Istina je napisao/la: Pa slusajte primitivaca ima i medu zenema i muskarcima samo sto su muski po rodenju jaci, a ko jaci tlaci.
Salim se!
Mislim oni mogu demonstrirati svoju snagu na svakakve nacine i zato vise cujemo na nasilju prema zenama,ali isto tako muskarci moraju ispuhati negdje svoje hormone tako da nazalost neki to rade na zenama.Ali mislim da su zene tu krive isto tako sto su mnoge nasprem muskarcima zauzele podlozan stav, a mnoge su ga zauzele zato sto misle (mislim na krscane) da je to Bozija volja, a nije.A na tome mozemo zahvaliti i vodama crkava i svecenicima jer sa propovjedaonica upravo to uce podloznost zena i kad se ti nekom osim Kristu podlozis onda mu dajes "moc" nad svojim zivotom i onda ako je osoba primitivna i ne razumije Bibliju dolazi do ovih stvari.....
U potupunosti se slažem s tobom,joj kad pomislim da žena trpi zlostavljanje bilo koje vrste i to još kao mora ,da bi bila žrtva na slavu Božju,joj strašno koji primitivizam,taj nebi sa mnom ni dan živio.
Jadne ženice,srce mi se cjepa kad pomislim,one vječite grešnice a on pravednik pa udri po njoj da istjera pravdu,užasssssssss
Na žalost žena mora izboriti svoje mjesto u obitelji,crkvi,društvu jer inače je već u startu gubitnica.A još kad počnu svakakva tumačenja Biblije pa mora ovo pa mora ono jojjj evo već mi nije dobro od te pomisli.
Mi smo nježna i divna bića, ali nažalost rijetki muškarci to zaista i otkriju.