Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Zdrav dijalog

power_settings_newLogin to reply
+4
RahatLokum
cubela
Trešnja
Totus Tuus
8 posters

descriptionZdrav dijalog - Page 2 EmptyRe: Zdrav dijalog

more_horiz
Dina je napisao/la:
...kako mozes tvrditi da neko nije opomenut,evo ja sam to ucinila,a tebe nisam opomenula...

Pohvalno je da si ga opomenula. Problem ne predstavlja sto su moderatori ucinili prema njemu. To ostavljam vama na volju. Moje je da upozorim na neprihvatljivo ponasanje, a vi dalje sto ucinite... u Bozje ruke. No, ono sto jeste meni problematicno je da se svi sudionici kazne zakljucavanjem cijele teme. To je po meni vrlo nepravedno. Ukoliko smatras da mene treba opominjati zbog izjava, slobodno to ucini.

Dina je napisao/la:
...ako imate imalo dobre volje trebali bi se prvo ne smrtno uvrijediti,jer vjere koje upraznjavate to su u sukobu s ovim sto se desilo.

Nisam se ja nista smrtno uvrijedio?! Nema to veze sa mnom, nego samo primjecujem nepravdu da se tema zakljuca za sve sudionike, ni krive, ni duzne. A mislim da osjecaj pravednosti nije u sukobu s niti jednom duhovnoscu.

Dina je napisao/la:
A drugo, ljudski je grijesiti, trebate se ispricati jedan drugome, kako bi se dalje nastavio konstruktivni dijalog.

Oprosti Dina, ali ja se ne namjeravam nikome ispricavati zbog toga sto je taj netko vrijedjao duhovnost koju sasvim slucajno osobno slijedim?! To bi bilo posve suludo i nemoralno?!

Ispriku ne trazim niti za sebe, jer nije vrijedjao mene osobno. A ne trazim niti ispriku za yogu, jer nitko yogu ne moze uvrijediti, cak i kada bi htio. Dakle, nikakva isprika se niti od koga ne trazi. Trazi se samo malo discipline u pisanju, nista vise.

Skrenuo sam paznju moderatoru samo na krsenje pravila pristojnog pisanja jednog sudionika, kao sto bih to ucinio na bilo kojoj temi. Ono sto me zabrinjava jeste kolektivna kazna svima zbog jednoga koji je prekrsio pravila.

Dina je napisao/la:
Fazlija molim te u dobrom duhu idemo napraviti mir.

Pa mir se nikada nije niti izgubio?!

more_horiz
Joshua je napisao/la:
Ovo je prije svega kršćanski forum,iako ne znači nužno da se ne smije pisati i u drugim temama koje već jesu otvorene,ali što se tiče člana ovog foruma koji ti kazes da je vrijedjao,nije bilo upućeno direktno tebi već je izrazio svoje mišljenje u vezi yoge i sl.

Zar vi smatrate da su na temi Yoga i krscanstvo izjave poput "yoga je smece" prihvatljiv oblik razgovora na forumu?!

Kao moderatori bi ste takve stvari trebali malo nadzirati.

Osobno nemam nista protiv toga da netko to misli, ali neka barem svoj stav pokusa malo obrazloziti. Ovako se stvarno svodi samo na blacenje.

more_horiz
Osobno nemam nista protiv toga da netko to
misli, ali neka barem svoj stav pokusa malo obrazloziti. Ovako se
stvarno svodi samo na blacenje.

Pa moram nadodati nešto. Postalo je popularno na ovom Forumu da mnogi imaju svoje mišljenje o nečemu, ali znanje ne posjeduju o toj stvari!!!

Za Učenika garantiram da ima svoje mišljenje o yogi, ali da znanje nema što je i sam potvrdio.

Isto tako i na drugim temama Učenik pokazuje da nema znanje o nekim osnovnim stvarima iz Biblije, pa mu ne preostaje drugo nego da vrijeđa sugovornike.

Navest ću i primjer - Učenik je za mene izjavio da tvrdim da se Isus opijao alkoholom i da je druge pozivao na pijanstvo i grijeh, samo zato što sam rekao da u mojoj Bibliji piše kako je Isus pretvarao vodu u vino!!!

To vrijeđanje je uzelo toliko maha da uopće nije htio odgovoriti na moja pitanja u svezi Biblijskih tekstova već je mene želio označiti kao osobu koja poziva ljude na pijančevanje i grijeh.
Također me vrijeđao da ja iskrivljujem tekst o svadbi u Kani Galilejskoj, a pri tome nije htio citirati taj tekst. Tvrdio je da je Isus pretvorio vodu u grožđani sok, a ne u vino kako stoji u Bibliji!!!
Kvotao je moje postove i urlao da ja ljude navodim na grijeh i da Isusa označavam kao pijanicu i griješnika skupa sa njegovim apostolima!!! Sramota!!!

Srećom, Joshua je to na vrijeme uvidio i kao moderator se primjereno ponio. No, to opet ne znači da Učenik neće slične stvari ponoviti u budućnosti.
Zato treba na Forumu nastaviti pisati s djetinjom iskrenošću i sa punim povjerenjem u moderatore koji imaju veliki posao da pročitaju sve što su članovi Foruma napisali na Forumu.

pozdrav

Euro

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply