Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Ispovjedaonica

power_settings_newLogin to reply
+7
ziger
ljubičica
Debora
samaritanka
Spart
vanja777
kainos
11 posters

descriptionIspovjedaonica - Page 2 EmptyRe: Ispovjedaonica

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Hvala još jednom svima.U ovom svijetu nije lako naći takve ljude kao što ste vi
.Ispovjedaonica - Page 2 110106TA5_prv

Ispovjedaonica - Page 2 P</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Josua,pa zato imamo nasu crkvu i Boga koji nam je pomocnik u nevolji.

more_horiz
Divim se ljudi vama kako ste složni i molitese Bogu za jednu dušu koja je u potrebi i ja bih željela da se pridružim vama

more_horiz
O ljubljeni moji! Da samo znate kolika me radost obuzme kad sam ovdje s vama! nesto neopisivo.. Smile

..predivni ste i tako vas sve volim! Hvala vam sto cinite jednu veliku obitelj ciji je clan biti..nesto prekrasno Smile

more_horiz
Meni i svima nama vjerujem je također drago imati tebe Vanja i ostale na forumu kako bismo svi skupa bili jedna velika,Božja obitelj.

more_horiz
Draga braćo i sestre,nisam bio danas cijeli dan na forumu iz razloga što je otac moje djevojke imao teži moždani udar.Molim vas da se sjetite čovjeka u bolničkom krevetu i pomolite se za njega i njegovu obitelj koja je u teškom stanju.Doktori mogu davati bilo kakve prognoze i šanse,ali Bogu je sve moguće.Hvala vam dragi moji.Nek se Kristovo ime proslavi!
Amen.

more_horiz
Hoćemo Joshua, nadam se da ćemo svi moliti za oca tvoje djevojke.

more_horiz
Hoćemo, svakako. moli

more_horiz
Hvala vam svima od srca.Sada mu je još uvijek kritično stanje pa mu je potrebna Kristova snaga.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Veliki kompozitor Haydn dozivio je tezi udar, mislili su gotovo, a onda, znajuci Bog ga je odveo u toplice, sto je bilo suprotno medicinskom znanju, oporavio se , poslije mjesec dana , vracajucu se pjesice prema Londonu, zastao je pred jednom crkvom iz koje je dopirao zvuk orgulja,,Kompozitor je dosao orguljasu i zamolio ga da sjedne za orgulje.Orguljas je nevoljko pristao, Bog je nadahnuo kompozitora koji je napisao Haleluju, himnu Bogu iz zahvalnosti svih koji slave Nebeskog Oca, Isusa Krista koji je podnio sve moguce rane covjecanstva,bio razapet za nas, ispastao za nas, umro za nas, uskrsnuo za nas, podigao se na prijestol Bozji za nas, i dao nam zivot vjecni, pripremio nam zivot bez tuge , bez boli, bez zalosti - vjecnu radost u Njegovoj snazi..Izdrzite, izdrzite..U molitvi sa Vama.
Blagoslov Bozji od nas dvoje..Javite se..</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Za mene je današnji dan prekrasan, jer sam imala vremena da otvorim naš forum i da puno toga ljepog pročitam što me je uvelo u ovaj danpun optimizma vjere nada ljubavi i da je moj Bog LJUBAV pecanje

more_horiz
Braćo i sestre, pomolite se i za mog sina. Prije dva dana je počeo šmrcati a danas ga peče u plućima, boli ga grlo i žali se kako mu je slabo. Ima njih više u školi prehlađenih, valjda je neka viroza. Tako mi ga žao, kaže da se ne smije nakašljati koliko ga peče u plučima. Sad

more_horiz
Dobro Noemi, prednost mi je da se molim za vešeg sina, zahvaljujem Bogu za to...Ispovjedaonica - Page 2 Pray1

more_horiz
Draga Noemi,naravno da ćemo se sjetit tvojeg sina u molitvi.Neka mu Bog podari zdravlje i dug život,a isto tako i tebi i tvojim bližnjima.Hvala vam jos jednom što se sjetite mene i mojih dragih u molitvi.

more_horiz
Draga Noemi hvla Bogu da je bolje tvome sinu,molim se stalno

more_horiz
Draga Noemi sretna sam što Bog uslišavanaše moltve trebamo još više i vruće da se molino jedni za druge pomoc

more_horiz
Svakodnevno sam svjedok Božjeg djelovanja i znam da se On uvijek brine za nas.Naš Bog je moćan Bog lux

more_horiz
Ovi blagdanski dani će nam pomoći da se više družimo preko našeg foruma hvala Bogu i onome koga je pokrenuo. Naka Isus bude naša tema. cheers andjeo lux

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply