlja po starom.
satan i dalje grize.Sin ne želi upucati satana iz ko zna kojih razloga,niti daje tu zapovjed svojoj hrpi anđela.
Isti
taj sin postaje sudac,ugrižene ljude od bijesnog psa pita gdje vam je
vjera,a zaboravlja da je i sam umro od tog ugriza i da ga Bog nije
uskrsnuo i dan danas bi ležao u grobu.

Ako je covijek ljut na Boga pravo je vrijme da preispita u sto on zapravo vjeruje. Inace Isus je dao obecanje apostlima o skorum dolasku. I to se ispunilo jer gle ni jedan apostol ne hoda Zemljom danas vec je otisao s Njim u raj. Tako i ti, neces morati cekati milijune godina do Njegovog povratka ta umrijet mozes i danas. A to sto Bog ne dolazi u slavi da iscupa kukolj pise ti u evandjelju da slucajno beruci kukoj se ne iscupa i psenica. Polje na kojem raste kukolj je isto na kojem raste psecnica. Sjetimo se Sodome i Gomore da se u njima naslo bar 10 pravednika Bog ih nebi satro. A na svijetu danas postoje milijuni pravednika, a u buducnosti ce ih biti jos vise tako da unistenjem rasadnika - Zemlje Bog bi uskratio svom kraljevstvu milijune svetaca. Eto zbog njih-nerodjenih Bog jos ne dolazi. Iz tog razloga mislim da je sebicno zeljeti da Bog u slavi dodje sto prije. Mislim da tu ima dosta kompleksa tipa... tada ce svi ti homseksualci, ateisti, hinduisti, muslimani, itd. vidjeti tko je Bog, a ja cu sastrane njima govoriti nisam li vam rekao i nasladjivati se. To nije i nesmije biti krscansko razmisljanje.

descriptionHomoseksualnost - Page 24 EmptyEvandjelje:

more_horiz

1.Bog je stvorio satana.
5.Bijesni satan grize ljude,ljudi podivljaju poput njega i opet ti isti lažni zagovaratelji Boga kažu da je to u redu i optužuju ljude koji su se razbolili.
6.Što je pravedno:
da i njega satan malo ugrize,sin umire,Bog ga diže iz mrtvih,sin dobiva svu vlast na nebu i zemlji ali opet se sve nastavlja po starom.
Isti taj sin postaje sudac,ugrižene ljude od bijesnog psa pita gdje vam je vjera,a zaboravlja da je i sam umro od tog ugriza i da ga Bog nije uskrsnuo i dan danas bi ležao u grobu.

Dragi prijatelju, verujem da imas vise nego dobre razloge da se ljutis na Boga, jedino sto ti se to ne isplati.I ono sto moras znati je da bas to sto je Sin ugrizen od satana Ga cini da moze da razume sav tvoj bes i razocarenje.I Sin ne sudi nikome, vec kaze da su ljudi vise voleli tamu nego svetlo, u tome je sud. U izboru stari moj je sud.Sa kim zelis da provedes vecnost, dali sa Bogom ili sa onim koji te grize. Vidis covek je Boziji vrhunac stvaranja, tako uci biblija, i on sto ja osecam da je vrhunsko u coveku sto mu je Bog dao razresene ruke da moze da odlucuje, i to je bilo nesto nabolje sto je moglo da se izvede,da covek bude kao Bog, nemora da se pokorava Bogu, dobio je mogucnost da se suprotstavi Bogu ili da bude sa Bogom.I Bozija zelja je u tom trenutku bila da covek odabere, bez uplitanja Bozijeg dali zeli da bude podlozan Bogu.Ali je se upleo neko drugi, neprijatelj covekov od pocetka, ljubomorni pokvareni andjeo koji nije moga da se suprotstavi Bogu, ali je mogao da nanese zlo onome sto je Bog voleo.Coveku. I uspeo je u tome prevario ih je i oni su odlucili da ne samo sto su odlucili da neveruju Bogu, i da se podloze Njegovoj odluci.oni su odlucili da veruju sotoni i njemu da se pokore.Vidis prvobitna zamisao Boga je bila da Adam i Eva vladaju zemljom a nad Njima Bog, i drvo poznanja dobra i zla ne samo da je nesto stvarno sto je postojalo, nego je tada predstavljalo izbor, dali je covek sa Bogom ili protiv Njega.Ako je protiv, on je sa protvnikom(satana).I kako je se satana u pocetku posluzio sa lazi tako sto je rekao, ma zna Bog da kada budete jeli sa tog drveta da cete postati kao On,i biti bogovi.Ono sto su Adam i Eva propustili tada da uvide da je bas Bog posadio to drvo, i da jednostavno nije morao da ga posadi.Ali Adam i Eva su poverovali u laz radije, tada je sotona uvideo jednu zanimljivu stvar.Covek radije veruje u laz, i tu strategiju nikada nije pokusavao da promeni, jer nemenja se konj koji dobija trku.Vreme je prolazilo, Bog je polako priprema svoj plan kao da pomogne coveku, da uvidi ko mu je prijatelj.Ali je situacija nezgodna,Bog je pravedan i dao je izbor coveku.Bog koristi sve da bi coveka vratio sebi i pritom pravi magarcem i satanu.Kao naprimer svojom smcu pobedjuje.Zar nije satana tada namagarcen.I malo pomalo podize jedan poseban narod, ustvari nalazi jednog coveka koji mu veruje, koji iz nekog razloga nije bio kao ostali oko njega, i kaze mu, izadji iz svog roda i idi u zemlju u koju cu ti ja pokazati.I Avram poverova Bogu, i tu bas tu Avram postade Boziji covek, Avram bi spasen.Za to vreme sotona i dalje laze i dalje siri svoje religije koje su u sebi imale samo destrukciju.Ali Bog nastavlja svoj plan spasenja i umnozava Avrama i daje mu potomstvo i pocinje jedno delo u kome istorija ima prliku da po prvi put prikaze Boga kakav je On, od izvodjenja iz egipatske zemlje robstva, preko raznih situacija u pustinji gde Bog polako ali sigurno pocinje da otkriva svoj karakter slaganom narodu, preplasenom narodu.I raznim svojim imenima polako pocinje da objasnjava kroz situacije, jer covek jedino tako shvata kroz situacije,ko je On ustvari.I tako vreme prolazi satana sve vise plete mreze oko coveka, covek je sve izopaceniji, pokvareniji i nikako u mogucnosti da se odupre tom duhu lazi koji ga spremno vodi kroz zivot i unistava sve sto vredi u coveku, sve one vrednosti koje je Bog stavio u coveka.Ali Bog i dalje strpljivo sprovodi svoj plan spasenja i kda je On odlucio da je pravo vreme salje Sina, onog koji konacno treba da ubedi coveka koje ustvari covekov neprijatelj.I Isus kaze Ja sam put istina i zivot.Jos kaze Ja san svetost sveta ko zamnom ide nece hodati po tami.Ja sam pastir dobri, pastir polaze svoj zivot za ovce.Onaj drugi dosao je da ubije zakokolje i unisti.On je lazov od pocetka.Evo ako mi ne verujete, ja cu umreti da vam pokazem.Verujte meni da JA JESAM.On se tako jasno ocrtava pred prevarenim narodom, i kaze Otac je kao Ja i Ja sam kao Otac, onaj drugi laze.Dodjite meni koji ste umorni i optereceni, ja cu vas odmoriti, ja cu vas zastiti od tog sto vas grize, ja cu vam dati nadu.Ja sam vecan i verujuci meni koji sam krotak bice samnom, a ne sa lopovom koji je dosao da vas ubije zakolje i unisti.Ali ima jedna stvar, moras shvatiti da si gresan.Da si bio sa mojim neprijateljem sve vreme.Da si bio u zabludi i cinio si greh za koji ja kao Bog saljem u pakao, jer ja sam Sveti i Pravedni Bog.I ako ne priznas, prvo sebi da si pogresan pa onda i svetu i na taj nacin se odvojis od ostalih, kao Avram nekada davno, neces moci da se pokajes niti da se obratis i Ja onda nemogu da ti oprostim nesto zasta me nisi iskreno pitao za oprostaj.E sada ima jos jedna stavr, Isusovim odlaskom na nebo dogadja se jos nesto, dolazi jedna od Osoba Boga, nasuprot duhu lazi, stize Duh Istine, pomocnik,utesitelj,onaj koji otkriva, DUH SVETI za kojeg Isus svedoci da ce doci i da ce On ubediti svet u zabludu na greh.I on je taj koji ti je potreban da bi mogao prihvatiti evandjelje i moja molitva je Duse sveti, Duse istine, pomozi ovom opterecenom i uplasenom coveku da uvidi ko je Otac nebeski, da uvidi ko je Onaj koji je dao zivot da bi ga spasao od zablude.Pitaj ga , On zeli da ti pomogne da razumes to sto te muci.Bog jeste ljubav stari moj, samo si ti masno prrogutao laz.U pocetku u centru svega je stajala zemlja, u centru zemlje Edemski vrt, u centru Edemskog vrta dva drveta. Drvo zivota i Drvo smrti(spoznaje dobra i zla), dakle uvek je bila stvar izbora, sa ili protiv Boga. Koga ces izabrati na tebi je, a ja cu moliti Boga da ti makne duha lazi, Svojim Svetim Duhom Istine..Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena!

Zadnja promjena: amos; pet 21 stu 2008, 00:29; ukupno mijenjano 3 put/a. (Reason for editing : Razbistravanje)

descriptionHomoseksualnost - Page 24 EmptyDodatak:

more_horiz
Medeni je napisao/la:
[

.
I da materijalne stvari su prolazne , a duhovne vecne.Tako isto i satan a i covek.Tako da nesto kao konacno unistenje duhovnog sveta ili upucavanja ne postoji kao opcija i biblija to ne uci, ali da je Bog stvorio mesto gde ce smestiti satana i njegove demone to uci.Naravno posto biblija uci da su oni mucitelji uinistitelji coveka, za coveka koji je odbio da bude sa Bogom na zemlji, samim tim je odabrao da nebude sa Bogom u konacnosti ili vecnosti, on ce se naci sa satanom i njegovim demonim na tom mestu, bez zastite Boga, sam, i to je za coveka pakao.Plac ,tama i skrgut zuba, kao je Isus rekao.

more_horiz
braslav je napisao/la:

Tako i ti, neces morati cekati milijune godina do Njegovog povratka ta umrijet mozes i danas.

Pa bolje da ti umreš nego ja,tako ćeš prije doći u raj.Very Happy

more_horiz
amos je napisao/la:
a ja cu moliti Boga da ti makne duha lazi, Svojim Svetim Duhom Istine.

Eto kad budeš imao vjere kao ovaj ovdje:
https://www.youtube.com/watch?v=u7gl8nNsDMA&feature=related
tek onda me pitaj da li ti ja dozvoljavam da se moliš za mene,ovako samo gubiš vrijeme.

more_horiz
amos je napisao/la:
Sada kada smo rascistili tu stvar na kojoj si ti strani,
i sa kom razgovaram, mogu ti reci samo jednu stvar, i ne zelim to da
uradim javno da te nebi izlagao nepotrebnom pritisku.
Cuj stari meni
nije potrebna tvoja dozvola da se molim protiv duha lazi u tvom zivotu
i ako si dobro shvatio ta moltva sluzi samo da bi ti mogao da dobijes
pravi uvid u situaciju, ali naposletku odluka je samo tvoja, i ako ti
zelis da verujes i zivis tako kako zivis i mislis da je to ok, ja nemam
eksluzivno pravo da te nateram i to nemogu i BOG NIKADA NE STOJI IZA
TAKVIH NACINA.Ali naravno ti sada vec to znas jer ako nista imao si
priliku da procitas kakav je stav Boga prema coveku u gore napisanoj
poruci.Ono sto jeste moj deo je da te pravilno informisem i da ti
pomognem da dodjes do istine, ali ako ti ne zelis ja ti mogu ovde pluca
ispropovedati dzaba, tako da to necu raditi.Ali ako se predomislis i
pozelis da upoznas pravog istinskog Boga vrlo rado cu ti pomoci.U
jednom delu novog zaveta Isus kaze jednu recenicu:Ivan 15.22-27."

X(23,1)

IVA 15:22 Da nisam došao i da im nisam govorio, ne bi imali grijeha; no sada nemaju izgovora za svoj grijeh.
Y(22,"260025,4300941,4500120")

IVA 15:23 Tko mene mrzi, mrzi i Oca mojega.

Tako cuo si pa odluci, biraj mudro rec je Bozija.Pozdrav Very Happy Y(23,"6200223")

1.Malo dijete sa imalo kompjuterskog znanja sastavilo bi ovaj post kako treba,nema se vremena izgleda.
2.Nakon ovog tvog posta ni u kojem slučaju ne želim da moliš za mene.
3.U svojem postu koga navodiš optužuješ me da sam homoseksualac:[/
size]

A onda cemo razgovarati o ugrizu sotone i kako
ga se resiti, jer Homoseksualizam nije bolest nego greh, i i to
oprostiv greh, greh od kojeg mozes biti slobodan da nemoras da ga vrsis

[size=14]Zanimljivo s obzirom da u svom postu nigdje homoseksualce nisam spominjao.
4.Iz ove kratke rasprave zaljučujem ovo:
a) Nemaš baš previše vremena ili jednostavno pokušavaš nešto raditi što ti baš ne ide.
b) Klevetaš ljude,znamo tko je klevetnik.
Ma nema mi ništa gore u životu nego kad neki umišljeni propovjednici pokušavaju nešto što im ne ide.
A da:
Tvoj drugi post:
Kopija prvog plus ovo:

Tako cuo si pa odluci, biraj mudro rec
je Bozija.Pozdrav Homoseksualnost - Page 24 Clip_image001Very Happy Homoseksualnost - Page 24 Clip_image001

I u buduće ako imaš nešto za napisati napiši to ovdje,bez pisanja na moj PM.

more_horiz
[quote="Medeni"][quote="amos"]
Zanimljivo s obzirom da u svom postu nigdje homoseksualce nisam spominjao.
4.Iz ove kratke rasprave zaljučujem ovo:
a) Nemaš baš previše vremena ili jednostavno pokušavaš nešto raditi što ti baš ne ide.
b) Klevetaš ljude,znamo tko je klevetnik.
Ma nema mi ništa gore u životu nego kad neki umišljeni propovjednici pokušavaju nešto što im ne ide.
A da:
Tvoj drugi post:
Kopija prvog plus ovo:

Tako cuo si pa odluci, biraj mudro rec
je Bozija.Pozdrav
]size=16]I u buduće ako imaš nešto za napisati napiši to ovdje,bez pisanja na moj PM. [/size]
Ala si ratoboran.Ok necu ti pisati na pm.I ovo je forum sa nazivom Homoseksualizam, pa sam pretpostavio da si se zato ukljucio u njega i zato sam govorio o Homoseksualizmu.I usput ovo je samo produzetak teme na koju si ti meni replicirao.A sto se tice mog poznavanja kompjutera i interneta potpuno si upravu, glup sam ko tocilo.Ukljucio sam se skoro i bas nisam najbolje opremljen intelektualno za upotrebu neta, ali uz pomoc Boziju, koji se uvek proslavlja u slabostima a ne u snazi covekovoj, nadam se da cu vremenom uspeti da postgnem po tvom kriterijumu zadovoljavajuc nivo.A sto se tice tvojih zelja i moje odluke da se molim za tebe, samo si me ucvrstio u nameri, sta ces nemogu uvek sve nase zelje da budu ispunjne.Pozdrav :DNeka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena!

Zadnja promjena: amos; pet 21 stu 2008, 00:41; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
amos je napisao/la:
Ala si ratoboran.Ok necu ti pisati na pm.I ovo je forum sa nazivom Homoseksualizam, pa sam pretpostavio da si se zato ukljucio u njega i zato sam govorio o Homoseksualizmu.I usput ovo je samo produzetak teme na koju si ti meni replicirao.A sto se tice mog poznavanja kompjutera i interneta potpuno si upravu, glup sam ko tocilo.Ukljucio sam se skoro i bas nisam najbolje opremljen intelektualno za upotrebu neta, ali uz pomoc Boziju, koji se uvek proslavlja u slabostima a ne u snazi covekovoj, nadam se da cu vremenom uspeti da postgnem po tvom kriterijumu zadovoljavajuc nivo.A sto se tice tvojih zelja i moje odluke da se molim za tebe, samo si me ucvrstio u nameri, sta ces nemogu uvek sve nase zelje da budu ispunjne.Pozdrav :DNeka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena!

To što je ovo forum sa nazivom Homoseksualizam nema nikakve veze.
Znači li to da ako se jednog dana popneš na krov sa nekim samo ćeš o krovu pričati?
To što ne znaš koristiti net ne znači da si glup već samo pokušavaš nešto na krivom mjestu,naprimjer na Radosna Vijest - Zabava - Kompjutori & Tehnologija otvoriš New Topic pod naslovom naprimjer Test i tamo vježbaš
sve mogućnosti opcija.

descriptionHomoseksualnost - Page 24 Emptyposlednji re:-)

more_horiz
Medeni je napisao/la:
amos je napisao/la:

To što je ovo forum sa nazivom Homoseksualizam nema nikakve veze.
Znači li to da ako se jednog dana popneš na krov sa nekim samo ćeš o krovu pričati?
To što ne znaš koristiti net ne znači da si glup već samo pokušavaš nešto na krivom mjestu,naprimjer na Radosna Vijest - Zabava - Kompjutori & Tehnologija otvoriš New Topic pod naslovom naprimjer Test i tamo vježbaš
sve mogućnosti opcija.
Ne ,samo znaci da ako si zainteresovan da se bavis pitanjima koja ti nisu jasna, otvoris temu koja se bavi time i ne smetas u temi koja se bavi Homoseksualizmom, osim naravno ako si zeljan svadje.Hvala na saveteu za vezbanje, probacu. I da imas dve kategorije glup i neinteligentan, glup je povezan sa znanjem kojeg ja jos uvek nemam dovoljno, bar kada je upitanju net i forumi.Tako da ako hocu da pricam o krovu udjem u forum krov i pricam o krovu, osim naravno kada neko replicira kao ti i odvuce me u smeru u kojem ne zelim da idem i to mi nije izgovor, posto cu tu temu da zavrsim ovde i da je preselim ako zelis na neko drugo mesto koje se bavi licnim stvarima, posto kontam da si licno isprovociran necim sto sam napisao, inace nebi reagovao tako burno.I da jos mi trebas reci gde bi zeleo da preselimo diskusiju da ne smetamo drugima, ja sam probao da ti pisem licno ali to ti se nesvidja, zelis publicitet zar ne?U svakom slucaju ovde ce samnom moci da pricas samo na temu Homoseksualizma, sta ce ces, tako je znas treba biti principijalan.PozdravNeka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena!

