Bude li mi netko konačno odgovorio da li na ovoj stranici službeni Team Leader smatra Katolike obožavateljima Bludnice, simbolom svega nekršćanskog i poganskog, ubojice vjernika i apostola, koja je puna nečistoća?
Sinke je napisao/la:Bude li mi netko konačno odgovorio da li na ovoj stranici službeni Team Leader smatra Katolike obožavateljima Bludnice, simbolom svega nekršćanskog i poganskog, ubojice vjernika i apostola, koja je puna nečistoća?
Kakva vas demokracija spopala? Mislite da Isus ima veze s političkim sustavima? Otkud vam to? Zar nije rečeno da se caru da carevo? Nisu li pogani Grci izmislili demokraciju? Iz koje ste zapadnjačke literature pokupili te argumente?
Sinke je napisao/la:Recite, kad na ovom forumu već svi od mene radite možete li mi barem reći kad prestajemo raditi od mene i vratiti se na diskusiju.
Kakva vas demokracija spopala? Mislite da Isus ima veze s političkim sustavima? Otkud vam to? Zar nije rečeno da se caru da carevo? Nisu li pogani Grci izmislili demokraciju? Iz koje ste zapadnjačke literature pokupili te argumente?
Abrahame, ova diskusija postaje uvredljiva za mene....
ako je ovo tako sto pricas, ja bih te samo najiskrenije pitao zasto se vatican mnogo vise bavi politikom nego li propovedanjem evandjelja??
abraham je napisao/la:Namjera mi je pisati o Babilonu u okviru projekta iz Otkrivenja 18,1:
Exodus Babilon.
To je Božji projekt, vrlo složen, u pitanju je sudbina svakoga čovjeka, bio on u ovoj ili onoj denominaciji, bio on kralj, prosjak, Papa ili protupapa .. i td.
Sud neće štediti ni jednu crkvu, ni katoličku zato što je drugačija od bilo koje crkve ili tu - bilo koju zato što je drugačija od drugih..
abraham
Sinke je napisao/la:abraham je napisao/la:Namjera mi je pisati o Babilonu u okviru projekta iz Otkrivenja 18,1:
Exodus Babilon.
To je Božji projekt, vrlo složen, u pitanju je sudbina svakoga čovjeka, bio on u ovoj ili onoj denominaciji, bio on kralj, prosjak, Papa ili protupapa .. i td.
Sud neće štediti ni jednu crkvu, ni katoličku zato što je drugačija od bilo koje crkve ili tu - bilo koju zato što je drugačija od drugih..
abraham
Hoćeš konačno reći da misliš kako je Katolička Crkva posebna jer je Babilon koji bi opet ubijao inkvizitorski da može ili nećeš? Da ili ne?
sipaš kako bi Katolici ( uključujući, dakle , i mene ) ubijali u Inkvizicijama ponovo kada bi mogli.
Sinke je napisao/la:Da nisi u timu foruma, prijavio bih te adminima radi ovih stvari.
Abrahame, nabrojao si posljednjih sedam papa i sad tvrdiš da se radi o sedam kraljeva- to je apsurdno jer Papa ima gomile od Petra do ovamo a ti tvrdiš da ih ima samo sedam.
Linkaš stranice koje govore monstruozne laži kojima zbunjuješ tragaoce Božje istine i daješ šum u njihovu potragu.
Čovječe, Ivan Pavao diže glas na Busha radi rata u Iraku, a ti tvrdiš da su njih dvoje bili prijatelji u želji da osvoje svijet.
Pravi Kršćani se ne boje niti umrijeti za Krista. A ti za svoje zaključke nisi ni spreman reći "Da, tako mislim" na ovome forumu već svaki put šalješ linkove na stranice koje nemaju veze s temom kad te pitam o njoj, a o slikama da i ne govorim.
Ako smo mi Katolici tako opasni i jezivi, kako da te već nismo našli i ubili? Ja čak imam informacije preko Ćubele kako se zove vaš religijski centar.
Ali zna se , zapravo, što činiš. Koristiš , da ne kažem zloupotrebljavaš, svoju Ustavom zajamčenu slobodu vjeroispovijesti kako bi širio laži opravdavajući ih svojom vjerskom slobodom.
Propovjedajući vjersku mržnju i netoleranciju, praviš se da informiraš ljude o "Nebabilonskom ekumenizmu" koji je zapravo vrlo banalna stvar: napuštanje Katoličke Crkve koja bi ubijala i klala da može - i svih protestantskih denominacija koje se ekumenski sporazumijevaju s NJom- te prelazak u kultističke adventističke zajednice.
Time, naravno, u stopu pratiš objave Ellen Gould White i njenih misli, bez obzira na zlu brojku njenog imena.
Ako će se ovo nastaviti ovako, da ja ispitujem tvoje kultističke misli a ti samo uploadaš slike kad te "stisnem", morati ću kontaktirati lolbb.com i prijaviti da team leaderi foruma šire vjersku mržnju na svojim stranicama. Ja smatram Protestante hereticima na području teologije ( ništa uvredljivo, s područja Katoličke teologije vi niste u skladu s našim učenjima ) , dok ti smatraš Katolike đavlima koji planiraju osvojiti svijet. Time ohrabruješ čak i fizičke napade na Katolike od strane možda manje obrazovanih ljudi na ulici.
O licemjerstvu tvojih postova poput "Protestanti misle ovo o Katolicima" na temi "Vicarius Filii Dei" mogao bih dugo, ali mislim da se nema što dodati. Kad te se stisne, praviš se da si prijatelj Katolicima. Kad misliš da ti nitko neće odgovoriti, sipaš kako bi Katolici ( uključujući, dakle , i mene ) ubijali u Inkvizicijama ponovo kada bi mogli.
Bez privatnih poruka.
|
|