aha, baš bih si mogao predočit da si ko leonida s te slike.
Bhakti je napisao/la:aha, baš bih si mogao predočit da si ko leonida s te slike.
crusader je napisao/la:EJCrusader,daj ti nama malo ljepse slike na forumu,prepascu se pa necu raditi niti jednom danom,malo nesto finoga nam daj umirujuceg ili.........brisem svega cega se plasim,ili sto je ruzno.</BLOCKQUOTE>Bhakti je napisao/la:ovo je bio dobronamjerni i logičan savjet. a ti to
shvati kao napad ako hoćeš. samo zapamti da ćeš takvim ratničkim stavom
prema svemu, malo naučiti u životu.
"ratnički stav"? Opet ispadam željnim krvi i mesa?
crusader je napisao/la:U TOM SLUČAJU, ZA NEDJELJU KAO NERADNI DAN BORIT ĆU SE DO ZADNJE KAPI KRVI!!!
crusader je napisao/la:Vidiš, to mi nije palo na pamet. Zvuči kao savršeni ultimatum.
crusader je napisao/la:Zvučat će pomalo fanatično sad ovo:
KC (ne)preporučuje raditi nedjelju. Donešen je takav politički zakon u HR, da su nedjelje radne. Bozanić više ništa ne poduzima. Ja osobno mogu onda kršiti takav "gnjusni" zakon, svidjelo se to mojim šefovima ili ne. Od katoličke crkve mogu svašta očekivat, i svaka nada blažena je.
Moj savršeni 'ultimatum', tj.udarac bio bi upravo suprotstaviti se zakonu, politici i reći "ne dolazim u nedjelju na posao". No, nemilosrdni šefovi gledat će prvu priliku kad će mi nešto najbolje trebat, da me onda iskritiziraju.
crusader je napisao/la:Cuj na tvom mjestu bih otisla i rekla:,,molim slobodnu nedjelju iz mojih vjerskih razloga'' odratit cu to drugim danom i mislim da ima kompromisa.Evo ti jos jednog mog iskustva ako je mene prof.iz marksizma primio u petak na ispit a ne u subotu,sto da ti kazem,samo treba biti hrabar.A slazem se s tobom da je posljednje vrijeme da je sve cudno jer...srebroljublje je korjen sviju zala''</BLOCKQUOTE>NE ZANIMAJU "NJIH" NEDJELJE. "Njih" zanimaju skupi lusksuzni automobili, da ima tko umjesto "njih" raditi, a naravno, i da im je stomak pun! Nekome guzica ostaje sita, neko radi ko' konj. Čudan je ovaj materijalni svijet... Čudna koza... čudna krava.. sve je čudno. (Malo sam ljut, dolazi opet nedjelja)
crusader je napisao/la:Izvlačiti se od rada ili baktati se s onom beskompromisnom cigan-bandom, još te proglase prvorazrednom lijenčinom! (Isus je šutio)...
crusader je napisao/la:Mislis da ne bi bilo grijeh raditi nedjeljom ako je povisena placa??????</BLOCKQUOTE>Nedjelja bi trebala ostati radna sa nekim povišenim plaćama? Dobro da biskup nije rekao, nek ljude podmite s više novaca.
|
|