more_horiz
amos je napisao/la:
Ne ,samo znaci da ako si zainteresovan da se bavis pitanjima koja ti nisu jasna, otvoris temu koja se bavi time i ne smetas u temi koja se bavi Homoseksualizmom, osim naravno ako si zeljan svadje.Hvala na saveteu za vezbanje, probacu. I da imas dve kategorije glup i neinteligentan, glup je povezan sa znanjem kojeg ja jos uvek nemam dovoljno, bar kada je upitanju net i forumi.Tako da ako hocu da pricam o krovu udjem u forum krov i pricam o krovu, osim naravno kada neko replicira kao ti i odvuce me u smeru u kojem ne zelim da idem i to mi nije izgovor, posto cu tu temu da zavrsim ovde i da je preselim ako zelis na neko drugo mesto koje se bavi licnim stvarima, posto kontam da si licno isprovociran necim sto sam napisao, inace nebi reagovao tako burno.I da jos mi trebas reci gde bi zeleo da preselimo diskusiju da ne smetamo drugima, ja sam probao da ti pisem licno ali to ti se nesvidja, zelis publicitet zar ne?U svakom slucaju ovde ce samnom moci da pricas samo na temu Homoseksualizma, sta ce ces, tako je znas treba biti principijalan.PozdravNeka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena!

Dobro cijenim dosljednost i ajmo o homoseksualcima.
Isus je sin,ali ne i Bog,to što se duh Jahvin pojavljivao u Isusu ne znači da je Isus Jahve.
Ova rečenica je samo uvod da mi ne napišeš o tome da je Isus ukinuo zakone,već je dapače i napomenuo nešto u stilu da neće proći ni nebo ni zemlja dok se zakoni ne sprovedu.
Koga zanima točna definicija te rečenice neka je traži u bibliji.
Stalno se ovdje natuca o tome da su homoseksualci grešni,a Jahve pravednik nad pravednicima,svjetlo nad svjetlima i ostale nebuloze.
Amose ti zagovaraš zakon i tvoja je dužnost po tom zakonu da kamenuješ homoseksualaca za koga znaš da on to jest.
Prepostavljam da si nekad na TV-u i u novinama vidio nekog takvog koji je jasno priznao svoju seksualnu opredjeljenost.
Dakle amose jesi li ikog od njih kamenovao ili si samo jak na jeziku tj.pisanju?
Amose jesi li obrezan?
Ako nisi po zakonu će biti blago onom tko tebe smakne.

more_horiz
Medeni je napisao/la:
braslav je napisao/la:

Tako i ti, neces morati cekati milijune godina do Njegovog povratka ta umrijet mozes i danas.

Pa bolje da ti umreš nego ja,tako ćeš prije doći u raj.Very Happy

Hvala sto mislis da sam dostojan raja. Very Happy

more_horiz
Medeni je napisao/la:

Dobro cijenim dosljednost i ajmo o homoseksualcima.
Isus je sin,ali ne i Bog,to što se duh Jahvin pojavljivao u Isusu ne znači da je Isus Jahve.
Ova rečenica je samo uvod da mi ne napišeš o tome da je Isus ukinuo zakone,već je dapače i napomenuo nešto u stilu da neće proći ni nebo ni zemlja dok se zakoni ne sprovedu.
Koga zanima točna definicija te rečenice neka je traži u bibliji.
Stalno se ovdje natuca o tome da su homoseksualci grešni,a Jahve pravednik nad pravednicima,svjetlo nad svjetlima i ostale nebuloze.
Amose ti zagovaraš zakon i tvoja je dužnost po tom zakonu da kamenuješ homoseksualaca za koga znaš da on to jest.
Prepostavljam da si nekad na TV-u i u novinama vidio nekog takvog koji je jasno priznao svoju seksualnu opredjeljenost.
Dakle amose jesi li ikog od njih kamenovao ili si samo jak na jeziku tj.pisanju?
Amose jesi li obrezan?
Ako nisi po zakonu će biti blago onom tko tebe smakne.
Opa sada smo vec na pravom putu,da bi razjasnili jednu stvar.Isus je ili Jahve ili lazov.Zasto to kazem ,jer postoji nebrojeno mesta u novom zavetu gde Isus govori.JA JESAM(Jahve), ja i Otac jedno smo, itd..I sada to je vec tematika o kojoj bi mogli nadugo i nasiroko i ja sam vrlo raspolozen do detalja,naravno koliko mi moje razumevanje dozvoljava, i naravno mislim da na forumu ima dosta zrelijih Hriscana od mene koji bi mogli da mi pomognu u tom poslu.Ali na pravom mestu.Idemo dalje homoseksualci, posto dolazim iz sveta jeli nisam Hriscanin koji je rodjen u crkvi, i naravno vodio sam jako buran zivot koji se satojao iz testiranja svih uzitaka ovoga sveta, i posto sam se kretao u krugovima narkomana i sam bio narkoman, pojam homoseksualizam i homoseksualci mi nije uopste stran, cak sta vise vrlo mi je blizak.Tako ako je tvoje pitanje dali sam upoznao homoseksualca, da jesam, dali sam bio kusan da sam budem, da jesam, dali me je Gospod oslobodio te kusnje, hvala Mu beskrajno da jeste.Amen.I zato ako cemo o bacanju kamenja, mozda bi svako trebao da se zapita ono pitanje koje je Isus postavio goniteljima one bludnice.Ko je bez greha neka prvi baci kamen.Onaj koji se naziva Hriscaninom, a nije svestan koliko mu je Isus oprostio, i spreman je da baci kamen.NIJE HRISCANIN!!!!!I to pred Bogom tvrdim.Prijatelju jedno zelim da ti kazem, da bi samo znao kolika je cena ovog naseg razgovora.Vidis ja se nekrijem iza neke slicice necega sto nisam ja.Ovo na slici jesam ja.I na ovu temu nisam pricao sa ljudima u svojoj sredini, sa pastorom i sa jednim prijateljem, i nekim od staresina u reto centru gde sam ziveo neko vreme sam pricao.I poprilicno reskiram samim tim sto sam se ukljucio u ovu temu.Ono sto sam zeleo je da ljudima koji su u potrebi kazem da ima resenja, da ima nade.I posto si se ti tako lepo i fino i konstruktivno ukljucio, naterao si meda platim cenu koju nisam nameravao da platim.Nadam se i jos uvek molim mom Isusu koji jeste Bog, ja to znam jer me je osvedocio, jer me je oslobodio, jer je uradio za mene stvari koje nijedan covek, nijedan "bog" pre nije mogao, da ce ove reci doci do tvog srca i otvoriti ti oci da vidis nisi upravu sto se toliko ljutis.I da slucajno imam prijatelje koji jos uvek zive u tom problemu, i boje se da priznaju jer znaju da ce se pojaviti neko ko je popio svu pamet ovog sveta, uzeti kamen i baciti hrabro , u ime necega sto uopste ne razume i ne zivi.Ti se postavljas kao da vernici osudjuju a ti si liberalan, ba zasto ako si tako pun razumevanja se ljutis ako neko i slucajno pogresi i pogresno napise nesto, sto te u nekom trenutku samo tvom misljenju dovelo u vezu sa homoseksualcima.Jel te to toliko vredja liberalni i vrlo tolerantni covece.Tako da ako zelis da produbis temu nije problem, verujem da nisam jedini koji zeli da ti ukaze neke stvari.Ali se molim Bogu da ti On ukaze, jer ja sam samo covek koji ima isuvise mana da bi mogao da ti otkrije neke od od ozbiljnih pitanja koja te muce.I smatram da je hrabro pitati te stvari koje tebe muce, mucile su i mnoge pre tebe, Lutera npr., a mucile su i mene.I pitao sam, i dobijao odgovore, jer nisam trazio svadju nego odgovore.I uvek sam znao na kojoj strani zelim da budem.Sa BOGOM.

Neka se ime Gospodnje proslavi medju narodima kroz Njegovu crkvu , kroz one koji su spremni da se odreknu svega radi njegovog Imena.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply