Bhakti je napisao/la:Oni su logična premosnica preko koje je krunica iz dalekoistočnih religija došla u kršćanstvo.
Nek smo i to čuli.
Dakle muslimani su kršćanima krunicu uvalili
Bhakti je napisao/la:Oni su logična premosnica preko koje je krunica iz dalekoistočnih religija došla u kršćanstvo.
Bhakti je napisao/la:Ne, nego su se kršćani, točnije katolici (sad će ispast da baš pikiram KC, al fakat pričam samo povijesne činjenice, sorry ), pograbili za njih.
Bhakti je napisao/la:Psalam 136 (135).Nimalo.
Mali princ je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:
ja vjerujem u objave koje je imala sestra Faustina Kowalska
ako ništa ,vjerovati ću zato ,jer je kanonizirana od svetog oca Ivana P.II
a on je ne bi kanonizoirao da nije vjerovao u njene objave koje je primala od Isusa !
Da je prethodni Papa poživio koju godinu garant bi beatificirao i Da Silvu na zagovor Zdravka Mamića i ZG Nadbiskupije.
To stoga jer je Papa potpisivao i blagoslivljao sve i svašta. Baš da vidim koliko će ih Ratzinger posvetiti...
Totus Tuus je napisao/la:Psalam 136 (135).
Jeli i to mantra preuzeta iz hinduizma?
hrvoje hrki je napisao/la:
hoćeš reći da je IP .II "mala beba" prema ratzingeru
u čemu?
ja upravo mislim obrnuto;)
hrvoje hrki je napisao/la:odakle ti samo drskost da objave koje je dao naš Gospodin svetoj Faustini svodiš na puku mantru
Totus Tuus je napisao/la:Bhakti je napisao/la:Psalam 136 (135).Nimalo.
Jeli onda i to po tebi mantra preuzeta iz hinduizma?
Mali princ je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:
hoćeš reći da je IP .II "mala beba" prema ratzingeru
u čemu?
ja upravo mislim obrnuto;)
Benedikt XVI je puno dublji u razumijevanju Riječi, IPII je bio populist i išao u širinu.
hrvoje hrki je napisao/la:Nema problema brate, događa seispričavam se totusu, jer sam krivo shvatio njegovo citiranje i njegovu pravu misao na citat
vidim da on ne smatra da je krunica ikakva mantra nego dapače suprotno
moje kajanje, za neopravdan napadan na njegovo mišljenje , koje sam krivo shvatio
Jevrejin je napisao/la:Ma kakva krunica, takodje je odbacujem. Gde ste ikada videli da je Isus nosio sa sobom tako sto, ili neki od apostola.
Zamislite Mojsija i Iliju danas na Nebu. Pa oni su verovatno zapanjeni sta se sve podmece Hriscanstvu.
Jevrejin je napisao/la:Ma kakva krunica, takodje je odbacujem. Gde ste ikada videli da je Isus nosio sa sobom tako sto, ili neki od apostola.
Zamislite Mojsija i Iliju danas na Nebu. Pa oni su verovatno zapanjeni sta se sve podmece Hriscanstvu.
hrvoje hrki je napisao/la:Jevrejin je napisao/la:Ma kakva krunica, takodje je odbacujem. Gde ste ikada videli da je Isus nosio sa sobom tako sto, ili neki od apostola.
vidim da su mnogim reformiranim i dalje veći spasitelji likovi iz starog zavjeta:affraid: , nego li Isus -Spasitelji i Otkupitelj NZ
|
|