Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Moralnost muškaraca

power_settings_newLogin to reply
+6
Bhakti
Konin
dominik
Feba
Trešnja
Istina
10 posters

descriptionMoralnost muškaraca - Page 2 EmptyRe: Moralnost muškaraca

more_horiz
Ja samo jedno znam,da je zapovjed,,sto hoces da tebi netko cini,to ti cini njemu,i kad bi se i muskarci i zene drzale toga,bilo bi pred Kristom svima dobro,a vec tu na zemlji bi zivjeli sretno,zahvalna sam Bogu,kad vidim da medju nama ima i takvih zena i takvih muskaraca.A mislim da se radi u mnogome od ruralne i urbane svijesti.A kod krscana od posvecenosti i ne posvecenosti.

more_horiz
Pa slusajte primitivaca ima i medu zenema i muskarcima samo sto su muski po rodenju jaci, a ko jaci tlaci.Very Happy Salim se!
Mislim oni mogu demonstrirati svoju snagu na svakakve nacine i zato vise cujemo na nasilju prema zenama,ali isto tako muskarci moraju ispuhati negdje svoje hormone tako da nazalost neki to rade na zenama.Ali mislim da su zene tu krive isto tako sto su mnoge nasprem muskarcima zauzele podlozan stav, a mnoge su ga zauzele zato sto misle (mislim na krscane) da je to Bozija volja, a nije.A na tome mozemo zahvaliti i vodama crkava i svecenicima jer sa propovjedaonica upravo to uce podloznost zena i kad se ti nekom osim Kristu podlozis onda mu dajes "moc" nad svojim zivotom i onda ako je osoba primitivna i ne razumije Bibliju dolazi do ovih stvari.....

more_horiz
muskarci moraju ispuhati negdje svoje hormone

Ne bih se slozio. Nismo robovi tijela - u Kristu je pobjeda, a nas tjelesni (stari) covjek je razapet na kriz.

Naravno, kod onih koji zele na kriz. Koji ne zele, ti niti nisu slobodni. Sad

more_horiz
dominik je napisao/la:
muskarci moraju ispuhati negdje svoje hormone

Ne bih se slozio. Nismo robovi tijela - u Kristu je pobjeda, a nas tjelesni (stari) covjek je razapet na kriz.

Slazem se sa Dominikom. Ovo je prava REČ.
Samo ću doložiti: Moralnost muškarca nije nikakva, ako se njegov život ne slaže sa Biblijom.
Amen.

more_horiz
Istina je napisao/la:
Pa slusajte primitivaca ima i medu zenema i muskarcima samo sto su muski po rodenju jaci, a ko jaci tlaci.Very Happy Salim se!
Mislim oni mogu demonstrirati svoju snagu na svakakve nacine i zato vise cujemo na nasilju prema zenama,ali isto tako muskarci moraju ispuhati negdje svoje hormone tako da nazalost neki to rade na zenama.Ali mislim da su zene tu krive isto tako sto su mnoge nasprem muskarcima zauzele podlozan stav, a mnoge su ga zauzele zato sto misle (mislim na krscane) da je to Bozija volja, a nije.A na tome mozemo zahvaliti i vodama crkava i svecenicima jer sa propovjedaonica upravo to uce podloznost zena i kad se ti nekom osim Kristu podlozis onda mu dajes "moc" nad svojim zivotom i onda ako je osoba primitivna i ne razumije Bibliju dolazi do ovih stvari.....

U potupunosti se slažem s tobom,joj kad pomislim da žena trpi zlostavljanje bilo koje vrste i to još kao mora ,da bi bila žrtva na slavu Božju,joj strašno koji primitivizam,taj nebi sa mnom ni dan živio.
Jadne ženice,srce mi se cjepa kad pomislim,one vječite grešnice a on pravednik pa udri po njoj da istjera pravdu,užasssssssss
Na žalost žena mora izboriti svoje mjesto u obitelji,crkvi,društvu jer inače je već u startu gubitnica.A još kad počnu svakakva tumačenja Biblije pa mora ovo pa mora ono jojjj evo već mi nije dobro od te pomisli.
Mi smo nježna i divna bića, ali nažalost rijetki muškarci to zaista i otkriju.
flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower

more_horiz
Trešnja je napisao/la:

U potupunosti se slažem s tobom,joj kad pomislim da žena trpi zlostavljanje bilo koje vrste i to još kao mora ,da bi bila žrtva na slavu Božju,joj strašno koji primitivizam,taj nebi sa mnom ni dan živio.
Jadne ženice,srce mi se cjepa kad pomislim,one vječite grešnice a on pravednik pa udri po njoj da istjera pravdu,užasssssssss
Na žalost žena mora izboriti svoje mjesto u obitelji,crkvi,društvu jer inače je već u startu gubitnica.A još kad počnu svakakva tumačenja Biblije pa mora ovo pa mora ono jojjj evo već mi nije dobro od te pomisli.
Mi smo nježna i divna bića, ali nažalost rijetki muškarci to zaista i otkriju.
flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower

Ti se slazes sa mnom ja sa tobom naravno,ali ovdje raspravljamo o moralnosti muskaraca??lol! Ali mislim da moralnost muskaraca svijet krscana nekako zanemaruje...Vazno je samo dali je zena krotka i ponizna, dok je muskima svasta dopustene, pa se to komentira" a to je samo musko..."Mrzim taj komentar...On je samo musko?Sto znacim?Moze li mi neki muskarac to objasniti?Very Happy Gdje to pise u Bibliji?I zasto se uvijek recimo pa cak i medu krscanima kad muskarc vara zenu to je nekako "prihvaceno", a akad zena prevari muskaraca to je tragedija.....???

more_horiz
Istina je napisao/la:

Ali mislim da moralnost muskaraca svijet krscana nekako zanemaruje...

Pod etiketom kršćanstva se trpa sve i svašta, ali ljudi u Kristu koji razumiju da nas je Bog pozvao na sveto življenje uopće ne zanemaruju moralnost muškarca. Od njih se itekako očekuje da budu na visini.

Vazno je samo dali je zena krotka i ponizna, dok je muskima svasta dopustene, pa se to komentira" a to je samo musko..."

Moram priznati da to nisam čula.

I zasto se uvijek recimo pa cak i medu krscanima kad muskarc vara zenu to je nekako "prihvaceno", a akad zena prevari muskaraca to je tragedija.....???

Tragedija je kad ljudi koji se zovu kršćanima uopće ne vode kršćanski život, kad im je Gospodin na ustima ali ne i u srcu. Tragedija je što pastiri lokalnih zajednica ne brinu između ostalog i o disciplini svojih "ovaca".

more_horiz
Dobro si rekla Pastore nije briga za kvalitetu ovca nego za njihovu kvantitetu.Da oni mogu reci ja imam toliko i tolko ovaca u svoj Crkvi i sto ih je vise ja sam bolji Pastor....I naravno trebalo bi biti kao sto ti kazes da smo svi jednaki i da je svacija moralost ista,ali opet kazem na zalost nije...poslusaj sto se propovjeda sa nekih propovjedaonica....

more_horiz
Istina je napisao/la:
I naravno trebalo bi biti kao sto ti kazes da smo svi jednaki i da je svacija moralost ista,ali opet kazem na zalost nije...poslusaj sto se propovjeda sa nekih propovjedaonica....

E, pa tu leži odgovornost onih koji ih slušaju.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Istina je napisao/la:
Dobro si rekla Pastore nije briga za kvalitetu ovca nego za njihovu kvantitetu.Da oni mogu reci ja imam toliko i tolko ovaca u svoj Crkvi i sto ih je vise ja sam bolji Pastor....I naravno trebalo bi biti kao sto ti kazes da smo svi jednaki i da je svacija moralost ista,ali opet kazem na zalost nije...poslusaj sto se propovjeda sa nekih propovjedaonica....

Draga istina,i za to ima rjesenje biblija.....proklet da je covjek koji se ugleda na covjeka......A pastori nekih propovjedaonica ce ite kako dati odgovor,prvo za sebe a onda i za stado,ovdje vidim prednost,nas vjernika,mi cemo samo za sebe odgovarati,stoga nam valja voditi uredan i cist zivot.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Pravo kazes,ali opet napominjem Pastiri su oni koji vode ljude u zablude...

more_horiz
Budući da sam pročitao temu o moralnosti žena, htio sam otvoriti nešto po pitanju muškaraca - međutim iskoristit ću ovu, već otvorenu temu.

Sestre, problem muškaraca nije toliko njegovo odijevanje i slično. Pogledamo li Bibliju - vidjet ćemo da je žena stvorena da pomaže muškarcu. Stvorena je da mu ugodi. I to je jednostavno u njezinoj prirodi. Stoga se žene i muče šminkati, hodati u štiklama i oblačiti izazovnu odjeću koja je nepraktična, polugole hodaju zimi - da bi ugodile muškarcima! To je u njihovoj prirodi!

Međutim, problem su muškarci koji nisu dovoljno hrabri i odani kršćani da ne budu svjetovni i tjelesni. Problem su muškarci koji nisu dovoljno muško da budu glava svoje obitelji. Da vole svoju ženu (i ne trče ko muhe bez glave za drugim ženama - pa makar i u mislima, da se ne okreću za drugim ženama), da vole svoju obitelj, da se skrbe za nju. Da žive kršćanskim životom i uzmu svoju poziciju koju im je Bog dao. I zbog svega toga žene postaju "ravnopravne", to jest postaju dominantene u obitelji, u ckrvi... A muškarci su mali, sitni, beskičmenjaci koji ničem ne služe - sve vode žene. A naravno, to žene u konačnosti ne čini sretnima - jer su stvorene da ugode muškarcu pa troše sate i sate pred ogledalom, na nogama imaju žuljeve od peta itd. - sve ne bi li ugodili tim beskičmenjacima (muškarcima) koji su bekarakterni u smislu da budu 
muško i zaštite svoje žene i brinu se za njih i budu ti na koje se ona može osloniti - a ne da na kraju se ona mora osloniti sama na sebe - a često se i on nasloni na nju dok istoveremeno vrti glavom za drugim ženama nemoralno odjevenim.

To je jedan začaran krug Sotoninog Edena. Nažalost, mnogi su kršćani dijelom toga! To je Laodiceja! To je današnja crkva i današnje kršćanstvo u svijetu! Ali to nije Biblija!

more_horiz
jony je napisao/la:

a često se i on nasloni na nju

:lol!:

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply