Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Kršćanin koji radi u tvornici duhana

power_settings_newLogin to reply
+8
Istina
Darko
Daniel
Mali princ
Debora
vanja777
dominik
kainos
12 posters

descriptionKršćanin koji radi u tvornici duhana - Page 2 EmptyRe: Kršćanin koji radi u tvornici duhana

more_horiz
dominik je napisao/la:
Kao prvo ne bih se nalazi u kuci kada znam da rat dolazi - bjezao bih, a te tvoje pricice domoljuba i patriota sam se naslusao.

A necu se ohladiti, pod krscanstvom prodajes nauk o ubijanju! Kako te nije sram! Zar je Isus koga ubijao? NE! On je OKUPATORA lijecio (njegovog slugu). Rimljanina!

Hvala Bogu da 1991. nije bilo mnogo takvih koji su bježali od svoje dužnosti, danas bi Osijek bio Ocek, a ovi koji su pobjegli bi u inozemstvu molili boga svog ega da ih oslobodi od osjećaja krivnje.

Još jednom ti kažem, skuliraj se malo, i čitaj pažljivo. Ne srljaj sa zaključcimo pretenciozno. Ja nisam nigdje naučavao ubijanje, nego suprotstavljanje zlu adekvatnom mjerom. A ako ta mjera u svojoj jedinoj ili završnoj soluciji uključuje i ubijanje, valjda je to Božja volja da se zlu stane na kraj na taj način.

descriptionKršćanin koji radi u tvornici duhana - Page 2 EmptyRe: Kršćanin koji radi u tvornici duhana

more_horiz
dominik je napisao/la:
Mali princ je napisao/la:

By the way, Dominik, ako imaš nešto osobno protiv mene, kao što vidim, obrati mi se u privatnoj poruci da to riješimo, hvala...

Nemam nista protiv tebe osobno, niti te poznajem. Ali se protivim nauku kojeg JAVNO naucavas, i tako ti se ja JAVNO protivim.

Onda napadaj taj nauk argumentima, a ne mene insuinacijama.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Znas Mali Prince,ja sam ipak za taktiku sa Bogom,ja ne kazem da ti zastupas ubojstvo ,i rat ,daleko od toga,ali necu zaboraviti covjeka, koga sam srela na standu sa knjigama ,sto mi je pricao.Desavalo se u Hercegovini,bio je zarobljen od srbina,i ovaj mu je rekao:,, bjezi majka me je na polasku u ovaj prokleti rat zaklela nemoj sine ubiti nijednog covjeka'',moram ti reci da mi se i sad kosa dize na glavi kako mi je on to pricao i,, onda sam ja bio sad na redu ,i zarobio sam srbina,i rekao posto me nije ubio onaj srbin,necu ni ja tebe ubiti ,zbog Boga i majke srbina koja me je ostavila u zivotu.''O ovakvim situacijama mogu govoriti samo ljudi kojima je zivot bio na koncu,a u Bibliji pise jasno ne ubij.Ali netko i ako tjelo ubije nemoze dalje ubiti.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
dominik je napisao/la:
Kao prvo ne bih se nalazi u kuci kada znam da rat dolazi - bjezao bih, a te tvoje pricice domoljuba i patriota sam se naslusao.

A u svakom slucaju ja bih se pouzdao u Boga, a ne u mac.

A evo ti i odgovor na tvoju pricu. U Africi ima jedna zena krscanka kojoj su muslimani ubili i muza i djecu a nju je njih 20 silovalo. I ona danas zivi zahvaljujuci Bogu koji ju je izljecio od traumi. Velika je njezina nagrada na nebesima!

A ako mi mozemo pomoci, mozemo pomoci humanitarno, lijecenjem i pomaganjem, a ne macem i ubijanjem.

A necu se ohladiti, pod krscanstvom prodajes nauk o ubijanju! Kako te nije sram! Zar je Isus koga ubijao? NE! On je OKUPATORA lijecio (njegovog slugu). Rimljanina!

Onak koji je ovo pisao je ograničen skroz! Mene da netko hoće silovati, ja bih onako kršćanski mlatnula gdje je najosjetljiviji, i još bih molila Gospoda da mi da snage da izdevetam da on vidi boga svoga!

Jesi li ti normalan , o čovječe, misliš da je kršćanski dopustiti da me netko maltretira i siluje dok ja za to vrijeme slavim Boga?

more_horiz
Sjetila sam se jos jedne price iz Vukovara,kada je jedan hrvat,gledao 10 dana srbina kako se svako jutro moli Bogu,i onda kad je bio u sili da ga ubije,rekao je :,,gledam te 10 dana da se molis Bogu nemogu te ubiti.''Ja znam da su to strasne stvari,ali prvo,kao krscani nebi smjeli dopustiti takva zla,jer ako zivimo po pravilu,,sto zelis da tebi netko cini,cini ti to drugome''ovakve stvari se nebi niti smjele desavati.Ima ratova u Bibliji, sa kojima se ja niti slazem, niti mogu sloziti,ali ih niti neznam zasto ih je Bog dopustio.

more_horiz
Stvar je u slijedećem. U ljudskom tijelu može stanovati i demonski um, programiran od sotone na ubijanje i nasilje. I ne smijemo dopustiti da demonski umovi vladaju svijetom.

Sva sreća pa je Bog dao i mudrih ljudi koji se na razne nenasilne načine bore protiv zla i nasilja.

Ako Bog pokrene vojsku kao što je bilo u Bibliji opisano da uništi nepopravljivo zlo, to je u redu.

Što bi se desilo sa zemljom, sa svijetom kad bi dopuštali da nas netko tlači, ubija i mrcvari?

Ja sam za borbu: NENASILJEM protiv nasilja.

Ako drugčije ne ide, a što onda? Zar ću osuditi onoga koji dok mi spavamo drži stražu da nas obrani od koljača s nožem kojem je na pameti samo ubiti, zaklati....To sam doživjela i sad se ježim...

more_horiz
Dragi Dominice,rijeci mogu biti jako ubojite,ubojitije i ostrije od svakog maca.Ja ne vidim pogresku Princa,u njegovim postovima,cak niti da javno poziva nekoga da bude ubojica,nemoj mu to podmetati,nije pravo pred Bogom,a mozemo lijepim rijecima komunicirati medjusobno,mi smo samo govorili o svrhi,sredstava.A jos dok sam bila mala vise sam voljela kad me je tata jedamput godisnje istukao,nego kad su mi oboje sa mamom drzali predike.Sto znaci nije dobro rijecima tuci,a pogotovu ne nama kao medjusobnoj braci,da se tu dokazujemo velikim rijecima.Kad svi znamo da je rat prokltstvo,i ubijanje je ubojstvo.Pa gledaj strasnu bedu ljudi koji boluju od PTSpija,to su sve ljudi koji su mogli svoje zivote posvetiti,stvaralastvu,izgradnji obitelji.Dosao prokleti rat i vidi.strasno.

more_horiz
Znas Dominice,jos jedamput sam pomno procitala postove,nedaj Daragi Bogo da se vas dvojica sretnete, ti bi Malog Princa u ime pravde caskom u 3 poteza patosirao,dok bi se ovaj jadnik trudio da ti objasni sto je pravo i pravda,malo se smiri i razmisli,ok.ako su ti god.na avatoru ispravne to i pase njima.Ali ,covjece. stani malo........shvati ljude koji su prozivjeli to kao Noemi,i mnogi drugi kad su kod mnogih bile pokrenute iracionalne snage,bez razuma,kad su ljudi molili Boga da svanu,i da jos jednom na danjem svjetlu vide svoje.Nitko i ne govori da je nasilje dobro ali i nasilje rjecima je strasna stvar.

more_horiz
dominik je napisao/la:
Mali princ je napisao/la:

Što ima loše u tome ako mač potegneš u obranu prave stvari? Naprotiv! To ti je dužnost! Zar nisu križari išli u obranu Kristovog groba, zar se nije branilo kršćanstvo ovdje u Hrvatskoj za vrijeme najezde islama? Zar nismo svi pozvani biti vitezi templari kad je u pitanju obrana dobra u ovom svijetu?

Hm...uzaludu ti sva tvoja vjera ako si spreman ubijati i mrziti svoje neprijatelje. Uzaludu ti sve sto pricas po forumu. Uzaludu ti molitve i tvoj izvanska poboznost, Bog vidi tvoje srce, a vidimo i mi jer ga otkrivas.

Dobro prouci Isusov zivot, jesi li ti onaj koji bi bacao vatru s neba na Samarijance, jesi li ti onaj koji macem vreba zivot? Ili zelis biti onaj koji dobrostivo podnosi bicevanje, kamenovanje, mrznju, mlacenje i za te iste ljude bi isao u pakao da se spase?

Nasljedujes li Isusa ili Djavla? Jer Isus je dosao ljubiti neprijatelje i umro je za njih. Dok je Sotona ubojica ljudi od pocetka. Ne mozes piti kalez Isusov i kalez Djavlov!

I Abel i Kajin su bili vjernici i stovali Boga. No samo srce Abela je bilo pravo, dok je Kajin samo izvana se cinio kao vjernik. I cim se prilika ukazala - pokazao je sto mu je u srcu - ubio je brata.

Tijelo je gresno s svojim pozudama, no dosao je Krist da nas oslobodi vladavine grijeha! Molimo Boga i uzmimo u ruke Njegovu bastinu! Da nasljedujemo Krista!

Sa tugom čitam , jer sam doživio takva zla nasrtanja Sotone kroz demoniziranu rulju..Postoji odgovornost našeg cijelog vjerničkog bića da branimo žrtve od ljudi koji su se dali demonizirati i vršiti volju sila zla..
Povijest kršćanstva je puna takvih primjera tragedije ljudskog roda, reformacija i protureformacija imaju svoje krvave tragove..No i reformator i protureformator u obrani od demonizirane rulje suprotne strane učinili su volju Božju kada nisu uživali u mržnji - jer su mrzili zlo a ne vjeru ili naciju.Molim Te, dragi Dominik - kako bi se Ti osječao da nisi branio žrtvu, a kako bi se osječao da si branio.Mi možemo voljeti neprijatelja koji to čini, ali smo dužni spriječiti zlo braneći žrtvu..dužni smo obraniti žrtvu..O , Bože , ne daj da bude takvo nešto - da vidimo a ne činimo, da činimo a ne vidimo!Pogledajmo povijest i kroniku građanskog rata u Americi.Ne moramo gledati filmove, ali možemo pogledati svjedočanstva ratnika i žrtava.Kada se obitelj podijeli na Kainovce i Abelovce Bog plače!Slušajmo Božji plač, gledajmo suze Kristove, slušajmo vapaj Duha Svetog.Mnogi koji su to doživjeli rekli su: Bolje da me nije bilo, bolje da sam umro mjesto njih, bolje da su mene tako pogubili..Krist je pogubljen i za pogubljenike i za žrtve koje se brane..i za pogubljenike pogubljenika..Sud nije završen , jer rat dobra i zla još traje, ne bacajmo zastavu Kristovu..Oprosti nam Bože, kad činimo ono što nećemo, a da vršimo volju tvoju u svim stradanjima u domovini ili u tuđini, znajuči da idemo u vječnu domovinu, gdje ćemo se možda susresti sa najtežim zločincima koji su se pokajanjem spasili krvlju Kristovom, i čuti glas - hvala što si branio one kojima sam zlo činio.O daj nam Bože razuma i snage da možemo koristiti pravo da budemo djeca Božja, ne uvedi nas u napast već nas izbavi od zla..Jer sud zasjeda, Nebeski sud..Zato je najbolje osvijetliti zemlju evanđeljem ..Što kažemo kad rulja navali na žrtvu a mi nismo učinili evanđeosku službu da spriječimo demoniziranje njihove duše Riječju i ljubavlju Kristovom u miru a zlo za koje smo mi odgovorni pokaže se u ratu na našom obitelji..

