Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Stigme i stigmatici

power_settings_newLogin to reply
+9
Gubavac
crusader
QEA
Eutanasije
dominik
Mila
Totus Tuus
Izrail
hrvoje hrki
13 posters

descriptionStigme i stigmatici - Page 3 EmptyRe: Stigme i stigmatici

more_horiz
devi das je napisao/la:
Sve znate internet je čudo.Koliko ste vi sa njega naučili.Auu.

Inače temeljne knjige slobodnog zidarstva su Landmarks i Andersonove konstitucije.

A Ti direktno napade južnu jurisdikciju samo se nadaj da Te neće niko shvatiti ozbiljno.

I ne reče nam Ti šta je Benedikt 16.rekao o templarima 13.oktobra 2007.god.

I gospon Gubavac ne hvalim ja masonstvo kao nešto lepo ne bavim se ja estetikom masonstvo je istina.Stigme i stigmatici - Page 3 Icon_farao

A što se tiče shvaćanja ozbiljno evo dajem ti uvid u Riječ:

<tr><tr><tr><tr><tr><tr><tr><tr>
Rimljanima 8,31Što ćemo dakle reći na ovo? Ako je Bog za nas, tko će na nas?Rimljanima 8,32Koji dakle svojega vlastitog Sina nije sačuvao, nego ga je predao za sve nas, kako dakle da nam s njim sve ne daruje!Rimljanima 8,33Tko će optužiti izabrane Božje? Bog je, koji ih opravdava.Rimljanima 8,34Tko će osuditi? Krist Isus, koji je umro, pa još i uskrsnuo, koji je s desne strane Bogu, koji nas i zagovara.Rimljanima 8,35Tko će nas rastaviti od ljubavi Božje u Kristu Isusu? Nevolja? ili tjeskoba? ili progonstvo? ili glad? ili golotinja? ili pogibao? ili mač?Rimljanima 8,36Kao što je pisano: "Zbog tebe nas ubijaju po cijeli dan; drže nas kao ovce, koje su za klanje."Rimljanima 8,37Ali u svemu ovome pobjeđujemo zbog onoga, koji nas je ljubio.Rimljanima 8,38Jer sam uvjeren, da ni smrt, ni život, ni anđeli, ni poglavarstva, ni sadašnjost, ni budućnost, ni sila,
Rimljanima 8,39Ni visina, ni dubina, ni drugo kakvo stvorenje ne može nas rastaviti od ljubavi Božje, koja je u Kristu Isusu, Gospodinu našemu.

<tr><tr><tr>
Efežanima 5,11I ne pristajte na nerodna djela tame, nego ih radije karajte!Efežanima 5,12Jer je sramotno i govoriti, što oni tajno čine.Efežanima 5,13A sve, za što se kara, svjetlost objavljuje; jer sve, što se objavljuje, svjetlost je.
Efežanima 5,14Zato se kaže: "Ustani, koji spavaš, i uskrsni od mrtvih, i obasjat će te Krist!"

Amen.Aleluja. Hvala. Bog s vama.

more_horiz
n

Zadnja promjena: devi das; čet 07 kol 2008, 16:03; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
l

Zadnja promjena: devi das; čet 07 kol 2008, 16:04; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
devi das je napisao/la:
Ne postoje srpske lože nismo mi nacionalna organizacija ima kod nas i Hrvata i naročito nesrazmerno mnogo muslimana.
ALi u tom smislu jeste srpska jer je po državnom principu,ali sarađujemo sa hrvatskom braćom recimo obaveštavamo ih kako se članovi Društva hrvatskog zmaja pokušavaju infiltrirati ili se infiltriraju.u Veliku ložu Hrvatske.

Glavna za prostore bivše Jugoslavije je i dalje velika loža Engleske iako je većina primila svetlost od Nemaca a samo jedan deo od Engleza i Beograda.

Sigurno da više volima Bozanića nego Jezerinca.

A ti gubavac ne veruješ ni u Benedikta ni u čuda ni u stigme ni u svece pa u šta veruješ.Čoveče pa za mene Srbina i masona Benedikt je autoritet.
Izvini da nisi Ti neki sektaš,stvarno ne mislim ništa loše.

Devi das,
molim te na ovom forumu nema prozivanja,te stoga pripazi u konverzaciji,tko u sta vjeruje.
Izvini da nisi Ti neki sektaš

Dopusti svakom biti ono sto hoce,dobio si pozdravno pismo u kome pise kako moramo njegovati toleranciju i dopustiti drugima biti drugaciji.

more_horiz
devi das je napisao/la:
Ne postoje srpske lože nismo mi nacionalna organizacija ima kod nas i Hrvata i naročito nesrazmerno mnogo muslimana.
ALi u tom smislu jeste srpska jer je po državnom principu,ali sarađujemo sa hrvatskom braćom recimo obaveštavamo ih kako se članovi Društva hrvatskog zmaja pokušavaju infiltrirati ili se infiltriraju.u Veliku ložu Hrvatske.

Glavna za prostore bivše Jugoslavije je i dalje velika loža Engleske iako je većina primila svetlost od Nemaca a samo jedan deo od Engleza i Beograda.

Sigurno da više volima Bozanića nego Jezerinca.

A ti gubavac ne veruješ ni u Benedikta ni u čuda ni u stigme ni u svece pa u šta veruješ.Čoveče pa za mene Srbina i masona Benedikt je autoritet.
Izvini da nisi Ti neki sektaš,stvarno ne mislim ništa loše.

York rite je hrišćansko vojnički tako da ga praktikuju sve lože NATO pa i one u Iraku gde se inicirani posebno hrabro bore o doživljavajući sebe kao hrišćanske vitezove o čemu imam i lična svedočanstva.

Ja razumem da su rimokatolici protiv masonstva jer je 1789 bila najveći masonski izlazak u javnost ali koliko znam papa Benedikt se prošle godine izvinio za crni petak 1307.

ALi protestanti da su protiv pa to je gotovo tragikomično.Kažem Ti prouči malo Luterov pečat ako znaš kako izgleda pa ako ne budeš znao do kraja ja ću ti napisati šta on sve znači.

Vrlo je opasno optuživati nešto da je satanizam ako baš nisi siguran da jeste,a Ti gotovo sam siguran da nisi siguran,jer možeš da padneš u greh hule na Duha Svetog.

Stigme i stigmatici - Page 3 Martin_Luther-Rose
Stigme i stigmatici - Page 3 Lrose

Masoni koji su osnovali Evangeličku Alijansu - posebno su propagirali ovaj simbol a nisu se osvrtali na Lutherovo tumaćemje svoga pečata:
U pismu od 08.07.1530 piše Luther Lazarusu Spengleru o svom pečatu:

Stigme i stigmatici - Page 3 Luther_anim_2

<BLOCKQUOTE>

„ein Merkzeichen meiner Theologie. Das erst sollt ein Kreuz sein, schwarz im Herzen, das seine natürliche Farbe hätte, damit ich mir selbs Erinnerung gäbe, daß der Glaube an den Gekreuzigten uns selig machet. Denn so man von Herzen glaubt, wird man gerecht. Ob’s nun wohl ein schwarz Kreuz ist, mortifizieret und soll auch wehe tun, dennoch läßt es das Herz in seiner Farbe, verderbt die Natur nicht, das ist, es tötet nicht, sondern erhält lebendig … Solch Herz aber soll mitten in einer weißen Rosen stehen, anzuzeigen, daß der Glaube Freude, Trost und Friede gibt, darum soll die Rose weiß und nicht rot sein; denn weiße Farbe ist der Geister und aller Engel Farbe. Solche Rose stehet im himmelfarben Felde, daß solche Freude im Geist und Glauben ein Anfang ist der himmlische Freude zukünftig, jetzt wohl schon drinnen begriffen und durch Hoffnung gefasset, aber noch nicht offenbar. Und in solch Feld einen goldenen Ring, daß solch Seligkeit im Himmel ewig währet und kein Ende hat und auch köstlich über alle Freude und Güter, wie das Gold das höchste, köstlichste Erz ist.“

– WA, Luthers Briefwechsel, 5. Band, S. 444f (Nr. 1628): [1]
»I dalje nepromijenjen ostaje negativan sud Crkve glede masonskih udruženja, jer su se njihova načela uvijek smatrala nespojivima s naukom Crkve i stoga je upisivanje u njih i dalje zabranjeno. Vjernici koji pripadaju masonskim udruženjima nalaze se u stanju teškoga grijeha i ne mogu pristupiti svetoj pričesti.«
Benedikt XVI
Masoni povijesno su u slijepoj ulici svoje alternative jer ne mogu slobodu i kibernetiku odvojiti od evanđelja a da se ne suprote sili Svetoga Duha koji kršćane upućuje da ih prepoznaju i poznaju njihove tajne znake ..
Stigme i stigmatici - Page 3 Clinton-devil_s

Dijalektički materijalizam koji se preobukao u materijalistički kibernetizam i koristi okultizam ne može izaći na kraju sa problemom grijeha koji je jedna od osnovnih mina sudbini povijesnog dijalektičkog masonizma - kao takav on uvijek ostaje neprijatelj Kristova križa: kada splete novu mrežu stara se rasplete sve do trenutka kada splitanje dođe na vrata Rima ili pred zakonitosti opravdanja vjerom kao u pretposljednjem slučaju alternativnog lijećnika i pregovora oko hvatanja pastira..
Odmarajmo malo od "pluribusa unum" tj od nade da će od mnoštva postati jedno jer negacija negacije samu sebe izjeda nevjerstvom:

Felix Mendelsohn-Bartholdy:
Konzert für Violine und Piano in D

André Weet:
Green lights turn red - Country-Pop

http://www.heiligenlexikon.de/Musik/Musik.html&print=musik
</BLOCKQUOTE>

more_horiz
k

Zadnja promjena: devi das; čet 07 kol 2008, 16:05; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Stigme i stigmatici - Page 3 Tempelritter2498816__kopf170

Tužbu su Templari malo nezgodno napisali i tužili papu Bendikta XVI kao sljednika pape Klementa V koji je na pritisak Francuske pridonio raspuštanju reda koji je tada 1312 brojio oko¸15.000 članova..Nezgodno je u tužbi to što bi templari trebali dobiti svoj posjed u vrijednosti preko 100 milijarde eura..Osvjetljenju sudbine templara pridonijela je Barbara Frale:
Stigme i stigmatici - Page 3 0,1020,1020823,00
koja je istražila gotovo sve dokumente u tajnom arhivu Vatikana i pronašla pergament :
Stigme i stigmatici - Page 3 0,1020,1022089,00
otisak-
koji dokazuje da Klement nije pristao na zahtjev Francuskoga kralja koji se prijetio rascjepom..U buli "Vox in excelso" 22.03 1312 papa nije raspustio red već ga je samo suspendirao..Dakle - Benedikt može ukloniti suspenziju..Ali reforma templara je teži problem koji se bez Crkve ne može ostvariti..Zloupotreba templara od strane masona , posebno logeP2 se nadam se pratila u KC te će ovdje biti problema da to shvate neki koji nisu krivi..
---------------
malo odmora:

Stigme i stigmatici - Page 3 0,1020,1256636,00

---------------

Mne više zanima gdje je kovčeg zavjeta?

Templari su imali prilike istraziti gdje je kovceg zavjeta?!

-------
Kada se kaze Americka politika - tada se imenuje subjekt te politike u Kongresu ili u strukturi administracije..Znak koji je slucajno neupotrebio Clinton je znak male sove koji se nalazi na dolarskoj novcanici u jednome uglu..Clinton zaista nije mason no njegova igra govora tijela i ruku je mnoge dovela u zabludu..
---
Kako je dosla P2 do Kongresa?

intervju sa:

?:

-------

Kronologija logeP2:
Stigme i stigmatici - Page 3 1942Stigme i stigmatici - Page 3 1943Stigme i stigmatici - Page 3 1944
Stigme i stigmatici - Page 3 1945Stigme i stigmatici - Page 3 1946Stigme i stigmatici - Page 3 1947
Stigme i stigmatici - Page 3 1948Stigme i stigmatici - Page 3 1949Stigme i stigmatici - Page 3 1950
Stigme i stigmatici - Page 3 1951Stigme i stigmatici - Page 3 1952Stigme i stigmatici - Page 3 1953
Stigme i stigmatici - Page 3 1954Stigme i stigmatici - Page 3 1955Stigme i stigmatici - Page 3 1956
Stigme i stigmatici - Page 3 1957Stigme i stigmatici - Page 3 1958Stigme i stigmatici - Page 3 1959
Stigme i stigmatici - Page 3 1960Stigme i stigmatici - Page 3 1961Stigme i stigmatici - Page 3 1962
Stigme i stigmatici - Page 3 1963Stigme i stigmatici - Page 3 1964Stigme i stigmatici - Page 3 1965
Stigme i stigmatici - Page 3 1966Stigme i stigmatici - Page 3 1967Stigme i stigmatici - Page 3 1968
Stigme i stigmatici - Page 3 1969Stigme i stigmatici - Page 3 1970Stigme i stigmatici - Page 3 1971
Stigme i stigmatici - Page 3 1972Stigme i stigmatici - Page 3 1973Stigme i stigmatici - Page 3 1974
Stigme i stigmatici - Page 3 1975Stigme i stigmatici - Page 3 1976Stigme i stigmatici - Page 3 1977
Stigme i stigmatici - Page 3 1978Stigme i stigmatici - Page 3 1979Stigme i stigmatici - Page 3 1980
Stigme i stigmatici - Page 3 1981Stigme i stigmatici - Page 3 1982Stigme i stigmatici - Page 3 1983
Stigme i stigmatici - Page 3 1984Stigme i stigmatici - Page 3 1985Stigme i stigmatici - Page 3 1986
Stigme i stigmatici - Page 3 1987Stigme i stigmatici - Page 3 1988Stigme i stigmatici - Page 3 1989
Stigme i stigmatici - Page 3 1990Stigme i stigmatici - Page 3 1991Stigme i stigmatici - Page 3 1992
Stigme i stigmatici - Page 3 1993Stigme i stigmatici - Page 3 1994Stigme i stigmatici - Page 3 1995
Stigme i stigmatici - Page 3 1996Stigme i stigmatici - Page 3 1997Stigme i stigmatici - Page 3 1998
Stigme i stigmatici - Page 3 1999Stigme i stigmatici - Page 3 2000Stigme i stigmatici - Page 3 2001
Stigme i stigmatici - Page 3 2002

more_horiz
k

Zadnja promjena: devi das; čet 07 kol 2008, 16:07; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
devi das je napisao/la:
Drago mi je da razumeš da Klinton nije mason kao ni ekipa iz Demokratske stranke.

Ne stari, debelo si pogriješio, Clinton je bio mason kao i svi predsjednici od Nixona (kojeg su oni srušili preko svojeg čovjeka Kissingera) nadalje. I republikanska i demokratska stranka su pod kontrolom masonerije.

devi das je napisao/la:
Kakve su ovo godine loža P2 je raspuštena 1981.godine.

Ako ovo uzmemo točnim, kako se danas zove loža za Italiju?

more_horiz
Kazes da ovi nece traziti prijem u KC

http://www.tempelritterorden.de/

700 god hapsenja i spaljivanje na otoku na Seni?
Jaques de Molay?
Stigme i stigmatici - Page 3 180px-JacquesdeMolay
Stigme i stigmatici - Page 3 180px-JacquesDeMolayRestingPlace

Stigme i stigmatici - Page 3 Teufel_100
http://www.templarhistory.com/forum/viewtopic.php?t=625&highlight=chinon

http://www.templarhistory.com/today.html
----------
do komercijalizacije:
Stigme i stigmatici - Page 3 Gear
----------
Neki linkovi:
http://templis.free.fr/liens.htm
-----------
neke regule templara:
http://templis.free.fr/regle_co.htm

more_horiz
Ne znam postoji li sada ali P2 loža je itekako postojala i odgovorna je za kidnapiranje Alda Mora.

more_horiz
devi das je napisao/la:
U redu je Dina ali moraš priznati da je teško pričati sa čovekom koji ima 20 godina i misli da zna za sve i još mene optužuje za satanizamšto je valjda poželjno i dozvoljeno.
Hvala Ti Abrahame za nastojanje razumne argumentacije i dijaloga.
Klinton nije mason i ono što on pokazuje nema veze sa masonstvom.To je znak onoga što se zove wicca.Masonski znakovi su mnogo teže prepoznatljivi.
Inače iz Demokratske stranke USA nisu masoni.

Što se tiče pape Ti navodiš njegove reči iz 1985.Navedi od pred deset meseci šta je rekao o templarima i zato mu svaka čast.

Vaseljenskomu arhijereju i episkopu rimskamu Venediktu šesnaestomu na mnogoja ljeta aksios aksios aksios.
Aksios grčki znači dostojan.

Činjenica da je američka politika upotrebila i osnovala kardinalsku ložu nakon afere sa ložom P2 i upotrebila je za rušenje demohrišćanske stranke,a li niti je svaki mason odgovran za to niti sam ja primao kardinale u ložu.

Što se tiče mojih tvrdnji ja sam samo citirao masonske izvore. Masoni sami tvrde da štuju đavla. Ako imaš sa time problem žali se onima koji to tvrde i iza toga čvrsto stoje te se pozivaju na navedenu literaturu i na navedene ljude spomenute malo više ovog posta. Hvala. Bog s vama.

more_horiz
sv franjo asiski... cheers da, vjerujem da se to nekima dogadja,sto se tice brata franje, dobio je rane na la verni potkraj zivota jer je molio Krista da koliko god je vise moguce da osjeti tu bol koju je On osjecao,zato bol,a drugo, molio Ga je da osjeti u svom srcu koliko je moguce vise onu ljubav koju je On osjecao. cijeli zivot posvetio je Njemu i evandjelju i bio ogledalo evandjeoske poruke.

sretna sam jer sam imala priliku ici na la vernu i na neka franjevacka mjesta sa svojom framom, na marshu iliti franjevackom hodu i dobiti porcijunkulski oprost. franjevacka duhovnost je ono sto me najvise privlaci i sama sam clan frame (franjevacke mladezi). to je nesto posebno i ne mogu zamislit zivot bez toga i bez prijatelja kojih sam tamo stekla.

slava Isusu! Smile

more_horiz
sunshine daj mi nešto reci o porcijunkuskom oprostu, što to jest ?

more_horiz
znas li neke osnovne crte o sv.franji? malo potrazi na netu ako nist drugo. bitno je znati da je on imao poseban odnos s Kristom,kakav nitko nie imao i nitko se nie priblizio Kristu vise od njega. on je s Isusom razgovarao, otkad je zacuo Njegov glas s kriza u maloj rusevnoj crkvici sv.damjana kad se molio,a i prije toga kad imao vidjenje u spoletu (trebao je postati vitez pa mu se Bog javio u snu) i postao je uskoro poslije svih tih dogadjaja cisto ogledalo evandjelja.

kad je franjo dosao pred papu honorija lll., rekao je da zeli da tkogod se pokaje za svoje grijehe,ispovijedi se i dobije svecenicko odrjesenje pa dodje u ovu crkvu (porcijunkula se nalazi u crkvi marije andjeoske), da dobije potpuni oprost od krivnji i kazni, od krsbog dana pa do casa kad jad stupi u tu crkvu. papa ga je upozoravao kako to nie uobicajeno dopustati i uzalud ga je odgovarao od toga,ali franjo je ostao postojan, tvrdeci da ga ja sam Gospodin poslao da trazi takav oprost. i papa je iznenada, kao Bozjim nadahnucem, popustio.

taj oprost moze se dobiti od 1.kolovoza uvecer do 2.kolovoza,takodjer navecer.svake godine, zato taj nas franjevacki hod pada bas u to vrijeme od 25.7.-5.8.
honorije nie ostavio nikakve pisane dokumente o tome, jer je franjo rekao da mu ne treba nikakav pismeni dokaz o papinu pristanku, rijecima, "Bog ce znati svoje djelo iznijeti na vidjelo".

more_horiz
Znaš sunshine, pažljivo sam pročitala tvoj odgovor, ali ipak imam jednu malu primjedbu, zar svi vjernici moraju ići baš u Asiz u Crkvu Marije Anđeoske, da bi dobili potpuni oprost ?
Tu mi nekaj ne štima ?

more_horiz
sunshine je napisao/la:
znas li neke osnovne crte o sv.franji? malo potrazi na netu ako nist drugo. bitno je znati da je on imao poseban odnos s Kristom,kakav nitko nie imao i nitko se nie priblizio Kristu vise od njega. on je s Isusom razgovarao, otkad je zacuo Njegov glas s kriza u maloj rusevnoj crkvici sv.damjana kad se molio,a i prije toga kad imao vidjenje u spoletu (trebao je postati vitez pa mu se Bog javio u snu) i postao je uskoro poslije svih tih dogadjaja cisto ogledalo evandjelja.

kad je franjo dosao pred papu honorija lll., rekao je da zeli da tkogod se pokaje za svoje grijehe,ispovijedi se i dobije svecenicko odrjesenje pa dodje u ovu crkvu (porcijunkula se nalazi u crkvi marije andjeoske), da dobije potpuni oprost od krivnji i kazni, od krsbog dana pa do casa kad jad stupi u tu crkvu. papa ga je upozoravao kako to nie uobicajeno dopustati i uzalud ga je odgovarao od toga,ali franjo je ostao postojan, tvrdeci da ga ja sam Gospodin poslao da trazi takav oprost. i papa je iznenada, kao Bozjim nadahnucem, popustio.

taj oprost moze se dobiti od 1.kolovoza uvecer do 2.kolovoza,takodjer navecer.svake godine, zato taj nas franjevacki hod pada bas u to vrijeme od 25.7.-5.8.
honorije nie ostavio nikakve pisane dokumente o tome, jer je franjo rekao da mu ne treba nikakav pismeni dokaz o papinu pristanku, rijecima, "Bog ce znati svoje djelo iznijeti na vidjelo".

Je li ovo oficielno ucenje Katolicke Crkve ili samo pucko vjerovanje?

more_horiz
ovo prvo Very Happy ne brini, frama, kao i fsr, kao i franjevci i sve u tim điru.

sv.franjo nie bio neki freak ili fanatik, on je postovao Crkvu i zanimljivo je,on je zivio u srednjem vijeku,a nigdje u svojim spisima nie govorio o raskalasenosti biskupa i takvih u to vrijeme,a zna se kakav je kler tada bio. papa ga nie mogao ne voljeti kad je gledao Krista u njemu i... poljubio mu je noge kad je dosao u papinsku palacu,sa nekolicinom svoje brace,svi u dronjcima jer su ga posramili svojim siromastvom i zivljenjem opcenito.i naravno, odobrio mu je da osnuje red manje brace, odnosno franjevaca.a i porcijunkulski oprost kasnije Very Happy

prema tome,ni frama nie nikakva sekta ili tako nesto jer mi postujemo kler i dio smo Crkve, jedino sto zelimo je zivjeti evandjelje u bratstvu frame po uzoru na sv.franju.

@usamljena, ne razumijem bas tvoje pitanje. tamo odes ako zelis, ne znam za druge oproste jer me prvenstveno zanima franjevacka duhovnost pa ti samo o tome mogu govoriti Very Happy

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply