Molila bih sve da se molite za mene jer imam bolove u stomaku i uradili su mi ultrazvuk i nalaz nije dobar.Hvala svima
Ruta je napisao/la:Evo upravo sam dosla od doktora i drugi nalaz ultrazvuka pokazuje da imam tumor i na desnom i na lijevom jajniku.Ne znaju da li je dobrocudni ili zlocudan i zato idem na CT (dubinsko snimanje) 19 Sep a 22 Sep imam zakazano sa ginokologom i najvjerovatnije da ce mi odmah zakazati operaciju.Molim vas samo nastavite da se molite za snagu i fokus samo na Kristu.Hvala vam svima.
Ruta je napisao/la:Hvala svima na molitvama i neka je slava nasem Gospodu.Prvo da vam obavjestim da su me zvali iz bolnice i da su mi rekli da treba tim doktora da me operise tako da cu 2 Oktobra tacno znati kad cu biti operisana a postoji mogucnost i da me operisu i taj isti dan,usvakom slucaju sve vas toplo molim da se nastvite moliti za mene jer mi molitve zaista pomazu i osjecam da su uslisene tako da nekada izgleda kao da se nekom drugom to desava a ne meni jer imam mir u srcu.Boziji blagoslov svima.
|
|