Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Vino Babilonsko - što je - teološki precizno?

power_settings_newLogin to reply
+8
hrvoje hrki
ILIJA
Ruta
tomahowk1
No Nick
moki72
Izrail
Sinke
12 posters

descriptionVino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 EmptyRe: Vino Babilonsko - što je - teološki precizno?

more_horiz
Bude li mi netko konačno odgovorio da li na ovoj stranici službeni Team Leader smatra Katolike obožavateljima Bludnice, simbolom svega nekršćanskog i poganskog, ubojice vjernika i apostola, koja je puna nečistoća?

descriptionVino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 EmptyRe: Vino Babilonsko - što je - teološki precizno?

more_horiz
Sinke je napisao/la:
Bude li mi netko konačno odgovorio da li na ovoj stranici službeni Team Leader smatra Katolike obožavateljima Bludnice, simbolom svega nekršćanskog i poganskog, ubojice vjernika i apostola, koja je puna nečistoća?

Radujem se u Kristu odgovoru na vodama Eufratskim u početku silaska svjetla i vjetra moćnog anđela koji prima svjetlo za ovo vrijeme da se obasja Babilon jer se vode Eufratske uznemiriše pjesmom Jeruzalemskom..:
Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Rembrandt-Belsazar
/nastavljam/Ova se slika uklapa u moje odgovaranje na sinkeovo pitanje
koje je dao u nekoliko isprepletenih varijanti..
Slika ovdje pokazuje rezultat probe za cara Baltazara - izmjeren si...našao si se lak..- na Nebskim mjerilima..Poslije toga dolazi sud o padu Babilona..
Da sinke ne bi bio suviše nestrpljiv kazat ću što namjeravam odgovoriti glede Katoličke crkve i katoličanstva i Papstva..
Od Otkrivenja 14. - Otkrivenja 18. nailazimo na obrat u 17. glavi gdje rijeka Eufrat presušuje a Bludnica postaje "žrtvom" careva i Zvijeri..Narodi - Eufrat u okviru feudalne hijerarhije Crkve ne prihvačaju više nedemokratsku crkvenu organizaciju..Ta crkvena hijerarhija feudalnog tipa odbija se uskladiti sa vremenom - odbija demokratski ustroj i odbija uči u gornju sobu preispitato sadržinu čaše vina, odbija svjedočanstvo Svetoga Duha..Na taj dio crkve može se primjeniti Baltazarova proba - izmjeren si lak..
Taj dio u Babilonu , koji odbija provesti reforme na osnovu eshatološke opomene o padu Babilona jeste , zajedo sa ostalim denominacijama koje su spletene u feudalnu mrežu odbijanjem Božjeg poziva i opomene o kazni iz Otkrivenja 18 , budući je izgubio silu naroda - rijeke eufrata - na kojima je sjedio na ležima Zvijeri..
Biblijski je nazvan Bludnica grad veliki...Taj - tj ta - Ona pada, jer nije prihvatola reforme ..Onaj ostali dio konfederacije denominacija u kojima su se odvijali slični procesi disocijacije i redukcije također spada u Bludničin savez..Ostali dio koji će izači i poči prema Jeruzalemu Novom nije bludnica..Tu nam sada može poslužiti i nedisocirana definicija dijela Antikrista koji je nedavno izrekao Papa Benedickt XVI ..Mislim da je svi znate..
/nastavljam/

Tajanstvena ruka

5Iznenada se pojaviše prsti čovječje ruke koji stadoše pisati, nasuprot velikom svijećnjaku, po okrečenu zidu kraljevskog dvora, i kralj vidje dlan ruke koja pisaše. 6Kralj problijedje, misli ga uznemiriše, zglobovi njegovih kukova popustiše i koljena mu stadoše udarati jedno o drugo. 7Glasno dozva čarobnike, zvjezdare i gataoce. I reče kralj mudracima babilonskim: "Tko pročita ovo pismo i otkrije mi njegov smisao, bit će obučen u grimiz, oko vrata nosit će zlatan lanac i bit će treći u kraljevstvu." 8Pristupe svi mudraci kraljevi, ali ne mogoše pročitati pismo niti mu otkriti značenje. 9Kralj se Baltazar zbog toga silno uplaši, problijedje, a njegovi velikaši
ostadoše zbunjeni.
Danielov govor

17Daniel prihvati riječ i odgovori kralju: "Tvoji darovi neka ti ostanu, i svoje poklone daj drugima! A ja ću pročitati ovo pismo kralju i kazat ću mu njegovo značenje. 18O kralju, Bog je Svevišnji dao kraljevstvo, veličinu, veličanstvo i slavu Nabukodonozoru, ocu tvome. 19Zbog veličine koju mu bijaše dao drhtahu od straha pred njim narodi, plemena i jezici: on ubijaše po svojoj volji, ostavljaše na životu koga je htio, uzdizaše koga je htio, ponizivaše koga je htio. 20No kad mu se srce uzdiglo i duh uzobijestio do drskosti, tada bi oboren sa svoga kraljevskog prijestolja i slava mu bijaše oduzeta. 21Bi izagnan iz ljudskog društva i srce mu posta slično životinjskom: prebivaše s divljim magarcima; poput goveda jeđaše travu; nebeska je rosa prala njegovo tijelo, dok ne spozna da Svevišnji Bog ima vlast nad kraljevstvom ljudskim i stavlja mu na čelo onoga koga on hoće. 22No ti, Baltazare, sine njegov, nisi ponizio srce svoje, iako si znao sve ovo: 23ti si se podigao protiv Gospoda Nebeskoga, dao si da ti donesu suđe iz njegova Doma i pili ste vino iz njega ti, tvoji velikaši, tvoje žene i tvoje suložnice, hvaleći bogove od zlata i srebra, od mjedi i željeza, od drva i kamena, koji ne vide, ne čuju niti razumiju, a nisi dao slavu Bogu koji u svojoj ruci drži dah tvoj i sve tvoje putove. 24I zato on posla ovu ruku koja napisa ovo pismo."
Tumačenje pisma

25"A evo što je napisano: Mene, Mene, Tekel, Parsin. 26A te riječi znače: Mene: izmjerio je Bog tvoje kraljevstvo i učinio mu kraj; 27Tekel: bio si vagnut na tezulji i nađen si prelagan; 28Parsin: razdijeljeno je tvoje kraljevstvo i predano Medijcima i Perzijancima."

more_horiz
Recite, kad na ovom forumu već svi od mene radite jocolor možete li mi barem reći kad prestajemo raditi od mene jocolor i vratiti se na diskusiju.

Kakva vas demokracija spopala? Mislite da Isus ima veze s političkim sustavima? Otkud vam to? Zar nije rečeno da se caru da carevo? Nisu li pogani Grci izmislili demokraciju? Iz koje ste zapadnjačke literature pokupili te argumente?

Abrahame, ova diskusija postaje uvredljiva za mene....

more_horiz
Kakva vas demokracija spopala? Mislite da Isus ima veze s političkim sustavima? Otkud vam to? Zar nije rečeno da se caru da carevo? Nisu li pogani Grci izmislili demokraciju? Iz koje ste zapadnjačke literature pokupili te argumente?

ako je ovo tako sto pricas, ja bih te samo najiskrenije pitao zasto se vatican mnogo vise bavi politikom nego li propovedanjem evandjelja??

more_horiz
Sinke je napisao/la:
Recite, kad na ovom forumu već svi od mene radite jocolor možete li mi barem reći kad prestajemo raditi od mene jocolor i vratiti se na diskusiju.

Abrahame, ova diskusija postaje uvredljiva za mene....

Dragi brate Sinke,
oprosti...nisam ni u peti imao namjeru ponižavati bilo koga..
No glede demokracije - Novozavjetni je princip sveäenstvo svih vjernika pod suverenitetom Svetoga Duha..Tragajuči za kvalitetnom duhovnom "demokracijom" nema druge no pentekostna vladavina istine i ljubavi Novog Adama..No zar nije dobar projekt kristijanizacija demokaratije jer i pagani su kristijnizirani..Na primjer demokratizacija papstva vodi ka kolektivnom papstvu..
U KC nalazi se veliko blago, na primjer:
http://www.vatican.va/music/cappella-musicale/inno_della_porta_santa/07-AudioTrack%2007.mp3
brate Sinke voli Te brat abraham:
http://www.vatican.va/music/cappella-musicale/o_fonte_della_luce/08-AudioTrack%2008.mp3

more_horiz
Namjera mi je pisati o Babilonu u okviru projekta iz Otkrivenja 18,1:
Exodus Babilon.
To je Božji projekt, vrlo složen, u pitanju je sudbina svakoga čovjeka, bio on u ovoj ili onoj denominaciji, bio on kralj, prosjak, Papa ili protupapa .. i td.
Sud neće štediti ni jednu crkvu, ni katoličku zato što je drugačija od bilo koje crkve ili tu - bilo koju zato što je drugačija od drugih..
abraham

more_horiz

ako je ovo tako sto pricas, ja bih te samo najiskrenije pitao zasto se vatican mnogo vise bavi politikom nego li propovedanjem evandjelja??

Reci mi koju političku opciju zastupa Vatikan kada daje ukore Hrvatskim Katoličkim svećenicima u slučaju da skrenu previše desno ili kada Teolozi Oslobođenja skrenu previše lijevo?

more_horiz
abraham je napisao/la:
Exodus Babilon.
To je Božji projekt, vrlo složen, u pitanju je sudbina svakoga čovjeka, bio on u ovoj ili onoj denominaciji, bio on kralj, prosjak, Papa ili protupapa .. i td.
Sud neće štediti ni jednu crkvu, ni katoličku zato što je drugačija od bilo koje crkve ili tu - bilo koju zato što je drugačija od drugih..
abraham

Hoćeš konačno reći da misliš kako je Katolička Crkva posebna jer je Babilon koji bi opet ubijao inkvizitorski da može ili nećeš? Da ili ne?

more_horiz
U rujnu 2000. godine tada kardinal Joseph Ratzinger je izjavio , povodom "Dominus Jesus" :
"Uvijek treba biti jasno da jedna , sveta Katolička i apostolska, univerzalna Crkva nije sestra već majka svim crkvama"
Puna titula Vatikanske države je "Stato Della Citta Vaticano" što predstavlja kombinaciju Crkve i države:
http://www.vatican.va/vatican_city_state/legislation/documents/scv_doc_20001126_legge-fondamentale-scv_it.html
Rim je jedina institucija na svijetu koja sebe označava titulom "Majka".
abraham

more_horiz
Ovo me rasprava prestaje živcirati i počinje zabavljati. umirem od smijeha

more_horiz
Sinke je napisao/la:
abraham je napisao/la:
Exodus Babilon.
abraham

Hoćeš konačno reći da misliš kako je Katolička Crkva posebna jer je Babilon koji bi opet ubijao inkvizitorski da može ili nećeš? Da ili ne?

Daniel 12.
"U ono će vrijeme ustati Mihael, veliki knez koji štiti sinove tvog naroda. Bit će to vrijeme tjeskobe kakve ne bijaše otkako je ljudi pa do toga vremena. U ono vrijeme tvoj će se narod spasiti - svi koji se nađu zapisani u Knjizi.

2Tada će se probuditi mnogi koji snivaju u prahu zemljinu; jedni za vječni život, drugi za sramotu, za vječnu gadost. 3Umnici će blistati kao sjajni nebeski svod, i koji su mnoge učili pravednosti, kao zvijezde navijeke, u svu vječnost."
Ograničavam se od raznih fundamentalističkih interpretacija Otkrivenja kao ove koja služi promidžbi protiv učenja adventista sedmoga dana što pojačava bulevarske zamisli o neprijateljstvu asd prema katolicima:
Ispričavam se na korištenju njemačkog jezika
http://www.kreuz.net/?redirect=05903848K7YyNrJSyigpKbDS1y8vL9crzy_KSSnOSSwuSc5IzEtO1UvOz9VXsgYA

no imamo i englesku verziju:
http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=de_en&trurl=http%3a%2f%2fwww.kreuz.net%2f%3fredirect%3d05903848K7YyNrJSyigpKbDS1y8vL9crzy_KSSnOSSwuSc5IzEtO1UvOz9VXsgYA

Radi se o učenjima crkava fundamentalista tipa "World last Chance" koja koriste adventističku teologiju i doktrinu ..To nije pokret Biblijske antibabilonske ekumene - koja adira sve one koji očekuju Novu pedesetnicu iz Otkrivenja 18,1.: Citiram Veliku borbu o pedesetnici:(oprostite na prijevodu)

"Ali, dok se god Isus nalazi gore u svetinji kao čovjekov posrednik,

obuzdavajući utjcaj Svetog Duha osjeća se kod vladara i naroda.

On još uvijek kontrolira u izvesnoj mjeri zemaljske zakone. Da

nema ovih zakona stanje u svijetu bi bilo mnogo gore nego što je

sada. Dok su mnogi naši vladari Sotonina aktivna oruđa, Bog,

takođe, ima svoja oruđa među vodećim ljudima države. Neprijatelj

pokreće svoje sluge da predlažu mjere koje bi znatno ometale Božje djelo. Ali, na državnike koji se boje Gospoda utiču sveti anđeli da se takvim prijedlozima usprotive neoborivim argumentima. Na ovaj način će nekolicina ljudi zadržati moćnu struju zla. Protivljenje neprijatelja istine biće obuzdano da Treća vijest može izvršiti svoje djelo.

Kada

glasna vika bude objavljena, ona će privući pažnju ovih vodećih ljudi kroz koje Gospodin sada radi, i neki od njih će je prihvatiti, i stajaće s narodom Božjim kroz vrijeme nevolje.

Anđeo koji se pridružuje u objavljivanju Treće vijesti rasvijetlit će cijelu Zemlju svojom slavom. Ovdje je predstavljeno djelo koje ima neobičnu silu i obuhvata čitav svijet. Adventni pokret od 1840 — 1844. godine bio je slavno ispoljavanje sile Bo.je. Prva vijest bila je

odnesena do svake misionarske stanice u svijetu, a u ovoj zemlji nastalo je najveće vjersko zanimanje kakvo se još od reformacije u šesnaestom vijeku nije vidilo ni u jednoj zemlji. Ali, ono će biti daleko nadmašeno moćnim pokretom pod glasnom vikom Treće vijesti. Djelo će biti slično onome na dan Pedesetnice. Božje sluge

ozarena lica svetim posvećenjem žure od mjesta do mjesta da

objave opomenu sa Neba.

Tisuće glasova širom zemlje nosiće opomenu.

Čudesa se čine, bolesni ozdravljaju, a znaci i čuda prate

vijerne. Sotona, takođe, djeluje lažnim čudima, čak spuštajući vatru s neba naočigled ljudi. Tako su stanovnici Zemlje navedeni da zauzmu stav.Vijest će biti odnesena, kao što je bio i Ponoćni poklič 1844, ne toliko dokazivanjem, koliko dubokim osvjedočenjem Božjeg Duha.Dokazi su bili izneseni. Sjeme je posijano, a sada će niknuti i donijeti rod. Spisi koje su raznosili misionarski radnici izvršili su svoj utjecaj, ipak, mnogi čiji su umovi bili impresionirani spisima bili su spriječeni da istinu potpuno razumiju, ili je poslušaju. Ali, sada zraci svjetlosti svuda prodiru, istina se vidi u svoj svojoj jasnoći i iskrena Božja djeca kidaju veze koje su ih zadržavale. Porodične i crkvene veze sada su nemoćne da iz zadrže. Istina im je dragocjenija od svega

drugog. Uprkos djelovanjima udruženih protiv istine, veliki broj zauzima svoje mjesto na Gospodnjoj strani."

Opet naglašavam da eshatološki indentiteti Babilona i Antikrista trebaju biti sagledani iz perspektive Nebeskoga suda koji se vodi u korist Božjeg naroda koji se nalazi u svim denominacijama i njihovim hijerarhijama.Budući da se razumijevanje izričaja o eshatološkim identitetima može navijački tumačiti posebno ističem Nebesku perspektivu gledanja na veliku borbu svjetla i tame.Koristim Aristotelovu - Ono što bijaše biti - to tie en enai - u dinamičnom sadržaju bitno vezanu za osobni odnos vjernika prema Bogu, kao zančajnu odrednicu oblikovanja identiteta na osnovu djela i svjetlosti koja je dana čovječanstvu..Mi se ne moramo ponašati po paradigmi protureformacije-reformacije - svaki čovjek odlučuje sam o tome..Kada pogledamo denominacije sa Nebeskog stanovišta osvjetljene svjetlošću Evanđelja tada u svakom čovjeku gledamo kandidata za Nebo..Oni koji takvo gledanje osporavaju na putu su ususrtet Antikristu..

Zato sam citirao Daniela 12,1.2 kako bih naglasio da će Božji narod u vrijeme velike nevolje biti zaštićen u eshatološko vrijeme završetka milosti kada će Božji narod biti optužen za izazivača Božjeg gnjeva zbog njegovog odbijanja da se pokloni Zvijeri - prema Otkrivenju 14,6-12.
Molim , brata Sinkea i ostalu braću i sestre da pogledate ove videe koji fundamentalistički dramatiziraju eshatologiju :
https://www.youtube.com/watch?v=uZIfyXc8RWk&mode=related&search=
https://www.youtube.com/watch?v=2SQR5KC2cbY&mode=related&search=
/nastavljam/

Zadnja promjena: ; pon 28 svi 2007, 21:12; ukupno mijenjano 3 put/a.

more_horiz
U traženju "x" pape koriste neke citate iz Velike borbe kako bi naglasili svoju ideju o uskrsnuću Pape Pavla Ivana II.:
THE BIBLE REVEALS NEXT AND LOAD POPE WANTS
A DEVIL IMPERSONATING JOHN PAUL II

THE 7 KINGS & THE EIGHTH KING IS A BEAST & THE LOAD

</SPAN>Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 21

Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Table_2
John Paul II
Benedict XVI
A Devil from the bottom -
less
pit
impers -
onates John Paul II
"The impersonation OF John Paul II by A devil wants followed
by OTHER impersonations OF known personalities climaxing with
the impersonation OF Jesus Christian by Satan."

READ the article article in</A> OTHER LANGUAGES the in English

---
slijedi

more_horiz
Da nisi u timu foruma, prijavio bih te adminima radi ovih stvari.

Abrahame, nabrojao si posljednjih sedam papa i sad tvrdiš da se radi o sedam kraljeva- to je apsurdno jer Papa ima gomile od Petra do ovamo a ti tvrdiš da ih ima samo sedam.

Linkaš stranice koje govore monstruozne laži kojima zbunjuješ tragaoce Božje istine i daješ šum u njihovu potragu.

Čovječe, Ivan Pavao diže glas na Busha radi rata u Iraku, a ti tvrdiš da su njih dvoje bili prijatelji u želji da osvoje svijet.

Pravi Kršćani se ne boje niti umrijeti za Krista. A ti za svoje zaključke nisi ni spreman reći "Da, tako mislim" na ovome forumu već svaki put šalješ linkove na stranice koje nemaju veze s temom kad te pitam o njoj, a o slikama da i ne govorim.

:rabbit:
Ako smo mi Katolici tako opasni i jezivi, kako da te već nismo našli i ubili? Ja čak imam informacije preko Ćubele kako se zove vaš religijski centar.

Ali zna se , zapravo, što činiš. Koristiš , da ne kažem zloupotrebljavaš, svoju Ustavom zajamčenu slobodu vjeroispovijesti kako bi širio laži opravdavajući ih svojom vjerskom slobodom.

Propovjedajući vjersku mržnju i netoleranciju, praviš se da informiraš ljude o "Nebabilonskom ekumenizmu" koji je zapravo vrlo banalna stvar: napuštanje Katoličke Crkve koja bi ubijala i klala da može - i svih protestantskih denominacija koje se ekumenski sporazumijevaju s NJom- te prelazak u kultističke adventističke zajednice.

Time, naravno, u stopu pratiš objave Ellen Gould White i njenih misli, bez obzira na zlu brojku njenog imena.

Ako će se ovo nastaviti ovako, da ja ispitujem tvoje kultističke misli a ti samo uploadaš slike kad te "stisnem", morati ću kontaktirati lolbb.com i prijaviti da team leaderi foruma šire vjersku mržnju na svojim stranicama. Ja smatram Protestante hereticima na području teologije ( ništa uvredljivo, s područja Katoličke teologije vi niste u skladu s našim učenjima ) , dok ti smatraš Katolike đavlima koji planiraju osvojiti svijet. Time ohrabruješ čak i fizičke napade na Katolike od strane možda manje obrazovanih ljudi na ulici.

O licemjerstvu tvojih postova poput "Protestanti misle ovo o Katolicima" na temi "Vicarius Filii Dei" mogao bih dugo, ali mislim da se nema što dodati. Kad te se stisne, praviš se da si prijatelj Katolicima. Kad misliš da ti nitko neće odgovoriti, sipaš kako bi Katolici ( uključujući, dakle , i mene ) ubijali u Inkvizicijama ponovo kada bi mogli.

Bez privatnih poruka.

more_horiz
Bravo sinke.oprosti im jer neznaju sto cine

more_horiz
sipaš kako bi Katolici ( uključujući, dakle , i mene ) ubijali u Inkvizicijama ponovo kada bi mogli.

Proročki sam uvjeren da se to neće dogoditi prije a ni poslije velikog probuđenja pred veliku nevolju u formama dosadašnjih antagonističkih stereotipova jer sveti Duh zadržava sile zla prije Isusovog drugog dolaska..!
Sinke, barte, ima li veće kazne koja može zadesiti čovjeka od mržnje, ima li većeg blagoslova od ljubavi Božje..Pogledajmo Nebo otvoreno..

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>

Sinke je napisao/la:
Da nisi u timu foruma, prijavio bih te adminima radi ovih stvari.

Abrahame, nabrojao si posljednjih sedam papa i sad tvrdiš da se radi o sedam kraljeva- to je apsurdno jer Papa ima gomile od Petra do ovamo a ti tvrdiš da ih ima samo sedam.

Linkaš stranice koje govore monstruozne laži kojima zbunjuješ tragaoce Božje istine i daješ šum u njihovu potragu.

Čovječe, Ivan Pavao diže glas na Busha radi rata u Iraku, a ti tvrdiš da su njih dvoje bili prijatelji u želji da osvoje svijet.

Pravi Kršćani se ne boje niti umrijeti za Krista. A ti za svoje zaključke nisi ni spreman reći "Da, tako mislim" na ovome forumu već svaki put šalješ linkove na stranice koje nemaju veze s temom kad te pitam o njoj, a o slikama da i ne govorim.

rabbit
Ako smo mi Katolici tako opasni i jezivi, kako da te već nismo našli i ubili? Ja čak imam informacije preko Ćubele kako se zove vaš religijski centar.

Ali zna se , zapravo, što činiš. Koristiš , da ne kažem zloupotrebljavaš, svoju Ustavom zajamčenu slobodu vjeroispovijesti kako bi širio laži opravdavajući ih svojom vjerskom slobodom.

Propovjedajući vjersku mržnju i netoleranciju, praviš se da informiraš ljude o "Nebabilonskom ekumenizmu" koji je zapravo vrlo banalna stvar: napuštanje Katoličke Crkve koja bi ubijala i klala da može - i svih protestantskih denominacija koje se ekumenski sporazumijevaju s NJom- te prelazak u kultističke adventističke zajednice.

Time, naravno, u stopu pratiš objave Ellen Gould White i njenih misli, bez obzira na zlu brojku njenog imena.

Ako će se ovo nastaviti ovako, da ja ispitujem tvoje kultističke misli a ti samo uploadaš slike kad te "stisnem", morati ću kontaktirati lolbb.com i prijaviti da team leaderi foruma šire vjersku mržnju na svojim stranicama. Ja smatram Protestante hereticima na području teologije ( ništa uvredljivo, s područja Katoličke teologije vi niste u skladu s našim učenjima ) , dok ti smatraš Katolike đavlima koji planiraju osvojiti svijet. Time ohrabruješ čak i fizičke napade na Katolike od strane možda manje obrazovanih ljudi na ulici.

O licemjerstvu tvojih postova poput "Protestanti misle ovo o Katolicima" na temi "Vicarius Filii Dei" mogao bih dugo, ali mislim da se nema što dodati. Kad te se stisne, praviš se da si prijatelj Katolicima. Kad misliš da ti nitko neće odgovoriti, sipaš kako bi Katolici ( uključujući, dakle , i mene ) ubijali u Inkvizicijama ponovo kada bi mogli.

Bez privatnih poruka.

Sinke,ovo je ipak ne primjerno.obred obred Zar ne osjetis svoj jezik mrznje,zasto podmeces i umjeces,kakvo ti je ovo krscanstvo,na nekom drugom forumu bi bile poduzete odgovarajuce mjere.

PRAVILA

1.) Uvrede, provociranja, vulgarnosti i psovke nisu dopušteni.

2.) Osobni napadi i govor mržnje prema pojedincima ili grupama nisu dopušteni .

3.) Nemojte nikada napadati pojednica.
( tko napada pojedinca bit će opomenjen, nakon tri opomene baniran)

4.) Učestalo protukrsćansko pisanje, kao i uporno odvlačenje ljudi od kršćanstva nije dopušteno.

5.) Nisu dopušteni avatari (slike) koje vrijeđaju kršćanske vrijednosti i
koje pozivaju na sektaštvo, new age i ostale pravce koji se kose sa
kršćanstvom i nasljedovanjem Isusa Krista. Isto se odnosi i na imena
(nickove)

6.) Nisu dozvoljeni postovi koji vrijeđaju kršćanske
vrijednosti i koji pozivaju na sektaštvo, new age i ostale pravce koji
se kose sa kršćanstvom i nasljedovanjem Isusa Krista. Takvi postovi bit
će brisani a njihovi tvorci upozoreni.

7.) Onima koji učestalo krše pravila foruma može biti uskračen pristup forumu.

8.) Sve pritužbe šalju se adminu ili moderatoru foruma.

9.) Admin i moderatori zadržavaju pravo editiranja, premjestanja i preimenovanja teme, bez upozorenja.

10.)
Admin i moderatori će u suradnji sa ostalim članovima vidjeti što je
dobro i što je loše, te po potrebi poduzeti postupke brisanja i ostale
postupke vezene uz održavanje reda na forumu.

11.) Zbog
učestalog kršenja pravila foruma, korisnik može biti baniran, tj. može
mu biti onemogučen pristup forumu. Ukoliko banirani korisnik želi opet
pristupiti forumu, potrebno je da se javi na vafi@net.hr
12.) Admin zadržava pravo nadopunjavanja pravila foruma.

13.) Sve pritužbe na moderatore šalju se Adminu.

14.) dopušteno je izraziti svoje mišljenje čak i ako se protivi mišljenju
nekog člana, ako je to mišljenje izraženo u stilu dijaloga na kulturan
način uz pojašnjenje mišljenja.

15.) ako se nekom članu ne dopada na forumu, može zatražiti brisanje sa liste članova.

16.) ukoliko primjetite tehnički problem u radu foruma, obavjestite moderatore ili administratora.

Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Up_arrow Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Down_arrow

Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Icon_profile_en Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Icon_pm_en Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Icon_email Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Icon_www

Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 _

Pravila ponašanja
Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Left_arrow Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Right_arrow Vino Babilonsko - što je - teološki precizno? - Page 3 Up_arrow

Stranica 1 / 1.

Počni pratiti temu</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Zadnja promjena: ; sub 26 svi 2007, 14:00; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
Sinke, mržnja i netrpljevost i vrijeđanje nije u skladu forumske etike te te baniram na deset dana.

Upozorenje svim forumašima: možete iznositi svoje mišljenje ali ne na način kojim se isijava mržnja i povreda drugih članova i njihovih vjerovanja. Noemi

Zadnja promjena: ; sub 26 svi 2007, 14:17; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Ne šrim vjersku mržnju i protivim se vjerskoj mržnji.
Kako prepoznati vino babilonsko?
Poziv u Otkrivenju 18,4 sigurno računa na prepoznavanje "Duha" lažnog jedinstva koje je ekumeniziranjem po principu redukcije obnovljenih istina usmjereno na preopznavanje autoriteta Rima kako bi se odbacio antibabilonski ekumenizam koji na osnovu Božje Riječi prepoznaje Babilonsko vino i u svojoj kući - denominaciji nastavlja trezvenu reformaciju disociranjem lažnog od istinitog. Antibabilonski reformizam kao sila istinskog Duha Kristove molitve iz Ivana 17 pokazuje svoj teološki i doktrinarni argument na osnovu biblijskog pentakostalizma koji u sadašnje vrijeme prepoznaje Babilonsko vino u svakoj sredini.
Anđeo koji obasjava Zemlju u velikoj sili - Otkrivenje 18 je upravo pokret antibabilonskog ekumenizma koji upozorava na opasnosti ekumenizma koji primjenjuje princip spojenih posuda - svih kršćanskih denominacija kako bi se u prelijevanju postigao isti nivo sadržine i isto njezino značenje - u prepoznavanju jednog zemaljskog autoriteta na osnovu kompromisa..
Dakle , Biblija razlikuje ekumeniziranje opijanjem vinom bluda i ekumeniziranje protiv vina bluda - putem fundamentalnog pentakostnog reduciranja laži od istine radi ne-sudjelovanja u Babilonskim grijesima.
Ovdje možemo govoriti o adventističkom pentakostalizmu - pokretu koji se pridružuje pokretu iz Otkrivenja 14,6-12 glave.
No vino je toliko izmješano da je disocijacijom gotovo nemoguće odvojiti istinu od laži..Bolje je Novo vino za nove mijehove, koje je ono "staro" vječnoga saveza, vino Isusa Krista - vino koje je svjedočanstvo krvi u Duhu Svetom za opravdanje vjerom koje pripravlja nove mjehove kako bi obavili posao ujedinjenja u jutru probuđenja kada se Babilon do kraja urušava - ne ljudskom rukom već udarcem Kamena s Neba..U adventizmu se spojnica Otkrivenja 14,6-12 i Otkrivenja 18 nije mogla ispunjavati zbog neprimjenjivanja Kristovog antilaodicijskog programa kupovanja zlata žeženog u ognju..Taj otpor odbacivanju mlakosti imao je strah od kritike temelja formalizma kao smrtne opasnosti za živoz crkve..Doktrina odbacivanja mlakosti bila je apstraktna, no ona je u svim svojim fazama -
konkretna..Tu je reformacija koja se nastavlja - nova pedesetnica koju Bog inicira kako u adventističkoj crkvi tako i izvan nje u svim crkvama te će se spojiti pokret iz Otkrivenja 14,6-12 sa odzivima iz drugih denominacija na osnovu posljednjeg izlijevanja Duha Svetog.Tu spojnicu nazivam antibabilonski pentakostalizam - i antibabilonski ekumenizam..
abraham
Za sve, poslušajmo:
http://www.demond.de/chor/Mitschnitte/haendel-messias/19%20-%20www.uni-chor.de%20-%20Haendel%20-%20Messias%201%20%20-%20No.%2012%20Coro%20Chor%20Ehre%20sei%20Gott%20in%20der%20Hoehe.mp3
još i Hosana:
http://www.demond.de/chor/Mitschnitte/Bach_H-Moll-Messe_Osanna_in_excelsis_Nottuln011200.mp3

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply