Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Vatikan: "Katolička crkva je jedina Kristova crkva&quot

power_settings_newLogin to reply
+6
Istina
DraganZ
Justin
Izrail
imhotep
Bhakti
10 posters

descriptionVatikan: "Katolička crkva je jedina Kristova crkva&quot - Page 2 EmptyRe: Vatikan: "Katolička crkva je jedina Kristova crkva&quot

more_horiz
Dragi ljudi.. evo ja kao katolik se ne slažem sa izjavama iz Vatikana.. Nije istina da je Katolička crkva jedina koju je Isus osnovao i da će takva ostati, da bi to bila istina trebali bi nas katolike prvo prestati učiti krivoj nauki....Hvala Bogu na BIbliji, njegovoj zapisanoj riječi inače bi do kraja života vjerovala krivo..

descriptionVatikan: "Katolička crkva je jedina Kristova crkva&quot - Page 2 EmptyRe: Vatikan: "Katolička crkva je jedina Kristova crkva&quot

more_horiz
Treba vjerovati i djelovati samo po Bibliji, jer samo tako ćemo poštovati Božiju riječ..no, kao Krščani mi se trebamo nalaziti u nekoj zajednici i to ne treba osuđivati.. Katolici su moja zajednica, no ako nedjeluju po Bibliji ja se više neustručavam reći istinu pa kaka-god im reakcija bila..

more_horiz
Jao svakom biću koji izmjenjuje Božiju riječ...Tako da iskreno se bojim za neke svečenike, pastore...no, oni kao izabranici tj. Božiji autoritet na Zemlji odgovorni su za svakog čovjeka u njihovoj zajednici tj. za sve i jednu dušu...Zato bilo bi dosta provođenja krive nauke u sve i jednoj zajedni...

more_horiz
Dakle, opet možemo ispočetka: što/tko je istinska Crkva Božja?

Tko može svijetliti u tami? Tko može slaviti Boga Ljubavlju? Tko može nazvati Boga svojem Ocem? Taj koji može svijetliti u tami, koji može slaviti Boga Ljubavlju i koji može biti pravo dijete božje i poslušan Božjem Zakonu taj je istinska Crkva u kojoj prebiva Duh Sveti.

more_horiz
Tocno i sad pogleda oko sebe kaoja to Crkva radi?Strefit cete infarkt na karu (nedaj Boze) kad svatih da ih skoro ni nema...

more_horiz
Nijedna Crkva kojoj je papa na čelu nije Kristova

more_horiz
Ne slažem se ni sa tom izjavom! Svi koji vjeruju u Isusa kao Spasitelja svoga, su Isusovi sljedbenici, a Papa koji je na Čelu Katoličke crkve također vjeruje u Isusa, tako da mi jesmo CRKVA BOGA SAMOGA; kao i ISUSOVA CRKVA! Tako da ne priznajem takve izjave..Mislim da si izrekao riječi koje nose jako veliku težinu, čovjek si, a usudio si se to reći. Poštuj ostale svih vjera, kao što i drugi poštuju TVOJE!

more_horiz
Što je uopće CRKVA?
Na temelju Božje Riječi, to je ZAJEDNICA VJERNIH.
A ja osobno vjerujem da VJERNIH ima posvuda na ovom našem planetu (čak i tamo gdje mislimo da ih nema).

A možda ih nema baš tamo, gdje mislimo da ih ima...

Samo budimo MI vjerni, pa ćemo onda lakše prepoznati tko NIJE vjeran...ako baš želimo to znati prepoznavati...

more_horiz
inliner je napisao/la:
Nijedna Crkva kojoj je papa na čelu nije Kristova

Možeš li malo argumentirati, umjesto da nasjedaš na ekstremističku demagogiju?

more_horiz
Ne slažem se sa tom izjavom,jedina prava crkva su oni koji sljede Isusa Krista,dakle sljedbenici njegove riječi.zajedništvo

more_horiz
slažem se... a to znači da se prava crkva zapravo sastoji od iskrenih pojedinaca raštrkanih po mnogim crkvama.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply