Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Ispovjedaonica

power_settings_newLogin to reply
+7
ziger
ljubičica
Debora
samaritanka
Spart
vanja777
kainos
11 posters

descriptionIspovjedaonica - Page 3 EmptyRe: Ispovjedaonica

more_horiz
Um je sam svoj svijet i on u sebi može od pakla načiniti raj, i od raja pakao. afro lol! flower leti

more_horiz
daj srce Jedna predivna kršćanska pjesma o molitvi

Kada svane jutro novo moliš li se ti?
I kad iz svog doma pođeš, da na putu dobro prođeš,
moliš li se ti?

Molitva je put do mira kroz teškoće tvoje sve,ona Božje srce dira zato moli se!

Kad ti oblak nebo muti, moliš li se ti?
Kada srcu pomoć treba mir i hrabrost, sila s Neba,
moliš li se ti?

Molitva je put do mira kroz teškoće tvoje sve , ona Božje
srce dira zato moli se!

Kada pravi savjet tražiš, moliš li se ti?
Kad te strah i briga mori, kad se srce s grijhom bori, moliš li se ti?

Molitva je put do mira kroz teškoće tvoje sve , ona Božje
srce dira zato moli se!

more_horiz
Bože, molimo Te jer vjerujemo u Tvoje obećanje da ćeš nas osloboditi svakog tereta koje smo stavili na Krista.
Mnogi se ne usuđuju svoje terete predati Kristu , molimo Te ohrabri ih Duhom Svetim da Ti se izjadaju , da kažu svoju bol, mnogi ne kazuju svoju bol jer smatraju da su griješni, potakni ih i dovedi ih k spoznaji da si Ti s njima i da brineš za njih, molim Te za one koji se ovdje bore za ozdravljenje da ne sustaju u nadi i vjeri..Molim Te ozdravi ih u ime Isusa Krista..
Amen

more_horiz
Bože,
usliši naše molitve, iscijeli srca naša i duše.
Žedni smo i gladni tvoje pravednosti.
Smiluj nam se Bože naš.
Ti se proslavi!
U Isusovu imenu!
Amen

more_horiz
Sredinom ožujaka u ZG je evagelizacija u www.pentekost.hr
moj (naš) brat tamo, zamolio me da molimo za njegovu prijateljicu jer ga je Bog potakao da moli i posti za nju.
Molimo da se spasi i ona i mnogi drugi.
Tko može nek posti koliko može dati od sebe.
Hvala vam puno
Bog vas bogato blagoslovio

more_horiz
Prolazim kroz vrlo važnu fazu u životu i dvoumim se što se tiče upisa u srednju školu. Htio bi postati vjeroučitelj i upisati Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju, ali s druge strane, zanimaju me računala i mnogo znam o njima te bi također volio upisati tehničku školu Ruđer Bošković. U jednom trenutku sam 100% siguran da ću upisati NKG i obuzme me ljubav prema Isusu i pun sam vjere, ali nakon nekog vremena to me jednostavno prođe i želim upisati Ruđer. To me zaista izluđuje i ako bilo tko od Vas ima kakav savjet, bio bi mu zahvalan! Unaprijed Vam hvala!moli

more_horiz
Nikola je napisao/la:
Prolazim kroz vrlo važnu fazu u životu i dvoumim se što se tiče upisa u srednju školu. Htio bi postati vjeroučitelj i upisati Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju, ali s druge strane, zanimaju me računala i mnogo znam o njima te bi također volio upisati tehničku školu Ruđer Bošković. U jednom trenutku sam 100% siguran da ću upisati NKG i obuzme me ljubav prema Isusu i pun sam vjere, ali nakon nekog vremena to me jednostavno prođe i želim upisati Ruđer. To me zaista izluđuje i ako bilo tko od Vas ima kakav savjet, bio bi mu zahvalan! Unaprijed Vam hvala!moli

Vidim da si pametan momak,pa probaj,Rudjer,redovito a klasicnu izvanredno,poznam masu mladih ljudi koji su pohadjali paralelno dvije skole,neki k tome i trecu muzicku.Jer sto covjek napravi u mladosti za svoju izobrazbu je najbolje.

more_horiz
Mislim da bi ipak bilo bolje da pohađam samo jednu školu... Učenje bi me izludilo...Shocked

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Nikola je napisao/la:
Mislim da bi ipak bilo bolje da pohađam samo jednu školu... Učenje bi me izludilo...Shocked

Ma tko je od znanja poludio,poludili ljudi bez znanja.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Nikola samo ti upisi zanat da svojim rukama privredjujes kruh, kao apostol Pavao. A ako ti vjera znaci koliko kazes da ti znaci - tada ces moci u slobodno vrijeme citati Bibliju. Smile

more_horiz
da ali htio bih Bogu posvetiti život...Smile Imam jos vremena oko 3 mjeseca pa cu razmisliti... Molite za mene da odaberem sto bolju odluku...Very Happy

more_horiz
Zivot mozes Bogu posvetiti i radeci. A ako ces ici u punovremenu sluzbu drugi ce ljudi morati raditi za tebe, da ti imas sto jesti. Pa ce tvoj zivot posvecen Bogu netko drugi financirati. Osim toga posao je vrlo dobro mjesto za prokusanost.

Ali, ipak je odluka na Bogu. Smile

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Nikola je napisao/la:
da ali htio bih Bogu posvetiti život...Smile Imam jos vremena oko 3 mjeseca pa cu razmisliti... Molite za mene da odaberem sto bolju odluku...Very Happy

Eto Nikolica,bolje ti sam odluci sto ces napraviti,ili ces proci ko u prici magarac i covjek.Sreli covjeka vodi magarca,a oni kazu,vid luda covjeka,magarca vodi pjesice hodi,on se popne na magarcu,sreli ga opet neki ljudi,pa kazu,o jadna zivotinjica,umjesto da ju on nosi ,on jase na njoj,uzme covjek na ledjima magarca,a ovi drugi ga sreli i kazu vid dva magarca,ovaj zivotinja ,Smile a ovaj covjek,bolje ti sam odluci.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ljudi,braćo!
Nešto sam duhovno slab i pod kušnjama sam.
Molite da izdržim!
Hvala vam.
Bog vas sve blagoslovio!
AMEN

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
ziger je napisao/la:
Ljudi,braćo!
Nešto sam duhovno slab i pod kušnjama sam.
Molite da izdržim!
Hvala vam.
Bog vas sve blagoslovio!
AMEN

Ziger,nedaj se glavu gore,citaj poslanicu Jakova i Ivana,tko nije pod kusnjom 24 sati,mi smo na udaru,neprijatelja istine Bozje,evo ja se vec molim,izdrzi brate,uzmi 23 psalam.Osloni se na Krista.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Brate zigeru,

velike kušnje u našem životu su kao kipuća voda u koju uđemo. Ako smo jaje, nakon te kušnje postat ćemo još tvrđi nego prije. Ako smo krumpir, nakon kušnje ćemo biti mekši. Meni je drago zbog toga, što vidim da si ti "krumpir" - ti želiš biti bolji, ti želiš pobijediti zlo, želiš Bogu biti vjeran. Samo ustraj u tome, ustraj u molitvi i predanju Bogu, mi ćemo se moliti za tebe, a ti ćeš nakon ove kušnje biti još mekši, ljepši i bolji čovjek!

Svi mi imamo svoje kušnje, a mene tješi 1. Petrova 4:12-13: "Ljubazni! Ne čudite se vrućini koja vam se događa za kušanje vaše, kao da vam se što novo događa; nego se radujte što stradate s Kristom, da biste i kad se javi slava Njegova, imali radost i veselje!"

Te kušnje su ponekad jako "vruće", ali Isus će brzo doći. Ove kušnje nas pripremaju za susret s Njim. Hoćemo li pobijediti? Hoćemo li izaći iz kušnje još mekši, još čvršće povezani s Njim? Molimo se jedni za druge, da tako bude!

more_horiz
Nikola je napisao/la:

Narvno cu se za tebe moliti Nikola! Neka te Bog balgoslovi u tvojoj odluci!
Molimo se za naseg najmladeg! Amen!moli to stari lux

more_horiz
Hvala justin puno za podršku!
Neka te gospodin bogato blagoslovi!
drago mi je što se polako približavam i tebi, hvala Bogu što vas sve imam.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply