Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Izlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo

power_settings_newLogin to reply
+13
ziger
Spart
mudri Salomon
Trešnja
Mila
Aladin
Totus Tuus
Mali princ
Justin
hrvoje hrki
kainos
Izrail
dominik
17 posters

descriptionIzlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo - Page 4 EmptyRe: Izlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Dizma je napisao/la:
Jevrejin je napisao/la:
A jel vi dizma isto farbate jaja za uskrs?

Ne, mi ne farbamo. Ali ako netko voli farbati ta je stvar adiafora.

Daj Dizma, koga imas ti vidovitog,ovo sto pises i ne vidim da je bas vidovito

Gdje sam to tvrdio da je ono što ja pišem "vidovito"? jocolor

Pa nisam ni ja tvrdila da ti tvrdis,nego paralelno nasoj jeli,da vidimo tvoga vidioca,ne bjezi od onoga sto si rekao,Bog u poslijednje vrijeme trazi ljude,ljude koji se ne mogu niti kupiti niti prodati,vjerne ljude,kao magnetna igla polu.</BLOCKQUOTE>

descriptionIzlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo - Page 4 EmptyRe: Izlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo

more_horiz
Dizma je napisao/la:
abraham je napisao/la:
Protestantizam i katolicizam sve više djeluju usklađeno.
Protestantizam pruža ruku zajedništva rimskoj sili i uskoro će biti proglašen zakon protiv subote i subotara - adventista..

To su, oprosti mi, gluposti. Ni adventizam, odnosno washingtonsko-katolička crkva se očigledno nije promjenio nego se samo voli farbati općeprotestantskim odnosno interprotestantskim bojama jer natpis "adventistička" nije dovoljno efikasan. Tako oni vole govoriti o Lutheru, Calvinu, Wesleyu a iza tih se ljudi kod njih vjere krije Vidovita Jela. obred

Dobro, Dizma,
Opraštam Ti.
No koja je to Washingtonsk-katolička crkva, navedi, molim Te neke njene dokumente i da li je ona u ekumeni bar kao Kalvinističke?
abraham

more_horiz
Brate Iliner

100% te podržavam. To je izlazak iz Babilona! Pazi samo da kada si izašao iz majke da ne završiš u nekoj od kćeri koje ima Bludnica. To je sve u Otkrivenju 17.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Mali princ je napisao/la:

"Pakao postoji, dakle u njemu sam"-Rimbaud
Meni se čini da ti pomalo koketiraš s nekim vražičkom...

Neznam da li si gledao "legenda o šćepanu malom". Taj čovjek je okrenuo leđa Sotoni, dakako i pravoslavnoj crkvi jer je ona tek njegova produžena ruka. I zamisli sad ovo dolazi neka žena koju je poslao Sotona tim popovima nekom popu.

Veli pop njoj: "On je pravi Vrag"
A ona mu odgovori: "da bar jest, već bi se mi nekako nagodili s njim"

more_horiz
inliner je napisao/la:
Mali princ je napisao/la:

"Pakao postoji, dakle u njemu sam"-Rimbaud
Meni se čini da ti pomalo koketiraš s nekim vražičkom...

Neznam da li si gledao "legenda o šćepanu malom". Taj čovjek je okrenuo leđa Sotoni, dakako i pravoslavnoj crkvi jer je ona tek njegova produžena ruka. I zamisli sad ovo dolazi neka žena koju je poslao Sotona tim popovima nekom popu.

Veli pop njoj: "On je pravi Vrag"
A ona mu odgovori: "da bar jest, već bi se mi nekako nagodili s njim"

Kćeri Babilonske, svađaju se oko čistote svojih haljina i svaka tvrdi da nije kćer lažnog muža i njegove žene Velike bludnice, već nevjesta Nebeskoga ženika - Kristova crkva.Jedne tvrde da su one druge pod zakonom, a one opet da su pod milošću.Za jedne one druge su pod sjenom a one druge u originalu Počinka..
Mali babilon velikog babilona..Svaka tvrdi da pije pravo vino pripravljeno za svadbu..i da ide u susret ženiku sa dovoljno ulja ukrašenih svjetiljki..
Koja je nevjesta Kristova - kći Jeruzalema -Jeruzalem vina Kristova..

abraham

more_horiz
inliner je napisao/la:
Papu i katoličku crkvu nadahnjuje izravno Sotona, zato je potrebno u bilo koje vrijeme i što prije iazći iz te patvorene religije prihvatiti Isusa Krista kao svog osobnog spasitelja, čitati Bibliju i živjedti u skladu sa stvarnim Božjim zapovjedima.

a šta ako tebe nadahnjuje , ako iz tebe govori zao duh , duh sotone , oca laži i prevare
da li si se ikada zapitao da li si ti imao " MRAČNU NOĆ U TORNJU" kakvu je imao tvoj duhovni otac- luter, da li si ti kao i on , bio zaveden od majstora laži i prevare?obred

more_horiz
Totus Tuus je napisao/la:
inliner je napisao/la:
Siguran sam da ni Isus ne bi bio blag sa onima koji se klanjaju kipovima, a tvrde da su Kristovi učenici.
Vidiš, u tome je i tvoj problem. Ti Isusa uopće ne poznaš, i ako tkao nastaviš, jednog dana ćeš mu reč u tvoje sam ime liječio, izgonio zloduhe, pisao na forumu i na blogu o tebi ljudima, a on će ti reći nikad te nisam poznavao, odlazite od mene prokleti.
Obrati se i vjeruje Evanđelju, ovo milosno vrijem ti je prilika!

slažem se
inlineru i drugima je ispravno klanjati se GOLOM drvenom iliu željeznom križu , a idolopoklonstvo mu je klanjati se Isusu raspetom na tom istom križu:?: Exclamation

ma pogledajte samo otpala braćo gdje vas odvedoše vaši heretični oci i njihov krivi nauk:twisted: Exclamation

more_horiz
Ja se uopće ne klanjam pred ikakvim predmetima. To što tvrdiš je smješno....

more_horiz
inliner je napisao/la:
Ja se uopće ne klanjam pred ikakvim predmetima. To što tvrdiš je smješno....

Ni ja isto a super je što izlaziš iz Katoličke Crkve i kaj si toliko čekao i podrivao iznutra.
I nisi prvi koji je otišao ali puno je onih koji se poslije raznih brodoloma vrate u okrilje Očevo.
U mojoj župi osam novih krštenika odraslih.
Eto neka pati koga smeta.

more_horiz
abraham je napisao/la:
Dobro , da rješimo stvar..
Treba izlaziti iz KC na pravi naćin - Duhom nevjeste koji dolazi od Krista preko poziva koji su uputili i pokazali adventisti sedmoga dana troanđeoskom istinom i opomenom iz Otkrivenja 18. na pravi naćin..No činjenica je da sama suština poziva pogađa i katolike -
to je činjenica koja se teško podnosi - da katolici sudjeluju u babilonskom grijehu..Većina koja će izači iz Babilona nalazi se u protestantskim crkvama..
Sam izlazak ne spašava već milost i blagodat Krista vjerom Njegovom u Isusa Krista kroz koju nas Krist opravdava svojom pravednošću i briše nam grijehe svojom krvlju ako izdržimo borbu do kraja..
Mnogi su izašli iz Egipta, iz Babilona starog i nisu bili spašeni jer nisu održali vjeru u Spasitelja već mješali vino babilonsko..i izvan Babilona pa i u adventističkoj crkvi odbacivanjem sadašnje istine koja jasno poziva na izlazak iz Babilona..
abraham

draga braćo , pogotovo oni koji tvrde ( a tko zna dal istina je to, ali neka bude) da su nekada bili pripadnici KC, kako bi bilo da se opet vratite gdje ste bili

ta sigurno kršćanstvo nije nastalo 1517, nego u 1. stoljeću
te htjeli ne htjeli , ne možete , ako ćete zdravorazumski gledati na stvari ,moći pobiti apostolsko nasljeđe, kontinuitet vjere i evangelizacije koju je vršila KC , poslije 1054. i Pravoslavna crkva , pa sve do 1517, ai do današnjeg dana

zato , vratite se zabludjela braćo , jer ako ste bili u KC , onda imate korjene u kc i za Boga miloga zašto ih režete
zar , ne znate , da svako stablo kojemu se porežu korijeni , mora izumrijeti!

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
hrvoje hrki je napisao/la:
abraham je napisao/la:
Dobro , da rješimo stvar..
Treba izlaziti iz KC na pravi naćin - Duhom nevjeste koji dolazi od Krista preko poziva koji su uputili i pokazali adventisti sedmoga dana troanđeoskom istinom i opomenom iz Otkrivenja 18. na pravi naćin..No činjenica je da sama suština poziva pogađa i katolike -
to je činjenica koja se teško podnosi - da katolici sudjeluju u babilonskom grijehu..Većina koja će izači iz Babilona nalazi se u protestantskim crkvama..
Sam izlazak ne spašava već milost i blagodat Krista vjerom Njegovom u Isusa Krista kroz koju nas Krist opravdava svojom pravednošću i briše nam grijehe svojom krvlju ako izdržimo borbu do kraja..
Mnogi su izašli iz Egipta, iz Babilona starog i nisu bili spašeni jer nisu održali vjeru u Spasitelja već mješali vino babilonsko..i izvan Babilona pa i u adventističkoj crkvi odbacivanjem sadašnje istine koja jasno poziva na izlazak iz Babilona..
abraham

draga braćo , pogotovo oni koji tvrde ( a tko zna dal istina je to, ali neka bude) da su nekada bili pripadnici KC, kako bi bilo da se opet vratite gdje ste bili

te htjeli ne htjeli , ne možete , ako ćete zdravorazumski gledati na stvari ,moći pobiti apostolsko nasljeđe, kontinuitet vjere i evangelizacije koju je vršila KC , poslije 1054. i Pravoslavna crkva , pa sve do 1517, ai do današnjeg dana

zato , vratite se zabludjela braćo , jer ako ste bili u KC , onda imate korjene u kc i za Boga miloga zašto ih režete

Hrki; jesu li ovo dvije majke ili dvije sestre?</BLOCKQUOTE>

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

Izlazak iz katoličke crkve - kakvo je vaše osobno iskustvo - Page 4 D050 E brate Hrki, kako si me sad samo lijepo nasmijao!
Hvala ti što se brineš za naše duše mudri i to na jedan tako krajnje duhovit način. klap

more_horiz
Ja nemam ništa protiv izlaska iz Katoličke Crkve onih koji se ponašaju kao iliner.
Dapače. Ali ići usmeno tražit ispisnicu i to na veliki Petak mi je degutantno. I bit će da je svrha toga samo osobna promocija.
Da nije tako on bi to zatražio i pismenim putem i dobio ispisnicu.
Ali može ju dobiti samo jednom a on od toga voli izgleda raditi predstavu.

more_horiz
Hrki, priajtelju,

ako bih se vratio u Katolicku Ckrvu, da li bi mi bilo dozvoljeno samo Isusu da sluzim?

Da ne primecujem i ne slavim nikoga vise osim Njega i jedino sa Njim budem u zajednici?

Da li bi to bilo moguce?

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Hrki, priajtelju,

ako bih se vratio u Katolicku Ckrvu, da li bi mi bilo dozvoljeno samo Isusu da sluzim?

Da ne primecujem i ne slavim nikoga vise osim Njega i jedino sa Njim budem u zajednici?

Da li bi to bilo moguce?

pa naravno da bi ti bilo dopušteno
šta ti misliš , da ja služim fra ivi iviču , marku mariču ili xy
pa ja osobno ne poznam nijednog svećenika da sam na "ti s njim i da sam njegov neki slugan , posilni ili slično"Idea

sve dodire što imam snjima je da ih slušam na misi , da mi odrješe grijehe na ispovijedi i da primim svetu tajnu iz njihovih ruku
to je sve- u biti on služi meni , a ne ja njemu
on ne je tu radi mene , a ne ja radi njega:!:

Zadnja promjena: ; pet 13 tra 2007, 08:23; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Brate mislim da se nismo dobro razumeli.

Ja nebih mogao da se ipovedim nikada svesteniku.

Marija je za mene samo obicna zena koja je rodila Isusa telesno.

Ja po, meni licno, znam, da samo gledanje u Isusa i razmisljanje o Njemu, bavljenje s Njim, propovedanje o Njemu da bih Ga sto bolje upoznao, jeste VECNI ZIVOT!

Nigde nije lako ziveti VEROM! Biti tako temeljno Hristocentrican iskljucuje sve drugo.

more_horiz
Sa svime što si reko se potpuno slažem.

Jevrejin je napisao/la:
Ja nebih mogao da se ipovedim nikada svesteniku.
U sakramentu ispovijedi se ispovjednik ispovjeda Bogu, a ne svećeniku.
Jevrejin je napisao/la:
Marija je za mene samo obicna zena koja je rodila Isusa telesno.
Potpuno obična žena, s jednom razlikom što je unaprijed otkupljena i očišćena od istočnog grijeha.
Jevrejin je napisao/la:
Ja po, meni licno, znam, da samo gledanje u Isusa i razmisljanje o Njemu, bavljenje s Njim, propovedanje o Njemu da bih Ga sto bolje upoznao, jeste VECNI ZIVOT!
Da, življenje Isusa je raj na zemlji.
Jevrejin je napisao/la:
Nigde nije lako ziveti VEROM! Biti tako temeljno Hristocentrican iskljucuje sve drugo.
"Mene su progonili, i vas će"...

more_horiz
Pozivam sve iskrene Katolike da razmisle o tome kome služe.

Katolička Crkva je uvijek radila po principu "pare na sunce". Ali može li se spasenje kupiti?

Mijenja li mene vršenje obreda i pripadanje Crkvi?
Ili mene mijenja zajedništvo s Isusom Kristom?

Učenje Katoličke Crkve je iluzija - vjernici misle da primaju Boga u srce time što rade nekakve obrede.
Isto tako su u povijesti mnogobožački narodi vjerovali da će imati blagodati od toga što prinose žrtve svojim izrezbarenim kipovima.

Isus nam je rekao što je potrebno za spasenje, a On nije spominjao ni Mariju, ni svece, ni te silne obrede...
ISUS NAM JE REKAO ŠTO TREBA ČINITI, DA DOBIJEMO OPROŠTENJE GRIJEHA I SPASENJE.

Pozivam svu iskrenu braću Katolike da uzmu Bibliju i da ju čitaju... da dopuste Isusu da im kaže istinu.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply