Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Hitno

power_settings_newLogin to reply
+6
Izrail
Pravednik
Debora
ILIJA
Spart
Ruta
10 posters

descriptionHitno EmptyHitno

more_horiz
Molila bih sve da se molite za mene jer imam bolove u stomaku i uradili su mi ultrazvuk i nalaz nije dobar.Hvala svima

descriptionHitno EmptyRe: Hitno

more_horiz
Dragi Gospode,
molimo te u ima Oca,Sina i Duha Svetog,pomozi nasoj sestri Ruti,budi s njom i u njenim trenucima boli,ublazi joj boli,zastiti je tvojom rukom.Daj joj snage podnjeti bolove i izvedi sve na dobro.Ti si bio uvijek nas utjesitelj i lijecnik,molimo te jos jednom za Rutu,oprosti nam sve sto nije bilo dobre s nase strane dragi Kriste,i pomozi nasoj sestri Ruti.Hvala ti sto ces nas uslisiti i vise nego te znamo moliti Amen.

more_horiz
Kao ohrabrenje,iako vjerujem da svima nama poznat je taj dio Biblije navest ću taj odlomak : " A žena neka bolovala dvanaest godina od krvarenja.Mnogo je pretrpjela od pustih liječnika i potrošila sve imanje,a nije od toga imala nikakve koristi.Štoviše,bilo joj samo još gore.Ona ču što se govori o Isusu,dođe među narod straga i dotače se njegova ogrtača.Govorila je u sebi: "Dotaknem li se samo i njegovih haljina,ozdravit ću!" Odmah joj prestade teći krv,i ona na svom tijelu osjeti da je ozdravila od bolesti.Isus odmah osjeti u sebi da je sila izišla iz njega,okrenu se narodu i reče: "Tko mi se dotače haljina?" "Vidiš narod što se tiska oko tebe - odgovoriše mu njegovi učenici - i pitaš:Tko me se dotače?" On baci pogled naokolo da vidi onu koja to učini.A žena,puna straha i sva dršćući,jer je znala što se s njom dogodilo,dođe,pade preda nj te mu kaza sve po istini.On joj reče : " Kćeri,tvoja te vjera ozdravila!Hajde u miru i budi iscijeljena od svoje bolesti! "
Svako dobro i Božji blagoslov Ruta!

more_horiz
Neka te Gospod cuva i neka bude sa tobom,
neka te iscjeli i da ti radost i mir.

more_horiz
Ruta, napisi mi o cemu je rec, ako zelis, da bih taj problem stavio na moju molitvenu listu. Hvala.

more_horiz
Evo upravo sam dosla od doktora i drugi nalaz ultrazvuka pokazuje da imam tumor i na desnom i na lijevom jajniku.Ne znaju da li je dobrocudni ili zlocudan i zato idem na CT (dubinsko snimanje) 19 Sep a 22 Sep imam zakazano sa ginokologom i najvjerovatnije da ce mi odmah zakazati operaciju.Molim vas samo nastavite da se molite za snagu i fokus samo na Kristu.Hvala vam svima.

more_horiz
Puno pozdrava svima i sada vas molim da se molite za mene jer imam operaciju 2 Oktobra u 10 sati.Boziji blagoslov moli

more_horiz
Draga moja Ruta u molitvi sam sa vama. Volim Vas. Isus je sa Vama. zajedništvo

more_horiz
Ruta,molimo se budi samo uz Krista.

more_horiz
Rut, ako ti možemo još nekako pomoći samo kaži.

more_horiz
Ruta je napisao/la:
Evo upravo sam dosla od doktora i drugi nalaz ultrazvuka pokazuje da imam tumor i na desnom i na lijevom jajniku.Ne znaju da li je dobrocudni ili zlocudan i zato idem na CT (dubinsko snimanje) 19 Sep a 22 Sep imam zakazano sa ginokologom i najvjerovatnije da ce mi odmah zakazati operaciju.Molim vas samo nastavite da se molite za snagu i fokus samo na Kristu.Hvala vam svima.

Suosjećam i molim Gospodina za tvoju snagu i prihvaćanje situacije te stavljanje nje na veću slavu Božju.
Rado bih te izručio zagovoru Presvete Djevice Marije koja je majka i žena pa te kao takva najbolje može zagovarati kod Gospodina.
Slava Kristu

more_horiz
Ruta,

Mislim na tebe i svaki dan molim za tebe.

Prije 6 godina i moja majka je imala isti problem, pa je uz molitvu operacija prošla super.

Ja sam imao prošle godine problem sa jetrom, ali se na kraju ustanovilo sa CT-om da ultrazvuk nije dovoljno dobar da se pomoću njega dijagnosticira tumor i uz molitvu je isto sve dobro prošlo.

Molit ću se i dalje za tebe.

pozdrav

Euro

more_horiz
Hvala svima na molitvama i neka je slava nasem Gospodu.Prvo da vam obavjestim da su me zvali iz bolnice i da su mi rekli da treba tim doktora da me operise tako da cu 2 Oktobra tacno znati kad cu biti operisana a postoji mogucnost i da me operisu i taj isti dan,usvakom slucaju sve vas toplo molim da se nastvite moliti za mene jer mi molitve zaista pomazu i osjecam da su uslisene tako da nekada izgleda kao da se nekom drugom to desava a ne meni jer imam mir u srcu.Boziji blagoslov svima. pecanje

more_horiz
Molimo Te Bože za sestru Rutu i Njenu obitelj, čuvaj ih sa svojim anđelima i vodi liječnike svojom rukom..
amen

more_horiz
Ruta je napisao/la:
Hvala svima na molitvama i neka je slava nasem Gospodu.Prvo da vam obavjestim da su me zvali iz bolnice i da su mi rekli da treba tim doktora da me operise tako da cu 2 Oktobra tacno znati kad cu biti operisana a postoji mogucnost i da me operisu i taj isti dan,usvakom slucaju sve vas toplo molim da se nastvite moliti za mene jer mi molitve zaista pomazu i osjecam da su uslisene tako da nekada izgleda kao da se nekom drugom to desava a ne meni jer imam mir u srcu.Boziji blagoslov svima. pecanje

cheers

Hvala dragom Isusu koji te ljubi i koji te je izbavio od smrti. Tako da-u Njegovim rukama si, pa ti vidi kako je to. cheers Nema nista divnije, zar ne??

Your brotha, No Nick. Smile

more_horiz
Evo jednee prekrasne pjesme o molitvi:
O, kako volim molitvu, taj tihi sveti čas,
kad Bogu srce izlijevam i slušam njegov tihi glas!

O, kako volim molitvu,ona vodi me
Pred sveto lice Boga mog, pred noge Kristove!

Kad kucnem Bog mi otvara, sve svoje riznice
I daje mi nebeski mir, svoj mir bez granice!

Pripjev:
Riječ Gospodnja hrabri me: Sluša Bog molitve!
Blagoslov svoj daje mi dok sam još na molitvi! Sleep

more_horiz
Draga Ruta,
budi hrabra,imaj povjerenja Krist je s tobom,a u molitvi smo mi tvoja braca i sestre uvijek s tobom.

more_horiz
Ruta,
budi hrabra.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply