ISUS KRIST je ozdravitelj,terapeut,buduci da je utjelovljne Bozijeg spasenja.U Jakovljevoj poslanici mozemo procitati: "Molitva,ucinjena s vjerom,spasit ce bolesnika". zato ja vjerrujem draga RUTA da ces ti ozdraviti.
Dragi Isuse, molimo te za nasu Rutu,za njen dom.Budi im utjeha i utociste,pomozi Ruti u oporavku,da bi mogla sa zahvaljivanjem slaviti tvoje ime . Amen
Boziji blagoslov svoj mojoj braci i sestrama i hvala na molitvama.Izasla sam iz bonice 3 Nov. i nakon dva dana mi je pogorsalo pa su me ponovo vratili i sada se osjecam malo bolje i vec imam termin 20 NOv. za kemoterapiju,zato vas molim da nastavite sa molitvom jer mi zaista trebaju.Puno vas sve volim i ljubim vasa sestra u Kristu.
Boziji blagoslov braco i sestre,zelim da se svima zahvalim na molitvama ali i da nastavite sa njima jer od ponedeljka pocinjem sa kemoterapijom i za to mi je potrebna snaga i mir koji samo Gospod moze da.
Radosna vijest i zelim da je podjelim sa vama,ja sam imala veliki stepen karcinogeni celija u sebi i poslije operacije(479)i zadnji nalaz je pokazo da sada nakon 4 kemoterapije imam 191 i to je pravo cudo jer moj doktor je bio zadovoljan i kad bi samo za 5 jedinica pao boroj.Samo mogu zahvaliti mom Bogu.Jos jedna dobra vijest da je moja sestra za koju se molim 15 godina pocela da ide u crkvu i da je predala svoj zivot Bogu.Zaista je divan nas Bog