Zadnja promjena: ; ned 07 sij 2007, 13:30; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>Sjetila sam se jedne krscanske price.
Noc,u parku slabasne svetiljke, a u daljinji,jauk zapomaganje djevojke,koja se ocito bori sa nasilnikom.
Razmisljam,mozda je kriva,mozda ga je prevarila,a sam imam takvu bol u dusi,mozda je zasluzila,krkljanje se cuje jace,ja polako pod svojim bolom vucem noge,vjetric piri,a grad kao da nema nikoga,opet poziv zapomaganja,mislim ,da li da pridjem ili ne.Sto cu se mjesati,ako je zasluzila pravo joj i budi,ako je jaci od mene,samo cu nastradati,navuci policiju i sud na sebe,pa zar mi to i treba,ma idem dalje,a u meni sve nesto zastajkuje,stani vidi barem,mozda bi mogao pomoci.U djelicu sekunde, menjam svoju odluku,krecem brzim ,trcecim ,koracima u smjeru odakle dolazi zapomaganje,i stvarno imao sam prava,kiklop,ogromna ljudeskara srucio se na slabasno drhtuce zensko tjelo,divlja,Zgrabio sam ga,poceo se hrvati,uhvatio se u kostac,sa njim osjecao sam da je jaci,bolilo me svuda,poceli su pucati savovi mog odjela,a mislim i moje kosti,nakon par minute uzasne borbe kiklop je skocio i poceo bjezati,ne mislim od moje sile da je to napravio.Prisao sam jadnom zenskom stvorenju,svom slomljenom,izgrebanom i pitao :,,smijem li zvati hitnu pomoc,ona me je njemo gledala'',i jako jos ustrasena nista ne rece,a onda,sam pitao jos jednom:,, moram zvati policiju'',prosaputala je:,, samo jos malo'',mislio sam sto ako optuzi sad mene,imao sam straha,a onda sam joj rekao :,,smijem li sad zvati pomoc'',tiho je rekla :,,dodajte mi ruku'',to sam odmah napravio,ali kao da me neka struja protesla,pa ja znam dodir ove rucice,ne ,ne,to nije to pocelo mi se srce gusiti,nemam zraka,kad je ona rekla :,,hvala ti tata ti si me spasao''.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
"Čuli ste da u Mojsijevu zakonu piše: 'Oko za oko, zub za zub!' A ja vam kažem: Ne opirite se zlotvoru! Pljusne li vas, naprotiv, tko po jednom obrazu, okrenite mu i drugi! Ako bi se tko htio s tobom parničiti da ti otme košulju, daj mu i svoj ogrtač. Primoraju li te rimski vojnici da im poneseš opremu jednu milju, ponesi ju dvije.
(Matej 5,38-41)

"Čuli ste da u Mojsijevu zakonu piše: 'Ljubi svoje bližnje, a mrzi neprijatelje!' A ja vam kažem: Ljubite i svoje neprijatelje i molite se za one koji vas progone! Tako ćete se ponijeti kao prava djeca svojega nebeskog Oca, koji daje da njegovo Sunce izlazi i nad zlima i nad dobrima te da kiša pada i pravednicima i nepravednicima. Jer ako volite samo one koji vas vole, kakvu nagradu možete očekivati? Ne čine li tako i pokvarenjaci? Ako ste ljubazni samo prema svojoj braći, po čemu se razlikujete od drugih? Tako postupaju i neznabošci. Budite, dakle, savršeni kao što je savršen vaš nebeski Otac." (Matej 5,43-48)

Kad su ostali učenici vidjeli što se zbiva, upitaju: "Gospodine, da ih napadnemo mačem?" te jedan od njih zamahne na slugu velikog svećenika i odsiječe mu desno uho. Ali Isus reče: "Pustite! Ne opirite se više!" Dotakne zatim sluzi uho i iscijeli ga. (Luka 22,49-51)

...pa dozovu apostole, išibaju ih, zapovjede im da ne govore u ime Isusovo pa ih otpuste. Oni pak odu ispred Vijeća radosni što bijahu dostojni podnijeti pogrde za Ime. (Djela 5,40-41)

Kad su to čuli, uskipješe u srcima i počeše škripati zubima na njega. Ali on, pun Duha Svetoga, uprije pogled u nebo i ugleda slavu Božju i Isusa gdje stoji zdesna Bogu pa reče: "Evo vidim nebesa otvorena i Sina Čovječjega gdje stoji zdesna Bogu." Vičući iza glasa, oni zatisnuše uši i navališe jednodušno na njega. Izbaciše ga iz grada pa ga kamenovahu. I dok su ga kamenovali, Stjepan je zazivao: "Gospodine Isuse, primi duh moj!" (pa) se baci na koljena i povika iza glasa: "Gospodine, ne uzmi im ovo za grijeh!" Kada to reče, usnu. (Djela 54-60)

Ovo sto govorim ne govorim od sebe. Ja samo ponavljam Rijec Bozju! Jer ja ne znam sto ste vi prosli, ali Bog zna i on ce nam svima suditi. Ali to ne mijenja Bibliju. Niti ono što je Krist rekao.

Zao mi je ako se je tko nasao povrijedjen, pogotovo Mali Princ. Ali ja nisam dosao skakljati usi, toga ima dovoljno, ja sam dosao govoriti istinu, svidjalo se to ljudima ili ne. Ja bih htio da vas tuga dovede do razumijevanja Bozjeg nauka, da vase rane koji su vam drugi nepravedno nacinili iscijele spoznajom da tako je i Krist patio i dalje ljubio te koji su mu to činili. Da to samo povecava slavu Bozju i vase blago na nebesima. Svi apostoli su bili mrzeni, progonjeni i ubijani. I to od onih koji su se pravili Bozjim slugama. Te i od pogana koji nisu htjeli priznati Boga.

Stihovi koje sam vam naveo - to je Bozja volja. Mi smo pozvani da nasljedujemo Krista, a ne hedonista. Nije Bog radi nas, nego mi radi Boga.

Osam stranica je napisano radi toga treba li ili ne svetkovati subotu, sto je samo doktrina nekih denominacija, a kada ja kazem da treba patiti ako smo Kristovi nasljedovatelji i da treba ljubiti neprijatelje i slusati Kristove zapovjedi, nema nikoga da uz mene stane. Ali neka bude tako.

Moliti cu se za ovaj forum i vas na njemu. Neka vas Bog blagoslovi spoznajom Kristovog Zakona ljubavi cak i prema neprijateljima, ubojicama i zlotvorima. Jer sve to bijashmo i mi. Ah, koliko bi zelio da se u Hrvatskoj postave na noge novi Petri, Pavli i Stjepani.

more_horiz
dominik je napisao/la:

Osam stranica je napisano radi toga treba li ili ne svetkovati subotu, sto je samo doktrina nekih denominacija, a kada ja kazem da treba patiti ako smo Kristovi nasljedovatelji i da treba ljubiti neprijatelje i slusati Kristove zapovjedi, nema nikoga da uz mene stane. Ali neka bude tako.

Dragi Dominiče,

ja stojim uz tebe. Ljudi koji su stvarno predali život Kristu biti će mirni poput janjeta i kad im netko uperi pištolj u glavu. Bez Kristovog dopuštenja ispaljeni metak nas ne može ubiti, no i ako nas ubije znamo da je došlo naše vrijeme i odlazimo Kristu. Ljudi koji nisu predani Kristu reagiraju u tijelu i žele se braniti, smišljaju opravdanja za nasilje i sl.
Kad čitam svjedočanstva kršćanskih mučenika, ja ne vidim da su oni na zlo odgovarali zlim već naprotiv, blagoslivljali su i molili za svoje mučitelje.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Ja bi voljela Dominice,ali onako pravo da se ispricas,a mogu vjerovati tvojim molitvama, samo ako poneses dvije milje opremu.A vec ,smo te i prije zvali na molitvu ,i tebe i sve ostale,mi smo samo ljudi i treba nam se moliti pred Bogom, jedni za druge,imaj sa nama bratskoga duha, i onda kad pogrjesimo,i onda kad se krivo razumijemo,duh njeznosti nam treba.Pa zar nam nije dosta ,sto se u ovoj teskoj borbi izmedju dobra i zla ,moramo tako jako boriti,a medjusobno si mozemo u divnom Kristovom duhu sve objasniti,nisam shvatila ono sa subotom-i ovo da nema nikoga uz tebe stati,pa mi nismo tu da se hrvemo,nego fino prodiskutiramo,pa sve sto vidim da ti bolje znas,objasnis,dokazes prihvatit cu ako sam pametna-jer smatram da pametan uvijek uci a
onaj drugi uvijek sve zna.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Feba je napisao/la:
dominik je napisao/la:

Dragi Dominiče,

ja
stojim uz tebe. Ljudi koji su stvarno predali život Kristu biti će
mirni poput janjeta i kad im netko uperi pištolj u glavu. Bez Kristovog
dopuštenja ispaljeni metak nas ne može ubiti, no i ako nas ubije znamo
da je došlo naše vrijeme i odlazimo Kristu. Ljudi koji nisu predani
Kristu reagiraju u tijelu i žele se braniti, smišljaju opravdanja za
nasilje i sl.
Kad čitam svjedočanstva kršćanskih mučenika, ja ne
vidim da su oni na zlo odgovarali zlim već naprotiv, blagoslivljali su
i molili za svoje mučitelje.

upravo tako, znamo da naš neprijatelj NIJE tjelesan, znamo da nam šake
i puške ne mogu pomoći u tom sukobu koji traje već 2000 godina i dolazi
na vrhunac...

naša borba je duhovne prirode, protiv vlasti, poglavarstva, vrhovništva
u duhovnom svijetu ovog planeta, i imamo veliko naoružanje iz Efežana
6:10-20, i takvo naoružanje bi trebali svi kršćani imati, jer da SVI
kršćani zapravo i koriste takvo naoružanje, nikakvi tjelesni sukobi ne
bi se dogodili...

svima nam je dana moć Duha Svetoga činiti čuda, istjerivati đavle ili
pak moliti na nadnaravne načine, no pitanje je samo koliko vjere imamo
to iskoristiti u takvoj nekoj situaciji...

koliko vjere bi trebali imati reći "odlazi u Ime Isusa Krista" demonu u
nekom nasilniku ili pokraj njega koji ga kontrolira, bez podsmjeha da
se to neće ostvariti, bez suzdržavanja?

zar ne znamo da je Riječ Božja jača od dvosjeklog mača? a ako
dvosjeklim mačem možemo ubiti svakog neprijatelja u tijelu, koliko
možemo zapravo biti svjesni da nam je neprijatelj duh koji je u njemu i
kojemu ne smeta dvosjekli mač od čelika nego dvosjekli mač Duha...

no ipak, zbog pomanjkanja vjere u nekim situacijama i zbog pravednosti
radimo onakve stvari kao što je čovjek koji je išao obraniti djevojku
od nasilnika ili pak uzimamo pušku i branimo svoje...

eh, to gorušćino zrno...Smile

more_horiz
Reformatori su se branili i fizički i svim oružjem Božjim protiv pakosti..Oni koji su napustili Jeruzalem kada je bio pod opsadom rimljana - spasili su fizički život..No prema Otkrivenju - tko se mača laća od maća će..Čut ćemo glasove o ratovima, čujemo i vidimo, držimo sve zapovjesti Božje u patnjama i stradanjima, u nevoljama koje dolaze na svijet - imat ćemo muke Jakovljeve- vidjet će Nebo da li smo ostali vjerni Svim Zapovijestima
- Zakon- upisan u srcu, ako prije toga pobjedimo babilonske grijehe i ne budemo sudionicima tih grijeha Otkrivenje 18,1-5.Anđeli će nas zaštititi
u toj posljednjoj bitki ako imamo pečat Bog na svojim čelima..
Da Dominiće.Idi i tako čini.

more_horiz
Što bih ja rekao na ovu temu...kao prvo za oružjem ne bih potezao...kao i kršćani iz Jeruzalema, koji su pobjegli u obližnji gradić u Pelu kada se rimska vojska nakratko povukla, možda bih tako postupio...znate o čemu govorim, Jeruzalem 70 god...jedan kršćanin iz Amerike je u 2. svjetskom ratu, amerikanci vs. japanci...nije htio uzeti oružje, bio je saniter...izvukao je iz ponora 70 vojnika, akcija je trajala 12 sati, i pritom je sam bio ranjen...dobio je najviše odličje, koje su dobijali većinom predjsednici i neki rijetki...a bili su skeptični prema njemu, zato što nije htio uzeti oružje...no treba uzeti u obzir i Valdenžane koji su živjeli u Pijemonstskim dolinama...rimska križarska vojska je dolazila u više navrata da ih iskorijene zbog krivovjerja...sigurno je da su se branili, bacali su veliko kamenje na njih...ovo je teško pitanje...ima vas npr. oko 500...živite mirno u nekim planinama i dolazi vojska da vas uništi...što uraditi, pitanje je sad...

more_horiz
Krizostom je napisao/la:

ovo je teško pitanje...ima vas npr. oko 500...živite mirno u nekim planinama i dolazi vojska da vas uništi...što uraditi, pitanje je sad...

Jedno od rješenja je pasti na koljena i vapiti Bogu neka bude Njegova volja.

more_horiz
možda je dobar primjer David koji je uvijek, pod napadom ili pod progonom vidio Jahvinu Volju i vjerom znao da ga Jahve može spasiti od bilo čega...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply